فرمت کردن هارد

با سلام خدمت دوستان من سیستم عاملم (ویندوز) خراب شده البته بعد از اینکه لینوکس نصب کردم (fedora 6)یعنی سیستم بالا نمیاد و restart میشه وقتی هم که میخوام ویندوز عوض کنم سی دی رو که میزارم صفحه ی قرارداد Microsoft نمیاد و فقط سیاهی است میخوام بدونم راهی است که بتونم کل هارد رو فرمت کنم

Amoo.net

Member
با سلام خدمت دوستان من سیستم عاملم (ویندوز) خراب شده البته بعد از اینکه لینوکس نصب کردم (fedora 6)یعنی سیستم بالا نمیاد و restart میشه وقتی هم که میخوام ویندوز عوض کنم سی دی رو که میزارم صفحه ی قرارداد Microsoft نمیاد و فقط سیاهی است میخوام بدونم راهی است که بتونم کل هارد رو فرمت کنم

سلام
لینوکس ها فرمتشون متفاوته و غیر از فرمت های ویندوز که معمولا FAT32, NTFS هستن می باشه.

حالا برای فرمت اگه سیدی Hiren's BootCD داشته باشی میتونی از منوی Partition Tools نرم افزار Partition Magic Pro رو اجرا کنی و به راحتی ( بریدن یه کیک با چاقو ) هاردت رو فرمت و پارتیشن بندی و درایو اصلیت رو اکتیو کنی.
حالا اگه Hiren's BootCD رو نداری روی سیستم دیگه توی ویندوز نرم افزار سیمونتک پارتیشن مجیک رو نصب کن بعد، از قسمت ایجاد با دو دیسکت این برنامهPartition Magic رو بساز و کارهایی رو که بالا گفتم انجام بده...

جدیدترین ارسال ها

بالا