فرمت هارد و كاهش سرعت کامپیوتر

golrokh

Member
سلام دوستان.حالتون چطوره؟براي من يه مشكلي پيش امده.من مجبور شدم كه كامپيوتر رو فرمت كنم.ولي بعد از فرمت كامپيوتر سرعتش كم شده؟دليلش چيه؟سي دي رام هم خوب كار نميكنه؟ويندوزم ايكس پي هست. :roll: :?:
ممنون ميشم كمكم كنيد :p

Peyman-Pop

Active Member
احتمالا زمان فرمت کردن در حالت NTFS اونرو فرمت کردید که مقداری کندتره ولی‌ ایمن تره .

منم همين احتمال آقا پيمان رو ميدم در ضمن آقا پيمان نام بخشو زحمتشو ميكشيد ديگه....

Peyman-Pop

Active Member
مهرداد جان اصل اینه که منظور نویسنده رو برسونه که همینطوره با این حال من اون کلمه کامپیوتر رو درست کردم .

golrokh

Member
دوستان خيلي معذرت ميخوام.من اشتباها كامژيوتر تايپ كردم.كلمه كامپيوتر منظورم بوده.باز هم عذر ميخوام.خدمت اقا پيمان هم عرض كنم كه نخير به حالت fat32فرمت شده.

golrokh

Member
اقا پيمان خيلي ممنون كه سوال رو درست كرديد.سعي ميكنم كه از دفعه بعد بيشتر دقت كنم.بازهم ممنون

Peyman-Pop

Active Member
خواهش می‌کنم این مشکلات واسه همه پیش میاد .

در مورد مشکل شما RAM شما چه مقداره !؟

Peyman-Pop

Active Member
احتمالات زیادی وجود داره یکی‌ از اونها می‌تونه این باشه که در ویندوز جدید یک آنتی‌ ویروس و یا یک برنامه فعال در رم رو نصب کردید .

احتمال دیگه کامپیوتر شما آلوده به یک ویروس و یا ورم شده که سرعت رو به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش داده .

و یا احتمالات دیگه که بستگی‌ به شرایط و موقعیت کامپیوتر شما داره .

golrokh

Member
خب حالا بايستي من چكار كنم؟البته من انتي ويروس مكافي و ad-awareدارم كه زود زود اپ ديت ميكنم.از بابت ويندوز هم مطمئنم.چون از دانشگاه گرفتم.اگه زحمتي نيست يه كم بيشتر راهنمايي كنين.ممنون ميشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا