فرمت كردن هارد

من يه سوال فوري دارم ... همين الان بزور به اينترنت وصل شدم...
windows Xp دارم كه كمي قاطي كرده ...
ميخواستم بدونم چطوري ميتونم درايوي كه توش ويندوز نصب شده رو فرمت كنم...
شنيدم با يك ديسكت ميشه ... ولي من ديسكتي ندارم ممنون ميشم كمك كنيد ..

Pooriya_Online

Active Member
احتياجي به ديسكت نداره...

اگه ميتوني بري توي ويندوز كه به اين روش برو:

اون درايوي كه ويندوزت توشه (مثلا C) رو روش کلیک راست میکنی و روي Format كليك ميكني و باقيه ماجار...

اگه نه كه بايد بري توي داس (البته با ديسك بوت) و بعدش تايپ كني (درايو پيشفرضي كه من انتخاب كردم C) تايپ ميكني :format c...

موفق باشي...

Pooriya_Online گفت:
احتياجي به ديسكت نداره...

اگه ميتوني بري توي ويندوز كه به اين روش برو:

اون درايوي كه ويندوزت توشه (مثلا C) رو روش کلیک راست میکنی و روي Format كليك ميكني و باقيه ماجار...

اگه نه كه بايد بري توي داس (البته با ديسك بوت) و بعدش تايپ كني (درايو پيشفرضي كه من انتخاب كردم C) تايپ ميكني :format c...

موفق باشي...

ممنون

اولا همون باقي ماجراست كه فكر كنم مشكل درست ميكنه !(اگه بخوام برنامه ويندوز رو در خود ويندوز فرمت كنم كه نميشه... يدفعه كامپيوتر خاموش ميشه ..كار هم نصف كاره ميمونه ... اگه اشتباه ميگم بكين)

دوما من فكر كنم منطورم همون ديسكت بوت بود ... از كجا بيارم ... اگه نداشتم چي‌؟؟؟

ممنون ميشم

Pooriya_Online

Active Member
من سعي ميكنم تا فردا برنامه ساخت ديسك بوت رو بزارم...

فكر نكنم اگه بخواي از خود ويندور فرمت كني وسط كار قطع بشه...

راستي با سي-دي بوت هم به جاي ديسك بوت ميتوني استفاده كني...

باز هم ممنون

من قبلا يادمه رو اينترنت يه سايت بود كه اين جور فايلها رو ميزاشت برا دانلود ...
كسي ادرسشو نميدونه...

راستي منتظر اون برنامه هستم

babak_dj

Member
اقا اول بگین DRIVE شما NTFS هست یا FAT32-16
چون طریقه فرمت این 2 تا باهم فرق داره.!

paramond

Member
عزيز جيگر اگر شما ميخوايد هاردی که ويندوز توش هست رو فرمت کنی و از اول ويندوز بدی پس بخون
برای فرمت کردن احتياجی به ديسکت نيست بلکه با خود سي-دي ويندوز هم ميشه فرمت کرد البته بايد
بری تو کامپيوتر و بگی که وقتی کامپيوتر روشن ميشه با دريور سي-دي بياد بالا و اگر تمايلی داری که
با استارت ديسکت بياری بالا بگو تا بگم چطوری ميتونی بسازی با خود وينوز

babak_dj

Member
خوب شما سي دي WINXP که BOOTABLE هست رو میزاری.
طریقیه BOOT SYSTEM هم میزاری از رویه CD.
بعد SYSTEM رو روشن میکنی وارده MSDP میشی بعد خودش شروع میکنه ازت سوال پرسیدن.
بعد میگه میخوای فرمت کنم برات میگی اره. :)
بهمین راحتی بعد که فرمت كرد میگه که میخوای WIN برات بریزم .
البته بیشتر از این حرفا سوال میکنه ها اینا فقط چند تاش بود. :peace:

paramond

Member
آره بابک جان درست گفتن ولی اگر کامپيوتر شما جديد باشه وقتی که روشن ميکنی اول رو بزن بعد هم
سي-دي ويندوز رو بزار باقيش هم فکر نکنم مشکل باشه اگر کامپيوتر قديمی هست خود بايد بری تو منوی
کامپيوتر بگی که با سي-دي بالا بياد بابک جان بيشتر توضيع داده
اگر هم که ميخوای استارت ديسک درست کنی بايد بری همونجايی که ديسکتت رو فرمت ميکنی نوشته
درست کردن ام از داس که اون کزينه رو فعال کن بعد بزار که يک استارت ديسک برات بسازه همين اگر که مشکل
داشتی بگو تا برات توضيع بدم
موفق باشی

paramond

Member
آره بابک جان درست گفتن ولی اگر کامپيوتر شما جديد باشه وقتی که روشن ميکنی اولf11 رو بزن بعد هم
سي-دي ويندوز رو بزار باقيش هم فکر نکنم مشکل باشه اگر کامپيوتر قديمی هست خود بايد بری تو منوی
کامپيوتر بگی که با سي-دي بالا بياد بابک جان بيشتر توضيع داده
اگر هم که ميخوای استارت ديسک درست کنی بايد بری همونجايی که ديسکتت رو فرمت ميکنی نوشته
درست کردن ام از داس که اون کزينه رو فعال کن بعد بزار که يک استارت ديسک برات بسازه همين اگر که مشکل
داشتی بگو تا برات توضيع بدم
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا