فرق سرور لينوكس با سرور ويندوز در چيست ؟

ميشه يه اطلاعاتي در مورد سرور لينوكس و يا ويندوز بدين و بگين فرق اين دو در چيه و كارائي هر كدوم براي چي و در چه مورديه ؟

ممنونم

hoceyn

Active Member
سرور سیستم عاملیه که روی ماشین مجازیه هاست شما نصب شده.

جای دیگه جواب دادن اما دوباره می گم:
1. سرور لینوکس تحت زبان php هستش و از پایگاه داده mysql پشتیبانی می کنه همینطور متن بازه و می گن امنیتش بیشتره!!!
2. سرور ویندوز از asp.net پشتیبانی میکنه و پایگاه داده sqlserver. میشه گفت تمام زبانهای برنامه نویسی از کوبول تا c# درون تکنولوژی .net هستن. یعنی شما با کوبول میتونی سایت داینامیک بزنی. بنظرم خیلی بهتره. از طرف مایکروسافت پشتیبانی میشه.

در کنار اینها سرور های java و ColdFusion هست که به علت پشتیبانی adobe از COldFUsion در حال حتضر با اقبال زیادی مواجه شده. تو کلد فیوژن با چنتا کلیک میتونید هر دیتا بیسی رو به سایتتون وصل کنید.

irlogo

Active Member
وب سرور هر یک از پلتفرم ها بر اساس کامپایلکشن خاصی هست

الان ميخوام بدنم من كه ميخوام سايتم رو توي اينترنت قرار بدم ميرم تو سايتهاي ارائه كننده هاست بايد هاست لينوكس بگيرم يا هست ويندوز ؟

مرسي

hoceyn

Active Member
با حضور ذهنی که دارم شما چون از مدیریت محتوی استفادم می کنید که با php هستش باید لینوکس بگیرید. فقط موقع خرید به ورژن php و mysql دقت کنید با کاتالوگ مدیریت محتوا تون مطابق باشه.

Cisco

مدیر انجمن
صد البته که سرور های لینوکس چه از نظر امنیت و چه از نظر امکانات و ...بهتره
من به شخصه سرور لینوکس رو پیشنهاد میکنم
اگر هم لینوکس ندارین میتونین از نرم افزار هایی که سرور مجازی لینوکس ایجاد میکنن استفاده کنین.
نمونه ی این نرم افزار زمپ و ومپ سرور هستش.

elyas.as

New Member
سرور لینوکس

سلام
کلا سرور لینوکس بهتره خیلی سایتها از لینوکس و php استفاده میکنن:)

ithelper

Member
این سوال من هم بوددد... چه جالب... میشه بگید تفاوت CentOs و Linux و Server2008 در چیه؟ برای یه فرد معمولی میخام توضیح بدم...و اینکه چرا اینقدر تفاوت قیمتی در اینها هست برای چیست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا