فایل با پسوند logonxp

raminmusic

New Member
سلام دوستام من یک سری فایل با پسوند ، Logonxp دارم که مربوط می شن به صفحه logon ویندوز xp اما نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کرد :)، داخل reading برنامه نوشته به برنامه logonstudio نیاز داره، من با اون برنامه هم امتحان کردم اما بازم باز نشد:neutral: ، شما می دونید چطور میشه ازش استفاده کرد؟....

mostafa_az

Well-Known Member
والا سوالت به فتوشاپ ربطی نداره که اینجا تاپیک زدی. اما اگه مسیر فایل مربوطه رو میخوای اینجا هستش :

Windows Drive:\WINDOWS\system32

اگه اشتباه نکنم فایلت رو باید به جای فایل logonui جایگزین کنی. ممکن هم هست لازم باشه حتما با نرم افزار خاصی اینکار رو انجام بدی چون پسوندی که گفتی با پسوند این فایل فرق داره. اما فایل مربوط به صفحه لوگین ویندوز همینه. فقط حواست باشه قبل از اینکار حتما یه کپی از اصل فایل داخل دایرکتوزی ویندوز بگیری. چون اگه یه وقت به مشکل خوردی اصل فایل رو داشته باشی :)

مخلصیم
مصطفی

Mandana

Active Member
با اجازه منتقل می کنم به انجمن مربوطه ^.^

°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°

WindowsLab

Member
سلام
یک سری به این ادرس ذیل بزنید.
جزئیات + نرم افزارها + ..... این نوع فایل رو مشاهده کنید.

یاعلی
موفق باشید

mehdinasiri

پارس لند گروپ
اول سیستم رو Safe Mode بیا بالا و بعد برو به Windows Drive:\WINDOWS\system32
و فایل logonui.exe رو cut کن رو دسک تاپت و فایلت رو دقیقا به همین نام بزار جای فایل قبلی. پسوند فایل باید exe باشه! یعنی rename کن

mehdinasiri

پارس لند گروپ
یک کار دیگه هم می تونی بکنی safe mode بیای بالا و با برنامه reshack فایل logonui.exe رو باز کنی و عکس دلخواهت رو جایگزین کنی
بک آپ یادت نره

جدیدترین ارسال ها

بالا