فايلهاي pl چين؟؟؟

emad4000

Member
دوستان
اين فايلهايي كه پسوند pl دارن چين؟ :?:
با چه زباني نوشته ميشن؟؟ :?:
مثلا سايت ايران كليپ رو ببينيد.روي هركدوم از كليپ ها كه كليك كنيد به يه صفحه ثابت مي ره ولي اين صفحه براي هر كليپ فرق مي كنه.اين فايل pl كدهاشم نه ذخيره مي شن نه داون لود عين asp
بعدشم اينكه اين سايت ايران كليپ اطلاعات هر كليپ رو توي يك database ذخيره مي كنه؟؟؟؟

emad4000

Member
با چي نوشته مي شن؟؟؟
بعدش مگه كامپايل صفحات وب كاري داره كه يه برنامه مثل پرل اينكار رو بكنه؟

oxygenws

Active Member
اصولا توسعه فایل ها هیچ اهمیتی ندارند. اگر خیلی علاقه داری می تونم رو سرورم کاری کنم که پسوندی مثلا به صورت oxygen رو که بزنی با PHP کامپایل بشه :)
مثلا صفحه اصلی سایت این باشه -> index.oxygen

دلیل این کار می تونه امنیت بیشتر باشه.
ولی از یه طرف این بعیده که اینا بیان به خاطر امنیت این کار رو کرده باشند و از یه طرف دیگه بعیده که بیان همچین سیستمی رو با پرل بنویسند (یک کم احمقانه به نظر می رسه (حرف ام بی احترامی به پرل نیست))

به هر حال، توسعه pl مال زبان برنامه نویسی فوق العاده قوی و جالب پرل می باشد :)

موفق باشید، امید

oxygenws

Active Member
emad4000 گفت:
بعدش مگه كامپايل صفحات وب كاري داره كه يه برنامه مثل پرل اينكار رو بكنه؟
قبلش می تونم یه سوالی ازت بکنم؟؟
مگه کامپایل صفحات وب کاری داره که یه برنامه مثل PHP یا ASP اینکار رو بکنه؟!!!!!!!!! هر وقت این سوال من رو جواب دادی، من هم سوالت رو جواب می دم :)

emad4000

Member
گرفتم الآن
حالا من همچيني يه نموره آماتورم.شما چرا ميزني؟ :cry: :cry: :cry: :cry:

حالا اون سوال دوميه.من اگه اطلاعات افراد رو تو يه Database ذخيره كنم ميتونم با ASP اونجور صفحاتي بسازم نههههههههههههههههههه غلام؟ :oops:

ضمنا آقاي اكسيژن عزيز.اگه وقت داري و خوابت نمي ياد و ... بهم بگو چه جوري يه صفحه با پسوند emad با ASP توي سرور من كامپايل مي شه؟

oxygenws

Active Member
یکی از قوانین انجمن ها اینه که ---فقط--- یک موضوع رو در یک تاپیک بپرسند و بررسی کنند :)
ممنون می شم شما هم یه حالی بدید و این رو رعایت کنید :)

اما در مورد سوالات که بدون جواب نری منزل:
- بله تقریبا با هر زبونی می شه همچین چیزی ساخت مثل ASP و PHP و delphi و ...
- من از ASP خوشم نمیاد :) و از ASP در حد ۴-۵ کلمه بلدم :)
ممکنه راه های متفاوتی برای این چیزی که گفتی باشه و البته راه های بسیاری از طریق برنامه نویسی. به هر حال، یکی از روشهایی هم که وجود داره (نمی دونم IIS پشتیبانی می کنه) اینه که از طریق خود وب سرور پسوردی پرسیده بشه.
خلاصه اینکه سوالت خیلی خیلی کلی یه.

از مابقی دوستان هم خواهش می کنم در این تاپیک، همونطور که از تیتر تاپیک بر میاد فقط در مورد پرل صحبت کنند :) من هم جواب ایشون رو دادم که فقط دلخور نشه (چون اکسیژن رو مخاطب قرار داده بود). ممنون

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا