فاطمه

artman19

Member
سلام ...
این یه پوستر جدید بود گفتم بذارم و با نظرات شما تصحیحش کنم آخه به نظر خودم یه جوریه !! ... در ضمن رنگش هم وقتی RGB کردم یه خورده زیادی تغییر کرد .
ممنون:D

این هم کار دومی :

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی قشنگی شده.

کل طرح با خودتون بود؟ یعنی اون کلمه ی فاطمه و اینا رو هم خودتون کار کردید؟ واقعا عالیه.

فقط بنظرم اون بالا و پایین طرح اگر سیاه نمیشد و اون متن پایین کلا برداشته بشه بهتره.

یعنی طرح کاملا یه دست باشه.

موفق باشی.

artman19

Member
کار خیلی قشنگی شده.

کل طرح با خودتون بود؟ یعنی اون کلمه ی فاطمه و اینا رو هم خودتون کار کردید؟ واقعا عالیه.

فقط بنظرم اون بالا و پایین طرح اگر سیاه نمیشد و اون متن پایین کلا برداشته بشه بهتره.

یعنی طرح کاملا یه دست باشه.

موفق باشی.

مرسی سارا خانم ...آره خب کل طرح یا خودم بود من خودم هم با شما موافقم و اتفاقا چند جور هم کار کردم و در جند رنگ . اونا رو هم تو پست بعدی میذارم ...
ممنون

آخرین ویرایش:

artman19

Member
خیلی کار زیبایی شده اگه توصیه های سارا رو عمل کنی بسی زیباتر هم میشه
ممنون دوست عزیز اما فکر کنم تو کار دومی تا حدودی به اون توصیه ها عمل شد ...!!

آقا حسین میشه بیشتر توضیح بدین که کدوم یکی ؟

mehdinasiri

پارس لند گروپ
کار بسیار جالبی شده. به خاطر اینکه از کاشی استفاده کردی به کانسپت خوبی برای نمایش عنوان رسیدی. برای همین سارا درست میگه از حاشیه باید پرهیز کنی و متون پایین و سیاهی ها رو برداری و کلا یک دست بافت رو ببری جلو.
اون کلمه فاطمه رو میشه به عنوان یک آیکون برای یک سی دی مالتی مدیا هم استفاده کرد. (اولین چیزی که با دیدن طرح ازش الهام گرفتم)

mashreghi

Member
خیلی زیباست . یک کمی به حال و هوای راهروی های مترو می خوره . من هم با نظر دوستان موافقم ترکیب با برداشتن حاشیه های پائین و بالا بهتر می شه .

artman19

Member
دوستان خیلی ممنونم اما نگه داشتن اون حاشیه ها به دلیل محدودیتی بود که در اندازه داشتم ... حالا بهش ور میرم ببینم چی میشه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا