فارسی کردن تاریخ ثبت شده دیتا بیس

parsaman

Member
سلام به همه دوستان
جناب آقایان(علوی ,حسینی و....) وبقیه دوستان من در فارسی کردن تاریخ ثبت شده در دیتا بیس که میلادی ثبت کردم تا آنرا در زمان نمایش فارسی کنم, مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید.پروژه هایی از شما دیدم که تاریخ فارسی دارد .
من از jdf سعی کردم استفاده کنم ولی این کد به صورت پیش فرض زمان حال را فارسی می کند و من زمانی که سیستم در دیتابیس ثبت کرده است را فراخوانی میکنم ودر زمان نمایش , فارسی (شمسی)می خواهم (با تغییرای که خود jdf میدهد) نمایش داده شود.
لطفا راهنماییم فرمایید.چون برای شما کار ساده ای است و من بی تجربه و محتاجم.
>>>>>please<<<<<<

Allahparast

Member
سلام خسته اینم جواب شما یه فیلد به نام
--------------Mysql
date
نوعش
text
---------------------phpcode
PHP:
include "jdf.php";
$date = jdate("Y/m/d");

PHP:
mysql_query("INSERT INTO news (date ) VALUES ('$date')");

بعدش هم سکلکت کن

پیوست ها

• jdf.rar
    3.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

parsaman

Member
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما .می خواستم بگم اکر من از این روش استفاده کنم در جاهای دیگر به مشکل می خورم.این روش مشکلی نداره البته به صورت مستقل .من فقط نمی دونم در مقدار دهی متغییر های jdf چه چوری مقدار تاریخ واکشی شده را به آن بدهم مثلا من تاریخ را در متغییر RS$ از دیتابیس خواندم حالا در تابع jdate که دو متغییر Type و $maket="now" دارد چه طور مقدار را به آن و به کدام بدهم خود سیستم خارجی به این صورت مقدار داده (البته قبلش incloude کرده) <?
echo b_date($rst["postedon"],0);?> من در jdf مقدار دهی مستقیم کردم ولی یکسری عدد نامشخص به من داد اگر شما می توانید کد این تبدیل را در jdf برایم قرار دهید.در این حالت نیازی به insert هم نیست فقط کافی است مقدار عددی تاریخ میلادی در دیتا بیس را در زمان نمایش تغییر دهیم اینم به خاطر اینکه سیستم خارجیه.
ممنونم از شما.
function jdate($type,$maket="now")
{
//set 1 if you want translate number to farsi or if you don't like set 0
$transnumber=1;
///chosse your timezone
$TZhours=0;
$TZminute=0;
if($maket=="now"){
$year=date("Y");
$month=date("m");
$day=date("d");
list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
$maket=jmaketime(date("h")+$TZhours,date("i")+$TZminute,date("s"),$jmonth,$jday,$jyear);
}else{
$maket+=$TZhours*3600+$TZminute*60;
$date=date("Y-m-d",maket);
list( $year, $month, $day ) = preg_split ( '/-/', $date );
list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
}​

با دستور date("YmdHis",time()) iinsert میکند.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا