فارسي نيوز 2.1 حرفه اي نسخه بتا 1

Aftabgardan-cc

Active Member
تسليم!

اما از نظر من چيز جالبي نيست. مثل انگش‌نگاري از مسلمونا تو آمريكاست. :)

oxygenws

Active Member
نه تو رو خدا... اگه تسلیم نشدی، راضیت کنیم؟!! نهایتا هم اگر راضی نشدی، برخورد فیزیکی می کنیم :d

مثلا وبلاگی مثل وبلاگ آقای ابطحی یا جناب حسین درخشان، اگر بدون تایید مدیر سایت نباشه که 3 سوت Down!!! میشه.

مدیریت روی هیچ چیز لازم نیست، به شرطی که ظرفیت و شعورش باشه (که عموما نیست!!) نه؟؟

موفق باشی

shomalgan

New Member
آقاي اكسيژن به شدت نياز به كمك دارم ....احتمالا شما تو سه سوت مي توني مشكل منو با اين فارسي نيور حل كني ...آقا سالارم كه فعلا پيداش نيست
برام تو ياهو آف بذار ....اگه كمك مي كني ...يه دنيا ازت ممنون مي شم
yaID : ahmads85

shomalgan

New Member
اونجوري كه سالار بهم گفته مشكل از انكودينگ دو تا فايل پي اچ پي هست
به گمونم از unicode بايد تبديل بشه به Ascii ....
گفته با نوت پد مي شه اين كارو كرد ...ولي موفق به تبديلش نشدم !
مي توني كمك كني ...؟ يه جورايي فوق العاده برام مهمه
منتظر تماست هستم

oxygenws

Active Member
دوست عزیز، اگر سوالتون ربطی به این تاپیک نداره که من منظورتون رو نفهمیدم!! و لطفا در یک تاپیک مجزا بحث کنید.
اگر هم ربطی به این تاپیک داره، مستقیما مربوط به این سیستم میشه و من تا سیستم رو نبینم و تست نکنم و ... نمی تونم جواب بدم (که به حقیقت پیوستن این پروسه از محالاته!!!)
اگر هم مورد دیگه ای داری که مربوط به این پروژه است، تشریح کن تا ببینم چیه....

shomalgan

New Member
آقا بالاخره حل شد...
از سالي به خاطر تماس هاش و كمكش به من ممنونم .
گويا مشكل از هاست بوده... و من بي تقصير .
خب ديگه اينم به خير گذشت...

carp3

Member
آقا منم تو این پروژه نقش مهمی داشتم
اگه مشکلی داشتین با من تماس بگیرین
id :
carp3_co
همه جوره در خدمتم

carp3

Member
راستی
همه میگن بجای ترجمه خودتون بسازین
اینم خودمون ساختیم دیگه
هستش کیوت نیوز بود حالا مگه چیه؟

sama_sally

Member
سلام
بالاخره بعد از عمري ديديم يه تاپيك زديم 4 صفحه اي شد!!!
1. هسته فارسي نيوز كيوت نيوز بود كه خودتون ميتونيد بگيريدش ببينيد چقد تفاوت داره! اينو ما خودمون ارتقاء داديم - اين 12 همين ماهه كه داره رو فارسي نيوز كار ميشه
2. پدرام جان ازت خيلي ممنونم! بله، پدرام هم مثل من خط به خط فارسی نیوز رو حفظ هست و مشکلاتتون رو میتونه حل کنه
3. آفتابگردون جان، مدیونت شدم، واقعا به من کمک کردی
4. شمالگان جان، خوشحالم که سیستمت راه افتاد ولی یه پیشنهاد، دیگه قبل از سفارش گرفتم مطمئن شو هاست طرف لینوکس هست یا حد اقل ویندوز ME یا 2000 نیست چون واقعا دیدم که اعصابتو ریخت بهم!
5. لطفا نظرتون رو راجع به زدن یک فروم برای فارسی نیوز بگید! من میخوام IPB نصب کنم فقط مشکلم فارسی هست! اگه فارسی ساز داره بگید!
6. دوستی پرسیدن که میتونیم دریافت کنیم؟ بله میتونید ، مشکلات تقریبا حل شده!
7. ادیتور این Supper News که شمالگان معرفی کرده، FCK EDITOR هست که پنج مگابایت هست، هیچ کس ( توی ایران ) حوصله آپلود این حجم رو نداره، من با پاک کردن حدود 350 فایل از ادیتور فارسی نیوز تونستم 2 مگابایتش کنم!
8. از اینکه سرتونو خوردم معذرت میخوام.

tamizi

Member
سالار جان منو یادت میاد ؟؟؟؟ .... تمیزی هستم ها
قبلا خیلی به من کمک کردی ... ممنونم

sama_sally

Member
پچ امنيتي منتشر شد!

توجه توجه!
در صورتي كه بعد از وارد شدن به قسمت مديريت فارسي نيوز با پيغام خطا مواجه ميشويد - يا اينكه بعد از كليك روي هر لينكي دوباره از شما نام كاربري و رمز عبور درخواست ميشود اين پچ امنيتي را دريافت كنيد.
فايل هاي index.php و loginout.php و example.php را توی پوشه اصلی فارسی نیوز کپی کنید ( بازنوشت) و فایل inc/functions.inc.php را در پوشه inc فارسی نیوز کپی کنید و سپس فارسی نیوز را در مرورگر با کلید ها CTRL+F5 رو صفحه کلید خود تازه سازی کنید.

همه دریافتهای اصلی از این به بعد بدون این مشکل هستند.
این مشکل به این دلیل در بعضی از سرور های بوجود می آید که:
1. سرور احتمالا از غیر از آپاچی استفاده میکند ( احتمال کم )
2. سرور پشتیبانی لازم را از زبان فارسی و کد پیج UTF-8 بعمل نمی آورد ( دلیل اصلی )
3. فارسی نیوز به درستی نصب نشده است.

از اینجا دریافت کنید:: http://farsinews.sama-mahabad.com/plugins/Patch_For_2.1_Beta1.rar

_root

New Member
سالار عزیز شما که این همه زحمت کشیدی بیا اون حرف ما رو هم زمین ننداز یه ایندکس درست کن
نمونه خوبه ها ولی ناقص هست
اگه میشد در کنترل مدیر یه تب برای کنترل صفحه نمایش خبر قرار میدادی که یه سری آپشن ها داخلش میزاشتی مثل نوع نمایش اخبار در صفحه اول یعنی همون اول که صفحه لود شد خبر چطوری باشه تیتر باشه یا مشروح
آپشن نمایش لاگین یا سخن روز یا ....

درسته همه اینا دسته خوب نصب کننده فارسی نیوز هست خوب همین جا به جا کردن کد ها برای یه شخصی که فرضا php کار نیست خیلی سخت حتی با وجود توضیحات که در بخش کمک داده شده

ولی این کار انجام بشه سیستم هم کاملتر از این هم سهولت استفاده ازش برای همه امکان پذیر میشه

کل حرفم اینه که نمایش خبر بره جزو اصلیه نیوز بشه و ایندکس کنونی تغییر نام پیدا کنه به یه چیز دیگه

shomalgan

New Member
بابا نوع نمايش رو خودت تعيين كني كه راحت تري داداش !
متوجه نمي شم ،منظورت رو...
يه پيشهناد داشتم در مورد اسم فارسي نيوز
اين اسم به نظرم دوتا مشكل داره .يكي اينكه همونطوري كه از خودت شنيدم ممكنه اين سيستم به زبوناي ديگه هم در آينده توسعه پيدا كنه كه اوليش قطعا انگليسي خواهد بود.به نظرت بهتر نيست از همين الان عبارت فارسي رو از اسمش حذف كني؟يه جورايي بين المللي كار كني ؟ دومين مشكل اسمش رو كلمه نيوزه ! اين سيستمي كه من مي بينم يه كم عمومي تر از اونه كه اختصاصا به اخبار تعلق بگيره .به نظرم در آينده اين سيستم مي تونه يه cms براي مدريت همه صفحات يه سايت باشه ( نه اختصاصا وبلاگ يا سايت خبري )
چطوره؟
نظرتون رو بگيد

shomalgan

New Member
بازم پيشنهاد دارم .جاي خالي اين امكانات به شدت تو فارسي نيوز حس مي شه .مدتيه تو اينترنت دنبال اين جور برنامه هام .از هركدوم اينا كه بخواي چند مدلش تو اينترنت پيدا مي شه كه البته خيلي هاشون به ديتا بيس احتياج ندارند كه خب راحت تر با فارسي نيوز مچ مي شن...
1-مديريت لينك (لينكستان )

2-مديريت صفحه آلبوم شخصي ( والبته با قابليت راي دادن و نمايش تصادفي تصاوير )

3-نياز به تاييد مدير سايت برا نظرات

4- guest book

5-آمار جامع تر ورود و خروج از هر صفحه ،سايت هدايت كننده و غيره

sama_sally

Member
awt جان thanks
بهم اگه میتونی پیغام خصوصی بده!
در ضمن
شمالگان جان این امکانات که گفتی انشالله در نسخه 2.5 فارسی نیوز!
دوست عزیزم root_ چند تا نظر داده بودن
ببین دوست عزیز، در فرصت کمی که داشتیم انجام این کار ها مقدور نبود، ولی، همونطور که گفتم این کارها در نسخه 2.5 فارسی نیوز انجام میشه.
نسخه 3 فارسی نیوز: قابلیت ایجاد صفحه شخصی برای کاربران، آلبوم شخصی آنها، رای به اخبار، فایل های زبان و ...

در مورد اسم فارسی نیوز: فارسی نیوز امکان نداره بتونه تغییر پیدا بکنه، شاید تعجب کنید، من انقدر که میگم اصالت اصالت، پس این نیوز دیگه چیه تو اسمش، این فارسی برای اینکه همه بفهمن کجایی هستیم و این نیوز برای اینکه از اسمش مشخص باشه چه کارست و راحت index بشه.
بله، درسته نسخه قبلی فارسی نیوز کلا برای مطالب خبری ساخته شده بود، ولی در این نسخه حتی یک کلمه به اسم خبر توی سیستم وجود نداره و همه کلمات خبر و اخبار و مطلب و مطالب تبدیل شده اند. اینم بخاطر اینکه شاید مثل خودم از فارسی نیوز توی یک وبلاگ یا یه چیزه دیگه استفاده کنید که در اینجا خبر کلمه مناسبی نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا