یک انتقاد
با درود فراوان به همه آنهایی که برای فارسی سازی و ارایه خدمات زحمت می کشند.
راستش من نمی خواهم در کارتون دخالت کنم اما می خواهم به عنوان یکی از کاربران که زیاد هم از فارسی نوکه استفاده می کند چند کلمه ای را بیان کنم.
راستش همانطور که همگی می دانید وقتی فارسی نوکه 6.5 بیرون آمد خیلی مورد استقبال قرار گرفت و دلیلش هم این بود که اولا این برنامه به طور رایگان بود و دوم اینکه محمد جان زحمات زیادی می کشید که خدمات مناسبی را به طور رایگان ارایه بدهد و اگر چه بعضی وقتها زمان زیادی برای پاسخ گویی به سوالات لازم داشت , اما خوب می شود گفت که یکی از بهترین سایتهای خدمات رسانی در نوکه بود و باید بهش تبریک گفت و افتخار کرد.
ولی از وقتی که این داستان پولی شدن و تجاری کردن این فارسی نوکه پیش آمده می شود گفت که دیگر هیچکس نتوانسته جای فارسی نوکه را پر کند.
البته بحث سر قیمت نیست اما مشکل اینجاست که استفاده کنندگان از فارسی نوکه فقط آنهایی نیستند که در ایران هستند و مثلا من خودم که در یک کشور دور افتاده زندگی می کنم و به بانکهای ایرانی دسترسی ندارم باید اول 1 اعت بکوبم بروم یک شهر دیگر تا بتوانم آنجا از طریق بانک پول واریز کنم به حساب ایران و بعدش کلی هم بانک از من پول می گیرد و تازیه مطمین هم نیستم که کسی که دارم پول را به حسابش می ریزم , به وعده هاش عمل می کند یا نه.
در هر صورت امروزه سایتهای زیادی هستند که همیشه آخرین نسخه نوکه را فارسی می کنند و کارشون هم بد نیست و می شود گفت خوب کار کردند و مسیله پولی کردن فارسی نوکه فقط باعث می شود که تعداد کاربران استفاده کننده از این برنامه کمتر بشود.
در هر صورت من خودم نسخه 7.3 فارسی را از یکی از سایتهای فارسی گرفتم که اتفاقا نسخه کاملی است و کاملا رایگان هم هست.
برای همین اگر کسی خواست فقط پیام بفرستد به آی دی من تو همین سایت و هم فارسی نوکه 7.3 را مجانی بهش می دهم و هم اگر مشکلی با نصب داشت به طور کاملا رایگان حاضرم کمکش کنم.
در هر صورت باز هم از زحمات محمد جان سپاسگزارم و امیدوارم او و دوستانی که در راه پروژه فارسی سازی کار می کنند , کمی بیشتر فکر کنند و به جای منافع شخصی به میزان اهمیتی که این کار دارد توجه کنند.
همان دوران که اولین بار فارسی نوکه بیرون آمد به محمد هم این پیشنها شد که کل پروژه را به یک شرکت واگذار کند و مبلغ کلانی باببت این واگذاری بگیرد , اما آو اینکار را نکرد و باید از محمد جان تقدیر بشود و دوستانی که برای استفاده مالی دست به فارسی کردن این پروژه می زنند نه جای تقدیر دارد و نه جای سپاسگزاری .
موفق باشید :roll: