فارسي نوك 7.3 حاضر شد...

آخ جون محمممممممممممممممد!!!!! :lol:
پس بالاخره محمد راضي شد فارسي نوك رو راه بيندازه

مثل اينكه از بحران خارج شده!!!

آره محمد؟؟ :wink:

خيلي خوب شد

آقا منم يه چيزي بگم

اونم اينكه اين فارسي نوكي كه شما زدي خيلي صفحه هاش از فارسي نوك 6.5 هست.

خوب ديگه يه دفعه مي گفتي 6.5 رو دانلود كنيم.من فقط خواستم انتقاد كنم.چون من خودم دارم 7.3 رو فارسي مي كنم ، بعدش به اين مشكل برخوردم كه چه جوري اين Editor رو بر روي صفحه هاي مختلف بزارم.

كه شما از همون فارسي نوك 6.5 استفاده كردي.

راستي اگه خواستي يه سر بزن ببين چه جوري پيشرفت كرده اين فارسي نوك 7.3 ما

AMOZESHI

Member
myname گفت:
آقا هميشه سعي كن حاصل دسترنج خودتو بخوري
من ديروز با آيديه Iranportals چت كردم
شايد اين آيدي براي شما هم آشنا باشه
راستش ايشون مي گفت كه شما براي فارسي كردن اين اسكريپت از نسخه 7.2 ايشون استفاده كرديد كه اگه واقعيت داشته باشه اين كار شما از نظر اخلاقي و انساني و شرعي تجاوز به حقوق ديگران هست و يه جورايي اگه ايشون راضي نباشه پولي كه از اين راه به دست مي ياد اشكال داره!!!!!

MOSHKELE ONA INE KE MA DARIM INO BAGHIMATE PAINI MIFROSHIM KAREMONAM KHILI AZ BAZIYA KE ZERE MOFT MIZANAN BETARE SHOMA HAMON BEHTAR KE BERO 35000 BEDI TA IZV ONJA BESHI
DAR ZEMN IN NUKE 7.3I KE MA FARSI KARDIM RO AZ HICH NUKI ESTEFADE NAKARDIM

myname

New Member
اينو شما مي گي
منم اگه با استفاده از زحمت ديگران همچين كاري انجام مي دادم مي فروختمش 50 تومن .
همين قيمت كم ثابت مي كنه كه شما زحمت خاصي براي اين اسكريپت نكشيدي
اگر ايشون داره مي ده 31500 تومان براي اين هزينه يك سال خدمات مي ده و مطپنا كلي براش زحمت كشيده ولي شما چي !!!!

amir59

Member
سلام
اينجا باز تفرقه ميخواد بيفته آقا مثل اينكه يه عده مثل عالم سياست تو اينترنت هم دوست دارن تفرقه بندازن و حكومت كنند .
نكنه فكر كردين اينجا هم ميشه يكه تازي كرد نه داداش اينجا از اين خبرها نيست .
من خودم عضو رسمي ايران پورتال هستم تو سايت خودم هم از نوك فارسي اين سايت استفاده كردم كه يه ايرادهاي داشت كه مثل اينكه تو نوك 7.3 حل شده و كار علي رو هم ديدم كه كار خوبي بنظرم رسيد ولي هنوز نتونستم دريافتش كنم و حتي نوك فارسي7.1 مشهد تيم رو هم گرفتم كه بنظرم اصلا بدرد نميخوره
آقا يان توجه كنيد شما ميتونيد انتخاب كنيد كه از كجا برنامه دريافت كنيد و چه كسي شما را ساپورت كنه به خدا نه 315000 تومان آقاي شهابي گرونه نه 5000 تومان آقاي علي مطلبي من كه به عضويت سايت ايران پورتا در امده ام به عضويت گروه آقاي مطلبي هم در ميام .
اين كارهاي هم كه تا به حال ارايه شده خالي از اشكال
نيستند ولي با حمايت يكايك ما و دادن دلگرمي به علي و منصور و محمد و امثال اين افراد ميتونيم قويترين باشيم .
انتقاد سازنده بهترين عامل پيشرفت هستش با غرض ورزي نميشه اعتبار كسب كرد .
به نظر من را ه اندازي دوباره فارسي نوك توسط علي و محمد دليلي بر اعتبار كار علي هستش و برخي از افراد نبايد اين كار را تهديدي بر اي اعتبار خود تلقي كنند و با بعضي كارهاي بچگانه بخوان به خودشون اعتبار بدهند . ضمنا به جاي تحريك افراد به فكر كارهاي بيشتر و خدمات بهتر باشين چون تو اين دوره و زمونه بهترين ها زنده ميمونن .
به نظر من همه دوستان وعزيزياني كه در حال فارسي سازي يا طراحي چيزهاي هستند كه به درد عموم ملت ميخوره به جاي كسب پايگاه مجازي به فكر يه پايگاه هميشگي باشين .
من از همه شما تشكر مي كنم و اميدوارم اين نوشته من باعث رنجش خاطر دوستان نباشه .

amir59

Member
آقاي myname شما هم به جاي تخيل كردن اگه ميتونين يه كاري بكنين و يه خدمتي انجام بدين ما هم از شما متشكر ميشيم .
بهتره سنگ جلوي پاي بقيه نندازين . شما كه هنوز به سورس برنامه هاي علي دسترسي ندارين لطفا زود قضاوت نكنين من خودم شاهد زحمات آقاي مطلبي و مشكلاتي كه داشتن بودم وضمنا اگه اديتور نوك 6.5 بهترينه و كار محمد عزيز هستش ديگه لازم نيست ما هم بيايم را ه رفته رو دوباره بريم بلكه براي روي بخشهاي جديد بايد كار كرد و از نتايج تجربيات همديگه استفاده كنيم .

AMOZESHI

Member
amir59 گفت:
آقاي myname شما هم به جاي تخيل كردن اگه ميتونين يه كاري بكنين و يه خدمتي انجام بدين ما هم از شما متشكر ميشيم .
بهتره سنگ جلوي پاي بقيه نندازين . شما كه هنوز به سورس برنامه هاي علي دسترسي ندارين لطفا زود قضاوت نكنين من خودم شاهد زحمات آقاي مطلبي و مشكلاتي كه داشتن بودم وضمنا اگه اديتور نوك 6.5 بهترينه و كار محمد عزيز هستش ديگه لازم نيست ما هم بيايم را ه رفته رو دوباره بريم بلكه براي روي بخشهاي جديد بايد كار كرد و از نتايج تجربيات همديگه استفاده كنيم .
doste zaiz man ham kamelan ba nazare shoma movafegham

khaheshan sare rahe kasi sang nandazid age kari az daste khodetom miyad anjam bedin dar ghire in sorat sare rahe kase dige sang nandazid

(ENTEGHAD MOJEBE PISHRAFT MISHE VALI ENTEGHADI KE RO DALIL VA HESAB BASHE)

ali_civil

Member
فارسي سازي 7.3 شبيه 6.5 فارسي

دوستان من نميدونم اگه فارسي سازي 7.3 كه شبيه 6.5 فارسي مي باشد يعني وقتي اديتور و فارسي سازي عناوين به شكل همان 6.5 فارسي كه واقعا هم روش كار شده انجام شده است نقطه ضعف هست يا اينكه وجه مثبت ؟؟؟؟؟
راستش مدير سايت فارسي نوك كه اين كارم رو كاملا تاييد كرده بودند و خود ايشان پيشنهاد دادند حتي سايت رسمي نوك را هم با كمك همديگه دوباره را اندازي نماييم . كه ظاهرا تو ذوق بعضي از افراد خورده و اميد است باعث بروز سوء تفاهمات نشود در هر حال بنده صميمانه مشتاق نظرات و پيشنهادات دوستان و سروران عزيز هستم

logo.gif

فارسی نوک 7.3

ali_civil

Member
غير قابل هك

سلام
امروز آخرين پچ فايل ها رو اضافه ميكنم
در ضمن تغيراتي در اين نسخه دادم كه ديگه غير قابل اينژكشن شده
رو اين نسخه كل هك ميذارم بعد از اتمام فيكس هاش
مطمءن باشيد
:roll:
بعد از اپن هم يه سري اسراري رو فاش خواهم كرد كه چهره واقعي بعضي افراد سود جو رو نسان بدم

بيخيال بابا.

بگو بدانيم!! اگه من الان پولو بريزم به حساب شما

كي نوك رو ميدي بهم؟؟؟

123456

Member
یک انتقاد

با درود فراوان به همه آنهایی که برای فارسی سازی و ارایه خدمات زحمت می کشند.
راستش من نمی خواهم در کارتون دخالت کنم اما می خواهم به عنوان یکی از کاربران که زیاد هم از فارسی نوکه استفاده می کند چند کلمه ای را بیان کنم.
راستش همانطور که همگی می دانید وقتی فارسی نوکه 6.5 بیرون آمد خیلی مورد استقبال قرار گرفت و دلیلش هم این بود که اولا این برنامه به طور رایگان بود و دوم اینکه محمد جان زحمات زیادی می کشید که خدمات مناسبی را به طور رایگان ارایه بدهد و اگر چه بعضی وقتها زمان زیادی برای پاسخ گویی به سوالات لازم داشت , اما خوب می شود گفت که یکی از بهترین سایتهای خدمات رسانی در نوکه بود و باید بهش تبریک گفت و افتخار کرد.
ولی از وقتی که این داستان پولی شدن و تجاری کردن این فارسی نوکه پیش آمده می شود گفت که دیگر هیچکس نتوانسته جای فارسی نوکه را پر کند.
البته بحث سر قیمت نیست اما مشکل اینجاست که استفاده کنندگان از فارسی نوکه فقط آنهایی نیستند که در ایران هستند و مثلا من خودم که در یک کشور دور افتاده زندگی می کنم و به بانکهای ایرانی دسترسی ندارم باید اول 1 اعت بکوبم بروم یک شهر دیگر تا بتوانم آنجا از طریق بانک پول واریز کنم به حساب ایران و بعدش کلی هم بانک از من پول می گیرد و تازیه مطمین هم نیستم که کسی که دارم پول را به حسابش می ریزم , به وعده هاش عمل می کند یا نه.
در هر صورت امروزه سایتهای زیادی هستند که همیشه آخرین نسخه نوکه را فارسی می کنند و کارشون هم بد نیست و می شود گفت خوب کار کردند و مسیله پولی کردن فارسی نوکه فقط باعث می شود که تعداد کاربران استفاده کننده از این برنامه کمتر بشود.
در هر صورت من خودم نسخه 7.3 فارسی را از یکی از سایتهای فارسی گرفتم که اتفاقا نسخه کاملی است و کاملا رایگان هم هست.
برای همین اگر کسی خواست فقط پیام بفرستد به آی دی من تو همین سایت و هم فارسی نوکه 7.3 را مجانی بهش می دهم و هم اگر مشکلی با نصب داشت به طور کاملا رایگان حاضرم کمکش کنم.
در هر صورت باز هم از زحمات محمد جان سپاسگزارم و امیدوارم او و دوستانی که در راه پروژه فارسی سازی کار می کنند , کمی بیشتر فکر کنند و به جای منافع شخصی به میزان اهمیتی که این کار دارد توجه کنند.
همان دوران که اولین بار فارسی نوکه بیرون آمد به محمد هم این پیشنها شد که کل پروژه را به یک شرکت واگذار کند و مبلغ کلانی باببت این واگذاری بگیرد , اما آو اینکار را نکرد و باید از محمد جان تقدیر بشود و دوستانی که برای استفاده مالی دست به فارسی کردن این پروژه می زنند نه جای تقدیر دارد و نه جای سپاسگزاری .

موفق باشید :roll:

ali_civil

Member
سلام

محمد هم ميياد نگران نباشيد. حالشم خوبه آلان
انشاا... فارسي نوك رو به زودي را ميندازيم و خيلي از مشكلات حل ميشه

سلام
آقا به نظر من آقا علي بايد پول بگيرن واسه كاري كه كردن.
چون واقعا كار سختيه.
در ضمن پول زيادي هم نميخوان كه شما اين همه داريد با هم بحث ميكنيد.
5000 تومان خيلي هم مناسبه واسه يه همچين چيزي.من كه خودم يه نسخه ميخوام.
همين!
ببخشيد مثل قاشق نشسته ها دويدم وسط بحث.

ali_civil

Member
مسئله اين نسيست به خدا

به خدا من تا به حال مطلبي كه بخواد كسي رو منفي جلوه بده ننوشتم
نوك رو هم تا به امروز براي دانلود نگذاشتم
راستش دوست دارم هر كسي اين فارسي سازي رو خودش انجام بده منم تا بتونم كمك مي كنم اين طوري حد اقل طرف يك بار كل كد هاي نوك رو مي خونه
اما اين دوست عزيز ما از روزي كه فهميدند من يك نسخه رو فارسي كردم برا حفظ منافع خودشون با هر كسي كه صحبت كردند يه جورايي ما رو منفي قلمداد كردند
فقط خواستم از پشت اون نقابشون بيان بيرون و يك كم واقع بين باشن
و عادلانه قضاوت كنند
در ضمن من فرد سياسي هم نيستم به خدا اصلا مسله اين حرفا نيست
دليل اين همه منفي بافي ايران پرتالز كا ملا مشخصه
من حتي با آدي ياهو شون صحبت كردم و قبلا بحشون گفتم به خاطر منافع ماليشون سعي نكنند به كسي تهمت بزنند
ممنونم از همه شما
يا علي.... :!:

AMOZESHI

Member
ايشون با بد جلوه دادن من و علي ميخاستند كه ما رو بد نام كنند...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
جناب ali_civil نامه شما در مورد آقاي شهابي نژاد به آرشيو رفت!!!! اين نامه شما يك نوع توهين به آقاي شهابي نژاد و يا افرادي كه نام برديد هستش! اگر ايشون در سايت خودشون از شما يا كسان ديگه اي بد گفتند دليل نميشه شما اينجا بياين و تمام موضوعات خصوصي ايشون رو بيان كنيد... تازه با توجه به اينكه ايشون به انجمنها دسترسي ندارند و نميتونستند در اين مورد پاسخگو باشند عملا اين موضوع يك طرفه پيش رفته! لطفا اگر مشكلي در اين مورد داريد با خود آقاي شهابي نژاد بصورت خصوصي تماس بگيريد و در اين مورد بحث كنيد..

ضمنا اين موضوع رو بگم كه در اين مورد از شما شكايت شده بود و چون شكايتي كه شده واقعا به جا بوده نامه شما منتقل شده و به شما هم تذكر داديم.. لطفا از اين پس كمي در ارسالهاتون دقت داشته باشيد

ممنونم

مجيد

Pooriya_Online

Active Member
Majid گفت:
جناب ali_civil نامه شما در مورد آقاي شهابي نژاد به آرشيو رفت!!!! اين نامه شما يك نوع توهين به آقاي شهابي نژاد و يا افرادي كه نام برديد هستش! اگر ايشون در سايت خودشون از شما يا كسان ديگه اي بد گفتند دليل نميشه شما اينجا بياين و تمام موضوعات خصوصي ايشون رو بيان كنيد... تازه با توجه به اينكه ايشون به انجمنها دسترسي ندارند و نميتونستند در اين مورد پاسخگو باشند عملا اين موضوع يك طرفه پيش رفته! لطفا اگر مشكلي در اين مورد داريد با خود آقاي شهابي نژاد بصورت خصوصي تماس بگيريد و در اين مورد بحث كنيد..

ضمنا اين موضوع رو بگم كه در اين مورد از شما شكايت شده بود و چون شكايتي كه شده واقعا به جا بوده نامه شما منتقل شده و به شما هم تذكر داديم.. لطفا از اين پس كمي در ارسالهاتون دقت داشته باشيد

ممنونم

مجيد

آقا چرا سيستم اخطار دهي توي سايت راه نميندازي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا