فارسي نوك 7.3 حاضر شد...

amir59

Member
آقا من تو اين يه هفته علي رو ساپورت معنوي كردم و شاهد بي خوابيهاش و مشكلاتي كه براش بوجود امده بود بودم اما حالا وقت تشكر و حمايتهاي ديگه هست .
-- علي جان خسته نباشي -- :wink:

AMOZESHI

Member
بچه ها بزاريد يكمي كامل ترش ميكنيم واستون منم واستون يه تمپليت200دلاري ميزارم روش گه بشه قراره با علي جان يه سري كرديت كارت بزنيم اگه بشه يه تمپليت برايه ناك و يدونه هم براي تالارش ميزاريم ديگه از اين بهتر چي ميخاين؟

kami_mz

Well-Known Member
آقايون عالي شده.
ولي اگه لطف كنيد يه مشكل اساسي منو حل كنيد ممنونتون ميشم. لطف مي كنيد به طور واضح توضيح بديد چه طور HTMLAreaرو به PHPbb اضافه كرديد؟ به خدا 4 ماه باهاش ور رفتم نشد كه نشد.ممنون.

ali_civil

Member
اديتور فارسي

سلام .
راستش الان نمي تو نم توضيح بدم چون اصلان خوابم مي آد مثل آدماي مست دور خودم مي چرخم ......... :arrow:
حتما توضيحاتش رو مي نويسم والا قرار شده با محمد امين دوباره فارسي نوك رو را بندازيم
انشا ا...
اگه درست بشه يه مقاله ميدم هركسي خودش فارسي سازي بكنه .. البته اگه محمد موافق باشه ( خدايي خودمم نمي دونم چي ميگم .. برم يه كم بخوابم ) آقا 7 روز نخوابي چي ميشه ؟؟ :p :p :p :p

:cry: آقا كجا رفتي؟؟؟

من نوك ميخوااااام!!

بگو چطوري ميتونم پولشو بدم و Download كنم؟؟؟ :cry: :cry: :cry:

راستش نتونستم چیزی ننویسم و بگذرم
البته زحمات دوست یا دوستان عزیزی که در زمینه فارسی سازی کار میکنن قابل تقدیره (هر چند که فارسی کردن یک cms و به خصوص php-nuke که قبلا هم فایلهای زبانش حاضره اونقدرام کاری نداره)
ولی این که مبلغ بسیار کمی رو به عنوان پول از ملت بگیرن هم قابل توجیه نیست و هم اصلا به نظر من درامد جالبی هم نصیب طرف نمیکنه و مسوولیت زیادی هم گردنش میافته.
به نقل از وب مستر سایت http://www.lbworld.org/ که به تازگی از نیوک به xoops تغییر داده شده:
« من از php-nuke 7.2 استفاده میکردم و سایتم به وسیله حملات به دیتابیس هک شد. این هک به خاطر باگی بود که در نیوک 7.2 وجود داره. یک گروهی نیوک 7.3 رو بیرون دادن و این باگ رو رفع کردن ولی مجانی نیست و برای گرفتنش باید عضو کلوب اونا بشی و 10 دلار پرداخت کنی
برای من این قضیه قابل قبول نیست که برای یک CMS FREE SOUREC پول پرداخت کنم در نتیجه به دنبال یک CMS دیگه رفتم و بعد از گشتن زیاد XOOPS رو انتخاب کردم ... »

علی ایحال دوستان زیادی هستن که میگن امکان تغییر سایت از نیوک به CMS دیگه ای رو ندارن و یا این کار براشون مشکله
یه راه حل اینه که کلا از سایتتون بک آپ بگیرید و سعی کنید در یک جای دیگه نصب کنید و به یک CMS دیگه تغییر بدید در این صورت اگرم در نهایت مشکلی پیش اومد سایتتون رو دارید و فقط یه تلاشی کردید

ali_civil

Member
چي بگم يكي يه چيزي بگه

آقا جان فارسي سازي كپي كردن چند تا فايل زبان فارسي توي سورس برنامه نيستش اينو داشته باش تا بعد .... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

logo.gif

kami_mz

Well-Known Member
1- سري PHPNuke 7.X از نظر فايل هاي زبان تفاوت بسيار زيادي با سري 6.X داره. پس نميشه گفت به خاطر اين كه قبلا فايل هاي زبانش بوده كار راحتيه.
2- اگه دقت كرده باشيد مي بينيد كه phpnuke 7.3 در سايت اصلي برنامه فقط براي اعضاي كلوب قابل دريافته. كه عضويت در اون كلوب رايگان نيست.
3- با وجود حرف هايي كه بالا زدم چندان هم اعتقادي به گرفتن هزينه ندارم. ولي به نظر عزيزاني كه اين كار رو كردند احترام يم ذارم. مطمينم حتما( 100٪) دلايل خوب و قانع كننده اي براي اين كار دارند.

اي بابا مثل اينكه كسي صدامو نميشنوه؟؟؟؟ :cry:

بابا من اين نوك رو ميخوام !! الان هم دمه بانك وايسادم!!!! شماره حساب بده ديگه :cry:

ali_civil

Member
امشب نصبش ميكنم

سلام دوستان
امشب نصبش مي كنم بهتره اول يه بار سيستم رو كاملا با كاربري ادمين چك كنيد
:arrow:

ali_civil

Member
نوك ويرايش 7.3 توسط سايت مهندسي عمران ايران

راستش در فارسي سازي اين نسخه دقت زيادي شده تا در موقع اعمال تغيرات ايجاد باگ نشه
از خصوصيات جالب اينكه :
1 : تاريخ ميلادي در تمام ماژولها با هجري تبديل شده
2: تمامي title ها امكان تايپ فارسي و انگليسي رو داره
3: اديتور Html Area 2.03 براي text area ها خصوصا phpbb , Private message
4: اين نسخه كاملا مشابه نسخه 6.5 فارسي ويرايش سايت رسمي farsinuke.com مي باشد كه از طرف اين سايت هم تاييد مي شود .
5: دسته بندي عناوين بر حسب حروف الفباي فارسي مي باشد
6: ارسال ايميل براي كاربران فارسي و از UTF استفاده ميكنه
7:هر ماه 1 قالب زيبا براي استفاده كنندگان ارسال خواهد شد
8: بنده قبلا در ياست فارسي نوك چند ماژول هم براي دانلود گذاشته بودم و سعي ميكنم ماژولهاي جديدي را براي نوك 7.3 حاضر كنم

سيستم هاي پرتال فارسي را كه خودم فارسي كرده باشم پشتيباني خواهم كرد .
براي در يافت فايل تصميم نگرفتم الان اما فردا خبرش رو ميدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
logo.gif

ali_civil

Member
تست تست

سلام آقا هر كي ميخواد تست بكنه نظرش رو صفحه اول بنويسه با آدي ادمين وارد بشين

تست تست تست
:arrow: قالب اوليه رو بالا گذاشتم يه قالب جالب هم دارم براش مي سازم
nuke73.gif

AMOZESHI

Member
devilscholar گفت:
اي بابا مثل اينكه كسي صدامو نميشنوه؟؟؟؟ :cry:

بابا من اين نوك رو ميخوام !! الان هم دمه بانك وايسادم!!!! شماره حساب بده ديگه :cry:

به ايدي من پي ام بده روشنت كنم :idea:

amir59

Member
سلام
علي جون خسته نباشي آقا كارت حرف نداره من كه مشتاقانه ميخوام يه نسخه از نوك 7.3 فارسي شده شما رو استفاده بكنم اگه ميشه لطف كن و نحوه دريافت برنامه رو هم اينجا اعلام كن :lol:

ali_civil

Member
توي خود سايت موجود است

سلام. علت فروش اين نسخه اين نيست كه ما ميخواييم برنامه رو پولي كرده باشيم
فقط هدف ا ين هست كه زياد دقدغه پول و اينها رو نداشته باشيم تا بتونيم بهتر كار كنيم
و در نسخه هاي بعدي هم اين سرويس رو باز هم ادامه بديم
در خود سايت با آدي مدير وارد شويد و ماژول عضويت رسمي رو ببينيد ميتوانيد براي خريد از اين طريق اقدام كنيد .. ممنونم ...
من نسخه هاي بعدي رو هم بعد از نشر در كلوپ phpnuke ظرف 1 هفته به همين شكل ادامه خواهم داد .. البته اين بار در سايت رسمي www.farsinuke.com كه با محمد امين اين كار رو انجام ميديم
nuke73.gif

براي تست و خريد از اين لينك استفاده كنيد
ايميل من :
[email protected]
or
[email protected]

amir59

Member
اقا من برنامه تست رو ويزيت كردم تا اونجايي كه من استفاده كردم همه چي مرتب بود .
فقط علي جان يادت نره كه الان تو دنيا پشتيباني حرف اول رو ميزنه !!!!!!!!!!!! يعني خدمات پس از فروش

ali_civil

Member
سايت رسمي نوك دوباره راه مي افته

دوستان خبر خوش :
محمد امين دوباره ميآد قرار شده سايت www.farsinuke.com كه اولين سايت رسمي نوك فارسي هست دوباره شروع به كار بكنه
محمد جان خوشحال شدم
يا علي
باي

myname

New Member
آقا هميشه سعي كن حاصل دسترنج خودتو بخوري
من ديروز با آيديه Iranportals چت كردم
شايد اين آيدي براي شما هم آشنا باشه
راستش ايشون مي گفت كه شما براي فارسي كردن اين اسكريپت از نسخه 7.2 ايشون استفاده كرديد كه اگه واقعيت داشته باشه اين كار شما از نظر اخلاقي و انساني و شرعي تجاوز به حقوق ديگران هست و يه جورايي اگه ايشون راضي نباشه پولي كه از اين راه به دست مي ياد اشكال داره!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا