-ـ-ـ- دانلود نرم افزار .. و توضيحات فارسي -ـ-ـ-

anti-life

Active Member
خوب سايت ما شروع كرده كه گروه نرم افزاري هم داشته باشه تا به معرفي نرم افزار ها در كنار مقالات علمي داشته باشه..

خوبي سات ما اين هست كه اول برنامه دانلود كرده و نقب ميكنيم تا اگر ايرادي داشت رو سايت نذاريم.

در كل اميد وارم از نرم افزار هاي سايت لذت ببريد...

در ضمن يادتون باشه بعضي از پروگرمها و بازيها از Bit-Torrent كار ميكنن ...پس اول بيت تورنت رو نصب كرده بعد دانلود كنيد.

http://main.tootia.com/index.php?option=content&task=view&id=64&Itemid=103

اينم لينك مقاله مربوط به اون....

در كل لذت ببريد...

اينم سايت ... http://www.tootia.com

anti-life

Active Member
خواهش میکنم ...قابلی نداشت......

در ضمن برنامه درخواست داشتید بگید ما حتما براتون میزاریم تو سایت.... این منو هم تو قسمت چپ سایت هست.!

آنتی تو که زحمت کشیدی سایت طراحی کردی توش برنامه برای دانلود گذاشتی ... آخه دیگه دانلود بشرط بیت تورنت چی بود ؟ ... شده هندونه به شرط چاقو !... بابا مثل سایتهای دیگه برنامه میدادی ملت دانلود کنن بیت تورنت هم نمیخواست ... بقول آقا رضا این یکی هم جزو شیرین کاریهات بود؟
:lol:

ارش

Member
اگه شد يه نرم افزار بگو كه بدون داشتن flash mx طرف بتونه فايل swf رو ببينه

anti-life

Active Member
اقا آرش من این برنامه که گفتید رو دارم و میتونم براتون با کرک آپلود کنم ..... فقط منتظر آدرسی از شما هستم تا بهتون مسیر رو بدم ......

در ضمن این برنامه میتونه فایل swf رو هم تغییر بده (( یعنی آخر دزدی چون میتونید اونوقت هر چیزی رو به نام خودتون کنید..... ))
دیگه چطوری میخواید باهاش کار کنید بماند.....

خوب در مورد مار ماهی بگم که بابا ما آمریکا هستیم اگه یه وقتی بیان گیر بدن من چی کار کنم ... به خاطر امنیت بیشتر و گیر نیافتادن این کار رو کردم .....

اشکال نداره میبرنت زندان سر به نیستت میکنن از دستت راحت میشیم ...
biggrininvert.gif

anti-life گفت:
مگه جات رو تنگ کردم که میگی از دستم راحت شی.... :غمگین

شوخی کردم بابا حالا چرا به دل گرفتی ...
blink.gif

pup.gif

غمگین نباش به سلامتیش سر بکش ... به سلامتی سه تن ... شهین مهین وطن ... ; هولوف
beer.gif

anti-life

Active Member
من که غمگین نشدم .... هر چی تو بگی ما به حساب شعر میگیریم ... : سوت هوایی

شوخی میکنم یه وقت ناراحت نشو.