غیر از فیلترهای بلور و پلاگین راه دیگه ای واسه سفید و صاف کردن پوست نیست

شاید یه سالی می شه من هر چی تو اینترنت فیلم دیدم باز نتونستم راه دیگه ای پیدا کنم تا بشه پوستهای واقعی و سفید درست کنم پلاگینهای تو پاز ، وانوان و پرتریتور هم امتحان کردم پلاگین مجیک وندهم که دیگه واسه سی اس 6 نیست سر هم ازش درنمی یارم
راه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست دیگه سرچ نکنم ؟؟؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
سفید کردن رو حالا کاری ندارم ولی برای صاف کردن من این فیلتر رو بیشتر از همه استفاده می کنم:
Noise >> Dust and Scratches
اول اون محدوده از صورت رو که میخوای انتخاب کن (معمولا بینی و چشم و لب رو نمیگیرن)
بعدش این فیلتر رو به اندازه ای که نیاز هست اعمال کن.
سرچ کردن رو هم هیچ وقت متوقف نکن شاید چیزی پیدا کنی که کسی که میگه سرچ نکن پیدا نکرده باشه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شاید یه سالی می شه من هر چی تو اینترنت فیلم دیدم باز نتونستم راه دیگه ای پیدا کنم تا بشه پوستهای واقعی و سفید درست کنم پلاگینهای تو پاز ، وانوان و پرتریتور هم امتحان کردم پلاگین مجیک وندهم که دیگه واسه سی اس 6 نیست سر هم ازش درنمی یارم
راه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست دیگه سرچ نکنم ؟؟؟؟

دوست عزیز برای رتوش پوست صورت بهترین کار این هست که خودتون به صورت دستی انجامش بدید و از پلاگین استفاده نکنید.
دلیل این کار هم این است که پلاگین ها قادر به تشخیص نوع پوست صورت نیستن و هر نوع پوستی رو با یک روش و به یک شکل رتوش میکنن.
در حالی که رتوشِ حرفه ای باید بر اساس نوع پوست و میزان رتوشی که اون پوست نیاز داره انجام بشه.
توی فروشگاه اینترنتی مجیدآنلاین یک محصول بسیار حرفه ای وجود داره که اگر دوس داشتید تهیه کنید. من به شخصه واقعا بهتون پیشنهادش میکنم چون خودم خیلی چیزها از این آموزش یاد گرفتم:

نه ممنون دیگه من تا حالا یه6 دی وی دی کلبی یه 6 دی وی دی فتوشاپ تاپ سکرت تاپ سکرت یه 10 ساعت دانشمند و انیاک و دانلود هایی هم اندازه شاید یه دی وی دی هم بیشتر از سایت های مختلف نگاه کردم دو تا کتاب فتوشاپ هم خوندم باز چیزایی هست که بلد نیستم بخاطر اینکه آموزش جامع و علمی هیچ کدوم نمی دن
به خاطر این علاقه به فتوشاپ کلی پول حروم کردم و تا شده عکس های دختر و بد بهم قالب شده (مردم بس دیدم و بخاطر این اسلام و بیکاری و این مردم شیطان پدرم در اومد! ) خدا لعنتتون کنه
دیگه خداحافظ فتوشاپ
اینقدم دنبال فتوشاپ نباشید سخت افزاره تا نرم افزار
حداحافظ انجمن فتوشاپ

جدیدترین ارسال ها

بالا