غیرفعال کردن فیلتر بلور در فتوشاپ

mr_pich

New Member
من در یه عکاسی مدیر شبکه هستم و نیاز دارم تا بتونم فیلتر بلور در فتوشاپ رو غیر فعال کنم تا رتوشکارا از این فیلتر استفاده نکنن
( جهت بالا رفتن کیفیت کار )
جستجو کردم راهی پیدا نکردم
آیا دوستان راه حلی سراغ دارند ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

nima_dsnr

کاربر VIP
چنین چیزی ممکن نیست.
تازه این راه عاقلانه ای هم نیست... چون ابزارهایی غیر از فیلتر هستن که میتونن بلور کنن.

mr_pich

New Member
اگر منظورتون نرم افزارهای کمکی هست ، خب چون کاربرا قدرت نصب نرم افزار رو ندارن مشکلی از این مورد نداریم
در حال حاضر مدیر عکاسی میخواد که فیلتر Blur غیر فعال بشه و اگه شدنی باشه مشکلشون حل میشه

nima_dsnr

کاربر VIP
نه منظورم مثلا همین Blur tool هست که تو ابزارهای فتوشاپ هست.

no.love

Member
من در یه عکاسی مدیر شبکه هستم و نیاز دارم تا بتونم فیلتر بلور در فتوشاپ رو غیر فعال کنم تا رتوشکارا از این فیلتر استفاده نکنن
( جهت بالا رفتن کیفیت کار )
جستجو کردم راهی پیدا نکردم
آیا دوستان راه حلی سراغ دارند ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
سوال خیلی جالبی رو مطرح کردی.
تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم ولی به نظرم باید راهی باشه.
من برای امتحان از فولدر Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\Filters فیلتر Lens Blur.8BF را به جایه دیگری منتقل کردم.
برای همین فتوشاپ دیگه فیلتری به نام Lens Blur.8BF نداشت که صداش کنه.
یه مشکلی که اینجا هست اینه که روی همه فیلترهای blur نمیشه این کار رو انجام داد چون قابل دیدن نیستند.
امیدوارم این راه بتونه کمکی کنه.
موفق باشید.:rose:

mr_pich

New Member
سلام دوست عزیز
سوال خیلی جالبی رو مطرح کردی.
تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم ولی به نظرم باید راهی باشه.
من برای امتحان از فولدر Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\Filters فیلتر Lens Blur.8BF را به جایه دیگری منتقل کردم.
برای همین فتوشاپ دیگه فیلتری به نام Lens Blur.8BF نداشت که صداش کنه.
یه مشکلی که اینجا هست اینه که روی همه فیلترهای blur نمیشه این کار رو انجام داد چون قابل دیدن نیستند.
امیدوارم این راه بتونه کمکی کنه.
موفق باشید.:rose:
خیلی ممنون از پیگیریتون
اول اینکه من هم همینکارو کردم منتها بازم فیلتر بلور کار میکنه
حتی 2 تا نرم افزار هم پیدا کردم براش
یکی Plugin Commander Pro که نتونستم نسخه کرک شده اش رو پیدا کنم و دیگری هم Plug-In Switch
که در اولی با نسخه لایت امتحان کردم و با دومی هم که کلا مجانی هست تست کردم و جوابی نگرفتم
البته متوجه شدم که هر دو نرم افزار میرن فیلترهای بلور رو تغییر نام میدن اما نمیدونم چطوریه که فتوشاپ باز هم میتونه عملیات بلور رو انجام بده

جدیدترین ارسال ها

بالا