غیرت php داری بیا تو !! قضیه ناموسیه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

I.NoBody

Active Member
تمام نرم افزار های لازم برای برنامه نویسی net. کاملا رایگان هست.

فقط قیمت هاست هاش به خاطر لایسنس بالا تره.

:rose:
ببخشيد.
من اطلاعات كاملي در اين زمينه ندارم و نبايد به اين صراحت مطرح ميكردم. قصد من از مطرح كردن اين مطلب اين بود كه بگم به هر حال نرم افزارهاي گرون مايكروسافتي، در حال حاضر خيلي خيلي ارزون در اختيار ايراني ها هست.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من هم اینها فقط و فقط ابزار این بحث ها بیخودی و ابگوشتی هم به درد نمیخوره

مثل اینه که بگی از تهران تا مشهد فقط با هواپیما میشه رفت ( چون بهتره و سریع تره )
اما با ژیان هم میشه این مسیر طی کرد ولی با یکم تخیر و زجر زیاد

عجب مثالی :D:rose:

eAmin

Well-Known Member
به هر حال چه ما بخوايم چه نخوايم، بالاخره روزي ميرسه كه توي كشور ما هم رعايت حقوق كپي رايت الزامي بشه. اون موقع اونهايي كه با 2، 3 هزار تومن ASP.NET كار ميكنن، خيلي صدمه ميبينن.
(خيلي حرف زدم :wink: )
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=769462&postcount=3
------------

بزارید من هم یکی از معایب php رو بگم! البته اینو هم ذکر کنم، که من هرگز تعصبی برخورد نمی کنم، چرا که خوده من هم PHP کار می کنم و هم ASP.NET البته حرفه ای نیستم، ولی رو به متوسط... توی هر دوشون.

حتما همتون می دونید که PHP برای استفاده از کارهای گرافیکی از gd استفاده می کنه و باید به عنوان یک اکستنشن در هاستها نصب باشه تا بشه ازش استفاده کرد، همین امر در مورد بقیه موارد هم ذکر می کنه، مثلا: zend optimizer,cURL,gzip و ... خب مطمئنا تمامی هاستهای فعلی اینها رو نصب کردن و زیاد مهم نیست. حالا فرض کنید یک نفر مثل من بخواد یک اکستنشن بنویسه و توی سرور نصبش کنه، اینجاست که یک مشکل پیش رو هست و اونم اینه که حتما باید برای نصبش دسترسی کامل به سرور داشته باشید تا بتونید نصبش کنید و اینکه برای نوشتنش حتما باید از یه محیط و زبانی مثل همون C استفاده کرد. در صورتی که توی ASP.NET شما اصلا اینجور درد سرها رو ندارید، خودتون می تونید کامپوننت دلخواهتون رو بنویسید، و درصورت نیاز ازش استفاده کنید! یه مثال می زنم: توی ASP.NET ورژن 2.0 به صورت معمول امکان استفاده از urlRewriter ( توی PHP از mod_rewrite استفاده می کنیم ) وجود نداره، البته یه کارهایی می شه کرد ولی کامل نیست و دستتون یه خرده بسته ست. لازم به ذکر هست توی ورژن 3.5 این مشکل برطرف شده. حالا یه فردی اومده یه کامپوننت ایجاد کرده مختص اینکار، و اصلا نیاز به نصب در سرور نیست، کافیه شما اون فایل مربوطه به پروژتون Refrence کنید و به همراه فایلهای سایتتون آپلود کنید و نهایت استفاده رو ازش ببرید، در صورتی که توی PHP اینطور نیست.:-?

حالا یه سوال پیش می یاد و اونم اینه که امکانش هست که در PHP بشه همچین کاری کرد؟
بله این رو می دونستم، منظور من این بود که شاید یه نگارش از C برای وب بوجود اومده!
در هر حال، دیگه گرفتم منظور اون دوستمون از گفته شون چی بوده.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=769462&postcount=3
------------

بزارید من هم یکی از معایب php رو بگم! البته اینو هم ذکر کنم، که من هرگز تعصبی برخورد نمی کنم، چرا که خوده من هم PHP کار می کنم و هم ASP.NET البته حرفه ای نیستم، ولی رو به متوسط... توی هر دوشون.

حتما همتون می دونید که PHP برای استفاده از کارهای گرافیکی از gd استفاده می کنه و باید به عنوان یک اکستنشن در هاستها نصب باشه تا بشه ازش استفاده کرد، همین امر در مورد بقیه موارد هم ذکر می کنه، مثلا: zend optimizer,cURL,gzip و ... خب مطمئنا تمامی هاستهای فعلی اینها رو نصب کردن و زیاد مهم نیست. حالا فرض کنید یک نفر مثل من بخواد یک اکستنشن بنویسه و توی سرور نصبش کنه، اینجاست که یک مشکل پیش رو هست و اونم اینه که حتما باید برای نصبش دسترسی کامل به سرور داشته باشید تا بتونید نصبش کنید و اینکه برای نوشتنش حتما باید از یه محیط و زبانی مثل همون C استفاده کرد. در صورتی که توی ASP.NET شما اصلا اینجور درد سرها رو ندارید، خودتون می تونید کامپوننت دلخواهتون رو بنویسید، و درصورت نیاز ازش استفاده کنید! یه مثال می زنم: توی ASP.NET ورژن 2.0 به صورت معمول امکان استفاده از urlRewriter ( توی PHP از mod_rewrite استفاده می کنیم ) وجود نداره، البته یه کارهایی می شه کرد ولی کامل نیست و دستتون یه خرده بسته ست. لازم به ذکر هست توی ورژن 3.5 این مشکل برطرف شده. حالا یه فردی اومده یه کامپوننت ایجاد کرده مختص اینکار، و اصلا نیاز به نصب در سرور نیست، کافیه شما اون فایل مربوطه به پروژتون Refrence کنید و به همراه فایلهای سایتتون آپلود کنید و نهایت استفاده رو ازش ببرید، در صورتی که توی PHP اینطور نیست.:-?

حالا یه سوال پیش می یاد و اونم اینه که امکانش هست که در PHP بشه همچین کاری کرد؟

بله این رو می دونستم، منظور من این بود که شاید یه نگارش از C برای وب بوجود اومده!
در هر حال، دیگه گرفتم منظور اون دوستمون از گفته شون چی بوده.

به نظر من این عیب نیست! این بیشتر امنیت هست تا عیب!
دلیلش هم فکر کنم این باشه که چون php از لینوکس برخاسته به خاطر همین به این شکل بنا شده که دسترسی مستقیم به سرور و اجرای اون مستقیم رو نمیده.
البته فکر کنم با exec میشه یه کارایی کرد.
-----------------------------------------------------
ولی در کل این مقایسه ها هم اصلا درست نیست چون درسته که هردو در زمینه وب هستن ولی هر کدوم از پلتفرم های مختلفی مثل ویندوز رو لینوکس سر برآوردن به خاطر همین نباید انتظار داشته باشیم که همه کارهایی که میشه رو یکی انجام داد رو دیگری هم بشه

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
لطفاً دیگه به بحث ادامه ندید... به نتیجه ای نمی رسید. آغازگر مبحث جوابشون رو گرفتن...
انشاالله در یک مقاله خوب و قوی: معایب و مزایای ASP .Net و PHP مینویسم(می نویسیم) و در هر دو تالار قرار میدیم.
...
... شاید یه نگارش از C برای وب بوجود اومده!
اگر کسی همت به خرج بده، با زبان D می تونه اینکارو انجام بده(قابلیتش رو داره).
موفق باشید.

web2

Member
من صبحها برای گرفتن نان مسیر را با پراید می روم و استادتان ...

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
این رو تازه دیدم:
بزارید من هم یکی از معایب php رو بگم!
حتما باید برای نصب Extension دسترسی کامل به سرور داشته باشید تا بتونید نصبش کنید
امکانش هست که در PHP بشه همچین کاری کرد؟
http://ir.php.net/dl
عزیز بنظرم شما راه ASP .Net رو ادامه بدید بهتره :rose:
...
خواهشاً دوستان رو گمراه نکنید، پستتون رو هم ویرایش کنید.
تشکر.

yakoza

Well-Known Member
مطمئنم اين بحث تمومي نداره و هر كي با هر زبوني كار ميكنه ميگه اون بهتره و مال شما اخه ، جيزه

لطفا اگه حرفي ميزنيد با دليل و منبع معتبر بياريد در غير اينصورت بي خيال اين بحث شيد

مرسي

• Like
Reactions: MDP
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا