http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=769462&postcount=3
------------
بزارید من هم یکی از معایب php رو بگم! البته اینو هم ذکر کنم، که من هرگز تعصبی برخورد نمی کنم، چرا که خوده من هم PHP کار می کنم و هم ASP.NET البته حرفه ای نیستم، ولی رو به متوسط... توی هر دوشون.
حتما همتون می دونید که PHP برای استفاده از کارهای گرافیکی از gd استفاده می کنه و باید به عنوان یک اکستنشن در هاستها نصب باشه تا بشه ازش استفاده کرد، همین امر در مورد بقیه موارد هم ذکر می کنه، مثلا: zend optimizer,cURL,gzip و ... خب مطمئنا تمامی هاستهای فعلی اینها رو نصب کردن و زیاد مهم نیست. حالا فرض کنید یک نفر مثل من بخواد یک اکستنشن بنویسه و توی سرور نصبش کنه، اینجاست که یک مشکل پیش رو هست و اونم اینه که حتما باید برای نصبش دسترسی کامل به سرور داشته باشید تا بتونید نصبش کنید و اینکه برای نوشتنش حتما باید از یه محیط و زبانی مثل همون C استفاده کرد. در صورتی که توی ASP.NET شما اصلا اینجور درد سرها رو ندارید، خودتون می تونید کامپوننت دلخواهتون رو بنویسید، و درصورت نیاز ازش استفاده کنید! یه مثال می زنم: توی ASP.NET ورژن 2.0 به صورت معمول امکان استفاده از urlRewriter ( توی PHP از mod_rewrite استفاده می کنیم ) وجود نداره، البته یه کارهایی می شه کرد ولی کامل نیست و دستتون یه خرده بسته ست. لازم به ذکر هست توی ورژن 3.5 این مشکل برطرف شده. حالا یه فردی اومده یه کامپوننت ایجاد کرده مختص اینکار، و اصلا نیاز به نصب در سرور نیست، کافیه شما اون فایل مربوطه به پروژتون Refrence کنید و به همراه فایلهای سایتتون آپلود کنید و نهایت استفاده رو ازش ببرید، در صورتی که توی PHP اینطور نیست.
حالا یه سوال پیش می یاد و اونم اینه که امکانش هست که در PHP بشه همچین کاری کرد؟
بله این رو می دونستم، منظور من این بود که شاید یه نگارش از C برای وب بوجود اومده!
در هر حال، دیگه گرفتم منظور اون دوستمون از گفته شون چی بوده.