غیرت php داری بیا تو !! قضیه ناموسیه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
واقاً اگر کسی در زمینه کامپیوتر با سواد/تحصیل کرده باشه هیچ وقت 2 زبان کامپیوتری رو اینجوری مقایسه نمی کنه!
این دو زبان به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند.
ASP .Net مزایا و معایب خودش رو داره PHP هم مزایا و معایب خودش رو...
Python همینطور PERL همینطور...
C همینطور D همینطور...
...
اگرم میخواید پوز استادتون رو به خاک بمالید، بگید معروف ترین، کامل ترین، ایمن ترین ، محبوب ترین، قدرتمند ترین، نرم افزار های تحت وب با PHP و Python نوشته شدن، نه ASP .Net! خودش باید بفهمه دیگه...
...
اگر لات بازی در آورد، بگو بچه های فرورم رو میارم بترکوننت :wink:

amirepsilon

Active Member
سلام
راست میگه
اصلا چه لزومی به بحث هست

ما وقتمون رو بزاریم یه زبون یاد بگیریم بشینیم کار کنیم دیگه

eAmin

Well-Known Member
این دو تا سایت صرفا فقط از PHP استفاده نمی کنند ! از زبانی هایی مثل جاوا یا C هم بهره می برند !
سلام:rose:

این یکیش رو دیگه نشنیده بودم!!! منظورم C هست:shock:، البته این رو شنیده بودم که توی Net. می شه با ++C هم برنامه تحت وب نوشت!:cool:

نمی دونم، شاید من در این مورد اطلاعی ندارم، خوشحال می شم بیشتر در این مورد بدونم، که از زبانی مثل C کجای یک برنامه ی تحت وب می شه استفاده کرد!:-?

X7337X

Member
سلام:rose:

این یکیش رو دیگه نشنیده بودم!!! منظورم c هست:shock:، البته این رو شنیده بودم که توی net. می شه با ++c هم برنامه تحت وب نوشت!:cool:

نمی دونم، شاید من در این مورد اطلاعی ندارم، خوشحال می شم بیشتر در این مورد بدونم، که از زبانی مثل c کجای یک برنامه ی تحت وب می شه استفاده کرد!:-?
حالا میخوای موچ گیری کنی؟

Masoud1365

مدیر انجمن
اگرم میخواید پوز استادتون رو به خاک بمالید، بگید معروف ترین، کامل ترین، ایمن ترین ، محبوب ترین، قدرتمند ترین، نرم افزار های تحت وب با PHP و Python نوشته شدن، نه ASP .Net! خودش باید بفهمه دیگه...
...
اگر لات بازی در آورد، بگو بچه های فرورم رو میارم بترکوننت :wink:
میشه اسم اون برنامه رو بگید ؟ :oops:

Boplo

New Member
مقایسه قدرت دو زبان برنامه نویسی اساسا کار اشتباهی است، زبان برنامه نویسی مثل قلمو یک ابزار طراحی است،
قدرت اش را استعداد و مهارت برنامه نویس اش تعیین می کند نه خود ابزار. برای برنامه نویسی که به زبان انتخابی اش
مسلط باشد، هیچ حد و مرزی وجود ندارد جز توانایی شخصی.
very very goood :rose:

در رابطه با استفاده یاهو از PHP، من یه فایل PDF از استفاده سایت Flicker از PHP دارم که از ایران پی اچ پی گرفتم.
میتونه جالب باشه: http://drop.io/nbfggfj

Allahparast

Member
من جواب استاد عزیزت رو میدم
ای اس پی دات نت زبان بدی نیست و از نظر امنیتی می تونه سطح بالا قرار بگیره و میگیره
ولی بهش بگو سی یا سی شارپ یا سی پلاس پلاس به نظرت چطوره قبول داری یا نه بیشر سینتکس ها پی اچ پی از سی و ... هست
پس بگو یکم قدرت داره
دوم نسخه های کلون گوگل و ای ام تو نت ریخته قابل اثبات هست که با پی اچ پی نوشته شده
سوم بهش بگو شما هنوز از اهل بوقی برو امنیت ویندوز رو بچسب که لینوکس هم جاش خالیه
اینم یادت نره
بگو منم می تونم پی اچ پی رو توسعه بدم شما می تونی
:wink:

آخرین ویرایش:

Y.P.Y

Well-Known Member
کدوم برنامه؟ لات بازی یا پوزه استاد؟
هر دو برنامه جالبین فقط وقتشو کمی بیشتر کنید ممنون میشیم...
............................................................................
خارجی:
YAHOO ,Server Central, MySQL, BarackObama.com, SourceForge.com, WikiPedia.org, OSU.edu, Facebook ,(Open Source Lab)osuosl.org, CMS Matrix ,VBulletin ,PHP-Nuke ,Wordpress,wikinews.org ,wikibooks.org
Sanjesh.org ,mahneshan.gov.ir ,afa.mui.ac.ir
...
http://www.google.com/search?q=.gov+inurl:index.php
و 75% سازمان و ارگانهای دولتی...
.............................................................................
بهش بگید وب داره با زبان PHP/Python/PERL به ضمیمه MySQL به کمک Apache میچرخه!
C کجای یک برنامه ی تحت وب می شه استفاده کرد!
Extensionz.

Boplo

New Member
من جواب استاد عزیزت رو میدم
بگو منم می تونم پی اچ پی رو توسعه بدم شما می تونی
:wink:
مایکروسافت حالا حالاها باید کار کنه تا فرهنگ open source رو پیدا کنه و از نظر من این بزرگترین برتری PHP هست که توی محصولات مایکروسافت فقط فرهنگ استفاده وجود داره و تو open source فرهنگ توسعه و افزایش کارایی

egcom

Member
من پي اچ پي رو به سياه قلم تشبيه ميكنم و "اي اس پي .نت" رو به آبرنگ . حالا بنظر شما يه نفر كه سبك سياه قلم كار ميكنه ميتونه به كسي كه آبرنگ كار ميكنه بگه من بهتر ميتونم حسم رو به بينندهء اثر هنري منتقل كنم ؟
( عكس قضيه هم صادقه )

Allahparast

Member
مایکروسافت حالا حالاها باید کار کنه تا فرهنگ open source رو پیدا کنه و از نظر من این بزرگترین برتری php هست که توی محصولات مایکروسافت فقط فرهنگ استفاده وجود داره و تو open source فرهنگ توسعه و افزایش کارایی
نمیشه اینطوری گفت بلاخر اونها هم باید جمعی رو نون بدن فعلا همین که هست پس پی اچ پی رو پچبسید

Allahparast

Member
چیزی برای دفاع کردن وجود نداره، بی خودی وقت تون رو برای دفاع تلف نکنید. استاد شما نهایتا یک متخصص برنامه نویسی
تحت وب است که به نظرش قدرت ASP.net در مقایسه با php مثل مقایسه تریلی با پراید است. اینکه استاد شما چطور
فکر می کند نه تغییری در قدرت و موقعیت ایندو زبان دارد و نه بازار کار شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

مقایسه قدرت دو زبان برنامه نویسی اساسا کار اشتباهی است، زبان برنامه نویسی مثل قلمو یک ابزار طراحی است،
قدرت اش را استعداد و مهارت برنامه نویس اش تعیین می کند نه خود ابزار. برای برنامه نویسی که به زبان انتخابی اش
مسلط باشد، هیچ حد و مرزی وجود ندارد جز توانایی شخصی.

شما هم می توانید با قاشق غذا بخورید و هم با چنگال، هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که برای یک موارد خاص
ایده آل اند ولی برای مواردی نامناسب اند. با وجود اینکه قابلیت هایشان متفاوت است، اینکه قاشق قوی تر است یا چنگال
مفهوم مشخصی ندارد.
نمیشه همچین مثلای رو تشبیه کنید
من و شما انسان هستیم ولی شما یه خصوصیاتی داری
جسه شما بزرگتر هست پس قدرت شما بالاتر از منه
هوش و تجربه شما بالاتر از منه
پس یک برنامه نویس حرفه ای که با دو تا زبان آشنایی داره می تونه این دو تا زبان تحت وب رو مقایسه کنه:sad:
شما هم می توانید با قاشق غذا بخورید و هم با چنگال، هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که برای یک موارد خاص
ایده آل اند ولی برای مواردی نامناسب اند. با وجود اینکه قابلیت هایشان متفاوت است، اینکه قاشق قوی تر است یا چنگال
مفهوم مشخصی ندارد.
کاملا این تمثیل شما را قبول دارم
:rose:

MDP

Well-Known Member
فکر کنم بچه ها سرشون شلوغ شده.

لطفا یا بحث علمی بکنید یا اسپم نکنید.

تاپیک در صورت اسپم شده ققل میشه هاااا!

از من گفتن بود.

Boplo

New Member
نمیشه اینطوری گفت بلاخر اونها هم باید جمعی رو نون بدن فعلا همین که هست پس پی اچ پی رو پچبسید
منظورم از حسن open source بعد پولیش نبود.
کدهای متن باز کمترین باگ رو دارند، همیشه آپدیت شده هستند، امنیت بالاتری دارند.

فرهنگ متن باز، در سمت کاربر حرکت می کنه و غیر اون، در سمت سازنده. مثل تولید یه کالا به سلیقه همه مصرف کنندگانش هست.
به هر حال حرکت به سمت open source تنها راهیه که می تونه مچ ابزارهای کدباز قدرتمندی مثل فایرفاکس رو بخوابونه و مایکروسافت رو به دوران رویاییش برگردونه!
فایرفاکس کدبازه، هسته لینوکس کدبازه ولی هرکی بخواد از اینها نسخه تهیه کنه، نمیره نسخه دستکاری شده بچه محل هاش رو بگیره، میره پیش سازنده اش یعنی مایکروسافت با اون کوله بار اعتبار و سرمایه اش با open source هم می تونه پول پارو کنه....

g4chb0y

New Member
سلام .
چون ما ميتونيم با PHP كار كنيم, اونو بهتر ميدونيم .
ما براي كد نويسي PHP ,مستقيم درگير با HTML و زبون هاي تحت اون مثل CSS , JavaScript هستيم
ما خط به خط مينويسيم تا يك صفحه رو درست كنيم (لوگين يا عضويت , حتي يك دكمه)

ASP.NET به خاطر شئ گرا بودنش يكم از جزابيتش رو براي ما كم كرده .
مثل Delphi , خود visual studio

اگر به سايت سامانه مرواريد دانشگاه هاي آزاد سر زده باشيد متوجه ميشويد تفاوت php , .net .

asp.net به خاطر سازگاريش با OS App داره پيش تازي ميكنه

يك مشكلي كه من در استفاده از ASP.Net ديدم اين بود كه ,تا زماني كه كل صفحه لود نميشد اگر بر روي لينكي كليك ميكردم صفحه سفيد و ارور قرمز رنگ Application Error رو ميديدم

فقط بايد تحقيق كنيم اگر ميخواييم قضاوت كنبم

I.NoBody

Active Member
همونطور كه دوستان گفتند، ASP.NET مزايا و معايب خودش رو داره و PHP هم همينطور.
مقايسه و نتيجه گيري كلي بين اين دو، امكان پذير نيست. مگر اينكه پارامتر به پارامتر مقايسه بشن.

مثلاً همونطور كه ميدونيد در ASP.NET كار برنامه نويس و طراح خيلي راحت تر شده ولي خروجي نهايي به هيچ وجه بهينه نيست و صفحه نسبتاً سنگيني رو ميده ( چون كدهاي كنترلي زيادي توي سورس ميذاره ). در حاليكه در PHP ميشه يه خروجي بهينه داشت و حجم صفحه نهايي رو در حالت مشابه، خيلي كمتر كرد.
كسي كه در PHP نسبتاً حرفه اي ميشه، HTML و CSS رو خوب ياد ميگيره. ولي يك طراح كه به خوبي هم ميتونه با ASP.NET كار كنه، ممكنه اطلاعات زيادي از HTML و CSS كه لازمه فعاليت در وب هستند، نداشته باشه.
از طرف ديگه، .NET يك فريم ورك خيلي خيلي قوي داره كه PHP هنوز نتونسته مثل اونو داشته باشه.
و ....

در اينكه تعداد سايت هاي بزرگي كه با PHP نوشته شدن بيشتر از سايت هايي هست كه با ASP.NET نوشته شدن، شكي نيست.

ضمناً بهتره كسي بحث ASP رو نكنه كه اون ديگه جاي بحث نداره.

يه نكته ديگه : مايكروسافت كاملاً فرهنگ اپن سورس رو ميشناسه. هر كس اوپن سورس كار نكرد، معني اش اين نيست كه نمي فهمه.

به هر حال چه ما بخوايم چه نخوايم، بالاخره روزي ميرسه كه توي كشور ما هم رعايت حقوق كپي رايت الزامي بشه. اون موقع اونهايي كه با 2، 3 هزار تومن ASP.NET كار ميكنن، خيلي صدمه ميبينن.
(خيلي حرف زدم :wink: )

MDP

Well-Known Member
اون موقع اونهايي كه با 2، 3 هزار تومن ASP.NET كار ميكنن، خيلي صدمه ميبينن.

تمام نرم افزار های لازم برای برنامه نویسی Net. کاملا رایگان هست.

فقط قیمت هاست هاش به خاطر لایسنس بالا تره.

YTERROR

Active Member
ما که با php حال می کردیم و می کنیم

هیچ منفعتی هم نداره بخوایم ازش دفاع بکنیم یا نکنیم وقتتون و برای این طور مسایل هدر ندید

مهمترین مسله اینه که شما به کدوم زبان مسلط هستید و می توانید کار کنید

اگه یک فرد آماتور پشت یک پروشه هم بشینه نمی تونه از یک پیکان که یک فرد حرفه ای نشسته ببره

موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا