سلاماین دو تا سایت صرفا فقط از PHP استفاده نمی کنند ! از زبانی هایی مثل جاوا یا C هم بهره می برند !
حالا میخوای موچ گیری کنی؟سلام
این یکیش رو دیگه نشنیده بودم!!! منظورم c هست، البته این رو شنیده بودم که توی net. می شه با ++c هم برنامه تحت وب نوشت!
نمی دونم، شاید من در این مورد اطلاعی ندارم، خوشحال می شم بیشتر در این مورد بدونم، که از زبانی مثل c کجای یک برنامه ی تحت وب می شه استفاده کرد!![]()
میشه اسم اون برنامه رو بگید ؟اگرم میخواید پوز استادتون رو به خاک بمالید، بگید معروف ترین، کامل ترین، ایمن ترین ، محبوب ترین، قدرتمند ترین، نرم افزار های تحت وب با PHP و Python نوشته شدن، نه ASP .Net! خودش باید بفهمه دیگه...
...
اگر لات بازی در آورد، بگو بچه های فرورم رو میارم بترکوننت![]()
very very gooodمقایسه قدرت دو زبان برنامه نویسی اساسا کار اشتباهی است، زبان برنامه نویسی مثل قلمو یک ابزار طراحی است،
قدرت اش را استعداد و مهارت برنامه نویس اش تعیین می کند نه خود ابزار. برای برنامه نویسی که به زبان انتخابی اش
مسلط باشد، هیچ حد و مرزی وجود ندارد جز توانایی شخصی.
Extensionz.C کجای یک برنامه ی تحت وب می شه استفاده کرد!
مایکروسافت حالا حالاها باید کار کنه تا فرهنگ open source رو پیدا کنه و از نظر من این بزرگترین برتری PHP هست که توی محصولات مایکروسافت فقط فرهنگ استفاده وجود داره و تو open source فرهنگ توسعه و افزایش کاراییمن جواب استاد عزیزت رو میدم
بگو منم می تونم پی اچ پی رو توسعه بدم شما می تونی
![]()
نمیشه اینطوری گفت بلاخر اونها هم باید جمعی رو نون بدن فعلا همین که هست پس پی اچ پی رو پچبسیدمایکروسافت حالا حالاها باید کار کنه تا فرهنگ open source رو پیدا کنه و از نظر من این بزرگترین برتری php هست که توی محصولات مایکروسافت فقط فرهنگ استفاده وجود داره و تو open source فرهنگ توسعه و افزایش کارایی
نمیشه همچین مثلای رو تشبیه کنیدچیزی برای دفاع کردن وجود نداره، بی خودی وقت تون رو برای دفاع تلف نکنید. استاد شما نهایتا یک متخصص برنامه نویسی
تحت وب است که به نظرش قدرت ASP.net در مقایسه با php مثل مقایسه تریلی با پراید است. اینکه استاد شما چطور
فکر می کند نه تغییری در قدرت و موقعیت ایندو زبان دارد و نه بازار کار شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
مقایسه قدرت دو زبان برنامه نویسی اساسا کار اشتباهی است، زبان برنامه نویسی مثل قلمو یک ابزار طراحی است،
قدرت اش را استعداد و مهارت برنامه نویس اش تعیین می کند نه خود ابزار. برای برنامه نویسی که به زبان انتخابی اش
مسلط باشد، هیچ حد و مرزی وجود ندارد جز توانایی شخصی.
شما هم می توانید با قاشق غذا بخورید و هم با چنگال، هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که برای یک موارد خاص
ایده آل اند ولی برای مواردی نامناسب اند. با وجود اینکه قابلیت هایشان متفاوت است، اینکه قاشق قوی تر است یا چنگال
مفهوم مشخصی ندارد.
کاملا این تمثیل شما را قبول دارمشما هم می توانید با قاشق غذا بخورید و هم با چنگال، هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که برای یک موارد خاص
ایده آل اند ولی برای مواردی نامناسب اند. با وجود اینکه قابلیت هایشان متفاوت است، اینکه قاشق قوی تر است یا چنگال
مفهوم مشخصی ندارد.
منظورم از حسن open source بعد پولیش نبود.نمیشه اینطوری گفت بلاخر اونها هم باید جمعی رو نون بدن فعلا همین که هست پس پی اچ پی رو پچبسید
اون موقع اونهايي كه با 2، 3 هزار تومن ASP.NET كار ميكنن، خيلي صدمه ميبينن.