غرور - Digital Painting

explosion

Banned
سلام دوستان .
بعد از طرح گریز که خیلی ار دوستان با رنگ آمیزیش مشکل داشتن حالا طرح جدیدی رو میزارم که تازه از تنور در اومده !
اسمش رو گذاشتم : غرور
http://tahmores.persiangig.com/image/king.jpg
کل کار در فتوشاپ انجام شده و مدت اجراش هم میشه گفت حدود 1 ماه !!! :shock:
راستش من خودم خیلی دوستش دارم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .
دیگه توضیح دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
موفق باشید .

arman665

Member
سلام.
این کار رو اول روی کاغذ کشیدی بعد تو فتوشاپ رنگ آمیزیش کردی ؟ (یعنی کل کار متعلق به خودتون است؟)
اگه این طور واقعا خسته نباشید چون کار خیلی خوب شده.

explosion

Banned
ممنون دوستان .
سلام خسته نباشی باید بگم کار شاخی زدی. ایول داره
خیلی با این کلمه شاخ شده حال میکنی prince نه ؟ :green:
این کار رو اول روی کاغذ کشیدی بعد تو فتوشاپ رنگ آمیزیش کردی ؟ (یعنی کل کار متعلق به خودتون است؟)
بله دوست من .
تمام کار با فتوشاپ هستش. فقط یک اسکچ خیلی ابتدایی رو کاغذ طراحی کردم .

بابا تو دیگه کی هستی

خیلی توپ شده واقعا ای ول داری

راستی من با این آواتارت خیلی حال میکنم نمیدونم چه حسیه ولی منو یاد مربای هویج میندازه

موفق باشی و مستدام

absdostan

Active Member
جای تحسین دارههههههههههههههههههههه

فوق الاده زیبا کشیدی فقط کاشکی پس زمینش رو یه طرح ایرانی می زدی که کسی فکر نکنه مربوط به کارتون شیر شاه هست.

بازم آفرین هم به خودت و هم حوصلت

explosion

Banned
راستی من با این آواتارت خیلی حال میکنم نمیدونم چه حسیه ولی منو یاد مربای هویج میندازه
لطف داری دوست عزیز برای دوستانی که نمیدونن میگم : این طرحی که من گذاشتم تو آواتورم مال حامد طالبانی عزیز هستش painter مورد علاقه من . ( این واسه CopyRight :lol: )
خسته نباشي خيلي زيبا شده . موفق باشيد
لطف داری گیلاسی . میبخشید که کار پرشیا نیست !! :wink:
جای تحسین دارههههههههههههههههههههه

فوق الاده زیبا کشیدی فقط کاشکی پس زمینش رو یه طرح ایرانی می زدی که کسی فکر نکنه مربوط به کارتون شیر شاه هست.

بازم آفرین هم به خودت و هم حوصلت
ممنونم دوست عزیز . اتفاقا من یادم رفت بگم یکی از دلایلی که این طرح رو زدم کارتون شیرشاه بود . باور نمیکنید من 5 تا از هر نسخه این کارتون دارم ! تازه تو ExHard هم 2 جای مختلف ریختم یک وقتی پاک شد داشته باشمش !!! :)
hi again : » میگم این طرح رو با قلم نوری کار کردی؟ ؟؟
Hi Again . whats' up ! :shock:
آره دوست من با تبلت . راستش من مثل هانی حوصله ندارم با ماوس کار کنم . یک اراده قوی میخواد که من ندارم !!!
ممنون از همه دوستان .
موفق باشید .

alionline1366

Active Member
خيلي خيلي عالي شده تبريك ميگم بهت از كار قبليت خيلي بهتر شده طراحي ولي سبك سرد و مدرن كار قبلي رو بشتر دوست داشتم راستي تو اين كار يك جاهايي موها زيادي ويو هستن كه از فرم اصلي يكمقدار خارج شدند ايراد پيدا نميكنم گير الكي ميدم :green:

explosion

Banned
گیر بده ali جان قربون اون چشمهای آبیت ! :shock:
جدی مثل اینکه گیر الکی دادی ! :)
درست میگی یک جاهاییش مو زیادی پیچ خورده یا رفته تو موهای دیگه که فکر کنم برای یک شیر که نمیتونه موهاش رو مدام شونه کنه طبیعی باشه . در قسمت زیر گوش هم یکی از موهاش شکسته ! :lol:
تازه الانشم موهاش خیلی مرتب ( به بالای موهاش که فشن هست دقت کنید ! )
موفق باشید .

alionline1366

Active Member
گیر بده ali جان قربون اون چشمهای آبیت ! :shock:
جدی مثل اینکه گیر الکی دادی ! :)
درست میگی یک جاهاییش مو زیادی پیچ خورده یا رفته تو موهای دیگه که فکر کنم برای یک شیر که نمیتونه موهاش رو مدام شونه کنه طبیعی باشه . در قسمت زیر گوش هم یکی از موهاش شکسته ! :lol:
تازه الانشم موهاش خیلی مرتب ( به بالای موهاش که فشن هست دقت کنید ! )
موفق باشید .

نه جدي رفته آرايشگاه فر ويو كرده موهاشو

dark_graph

کاربر فعال
بچه ها چرا انقدر تعجب كرديد از كارش ؟ اين اخويه ما هميشه كاراش شاخن :green: اين ديگه تعجب نداره

پسر معركس ايول :rose:

explosion

Banned
آفرین خیلی خوب شده....لذت بردم.....[
یه پیشنهاد دارم ... یه فیلتره شارپتن به عکس بده تا مو ها خودشونه بیشتر جلوه بدن....
/right]​

راستش رو بخوای اگه sharp کنم تصویر رو اون قسمت هایی که با بلور در اصطلاح ماست مالی کردم نمایان میشه ! :lol:

ضرب تميزه
واقعا ايول و حوصله داري:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
:wink:
لطف داری . چون حوصله نداشتم 1 ماه طول کشید وگرنه دوستان دیگه این کار رو شاید تو 2-3 روز بزنن !!

بچه ها چرا انقدر تعجب كرديد از كارش ؟ اين اخويه ما هميشه كاراش شاخن :green: اين ديگه تعجب نداره

پسر معركس ايول :rose:
لطف داری dark .
ممنون از دوستان .​

سلام خیلی عالیه ولی وقتی از سیاهی به سفیدی می ره خیلی غیر طبیعی می ره
ولی کارت حرف نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا