عید غدیر

APOCALYPSE

Member
سپاس دوست عزیز الان در حال دانلود می باشد.
---------------------

سلام دوباره خدا ازتون راضی باشه خیلی قشنگه صدا که واقعا عالی بدون حرفه اگه می شه لطفا فایل صوتیش رو برای دانلود قرار بدید

---------------------

ببخشید شما این لینک رو داده بودید خواستم شما رو الان مطلع کنم دیدم مطلب مال شماست :)
موفق باشید.

نیازی به لینک فایل صوتی نمی باشد.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
باسلام ترک صوتی از آلبوم تنها امیر و تنها امام که مناسبت ولادت امام هادی و عید غدیر بوسیله موسسه رسانه آفتاب تولید و پخش شده انتخاب کردم و این آلبوم را از لینک زیر خریداری کردم خرید بصورت آنلاین و دانلودی انجام شد.البته من برای استفاده تجاری از این محصولات از رسانه افتاب اجازه گرفتم ولی بدون اجازه استفاده تجاری نمیشه کرد. تا اونجایی که من با ایشان صحبت کردم راضی نبودند استفاده تجاری شود و فعلا این یک آلبوم را اجازه دادند.
لینک:http://www.shop.album14.com/products.php?34

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
دارم دانلود میکنم،فقط یه سوال بپرسم،چرا مدیا فایر آپلود نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

massomeh1

Member
خب چون با سایت آپلودیار راحتم و یک سایت ایرانی هست به آسانی آپلود میشه با مدیا فایر امتحان نکردم بعد هم مگر شما با این لینک و دانلودش مشکلی دارین من امتحان کردم خیلی راحت لینک دانلود میده و مشکلی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
به شدت مشکل دارم با دانلود از سایت های داخلی،واقعا سرعت دانلودشون پایینه،پیشنهاد میکنم یه بار تست کنید مدیا فایر رو،هم پنل حرفه ای داره هم سرعتش فوق العاده است
در مورد کارتون خوب شده،متن پایین رو با لحن نرم بخونید سوء تفاهم نشه
من اگر حرفی رو دو بار زدم کسی گوش نداد کلا دیگه نمیگم،واسه شما دقیقا دفه چهارمه
ببینید خودتون یه بار همه کاراتون رو از اول تا حالا
بعد با حرفای من مطابقت بدید ببینید درست میگم یا نه
همه کارها به یه تکست ساده و دو تا لایه و پارتیکل خلاصه میشه،افکت های تکراری،ترانزیشن های تکراری،حرکات دوربین یکدست و خشک
نمیدونم شاید زمان این اجازه رو نمیده خلاقیت رو چاشنی کارتون بکنید و .....
ولی همینو میشه با چند تا ریزه کاری خیلی خیلی بیشتر بهش جون و قوت داد
اینو از من یادگاری داشته باشید،هر روزی رسید که از کاراتون راضی بودید و ردپاتون تو کاراتون معلوم شد اون روز فاتحه کارتون خونده اس
من سطح کارم بالا نیست که بخوام نصیحت و این جور حرفا بکنم،اما چون میبینم علاقه دارید و دنبال میکنید همیشه مسایل رو حیفم میاد اینجور دچار روز مرگی و آماده کاری بشید
این سطح کار مابین مبتدی و متوسط هست و من مطمینم اگر یه کم سلیقه های شخصیتون رو از کارا بیرون ببرید و اصولی نگاه کنید به ماجرا خیلی خیلی بهتر میشه کارتون
دقیقا این روزا واسه من هم پیش اومده و نقد اینجوری(صد برابر با شدت بیشتر)از کارام شده
امیدوارم این دفه خوب فکر کنید به حرفام چون دیگه از کنارش رد میشم و مطلبی نمینویسم

massomeh1

Member
البته وقت کافی برای ایجاد خلاقیت بیشتر از این ندارم خودم از یکنواخت شدن کارها اتفاقا راضی نیستم دوست دارم پیشرفت کنم و خلاقیت رو بیشتر چاشنی کارم کنم تااونجایی که وقت اجازه بده .

بعد هم مگر نباید هرکسی یک سبک برای کارش داشته باشه خب من هم در فکر تنوع و خلاقیت هستم اما فکر می کنم باید کارهام شباهتهایی هم داشه باشند که مثل سبک شناخته بشه و خیلی از هم دور نباشند. مثلا یکی مرتب درتمام کارهاش از اپتیکال فلر استفاده می کنه به نحوی این میشه سبک کارش. و یا مثلا از ویگل زیاد استفاده می کنه این میشه سبک کارش و...

البته این رو هم اضافه کنم که یک کار باید قالب مشخص داشته باشه مثلا من در کارهای حرفه ایی دیدم شما یک سر به سایت منجی کلیپ و آلبوم 14 بزن و نمونه کلیپها رو دانلود کن و ببین کارهای جالبی انجام دادن انصافا. بیشتر با ترک و ویگل و توییچ و... کار کردن جذابه.
مثلا کسیکه کار را باافکت جوهر شروع می کند این حالت را تا پایان کار حفظ می کند و این به معنای تکراری شدن نیست این فرمت و قالب کار هست اگر بخواهد مثلا چندتا پلان را با ماسک افکتهای پاشیدن جوهراستفاده کند و بعد در پلانهای دیگر مثلا یک روش دیگه که خیلی دور باشه از این به نظر شما خوب میشه منظورم اینه که این تنوع و خلاقیت به حساب میاد درست متوجه شدم یا نه؟ لطفا توضیح بدین.

مثلا اینکه من درکل کار بالا از استروک و یک ترنسیشن از افکتهای افترافکت برای پرشدن رنگ داخل تصاویر مثلا حرم حضرت علی و از ویگل و توییچ برای افکت روی تصاویر و نوشته ها در تمام پلانها استفاده کردم به نظرتون باعث عدم خلاقیت میشه خب شما به قول دوستمون یک نمونه اصلاح شده درست بفرمایید که من بهتر متوجه منظورتون بشم. بعد هم من دیدم توییچ و ویگل در بعضی جاهای هر پلان باشه و تا آخر کار حفظ بشه به عنوان سبک و قالب کار معرفی میشه و بعد هم موقع صدا گذاری می دیدم خیلی با سرود و وزن سرود و حتی گفتار تطابق داره و خوب بکار میشینه در صورتیکه همین کار بدون ویگل و توییچ با این صداها سینک نمیشه و زیاد جالب درنمیاد. اصلا آدم احساس می کنه آهنگ صداها و موج صداها روی تصاویری که این دوتا افکت رو داره اثر کرده به نظرم کار جالبیه. وتازه جالبتر از اینها هم میشه با این دوافکت کار کرد راستش من به تازگی به قدرت پنهان ایندو افکت برای ایجاد جذابیت و خلاقیت در کار پی بردم و بیشتر از اینها هم می خوام با ایندوافکت به اشکال مختلف در کارهای بعدی خود بهره ببرم.

و اینکه با چندتا ریزه کاری می توان به کار قوت بیشتری داد درست می گین امادر عمل لطفا نشان دهید. این راهم بگم که همیشه کارها معمولاجای کار بیشتر دارند و خلاقیت و بحث گرافیک و... هیچ وقت مرز نداره .ببشخید که حرفهام طولانی شد.

آخرین ویرایش:

APOCALYPSE

Member
هر دوی شما را قبول دارم مثلا بنده الان بشدت با المنت تری دی کار می کنم اگر البته کاری داشته باشم که نیاز به سه بعدی داشته باشد
گرچه فوق العاده در این زمینه ناقص است اما! جناب بزرگوار +خیلی لطف می کنید و واقعا این یک کمک فوق العاده است حد اقل به بنده که قصد دارم شروع کنم و کمی با این نرم افزار ها فعالیت کوچک داشته باشم بهر حال در زندگی پیش می آید وقتی که به کار می آیند

همین فایل را شما بگیرید و از اول نسخه اصلاح شده اش را درست کنید که این کار برای شما که یک متخصصید کار ۴۵ دقیقه است یا خیلی کمتر و برای ما فوق مبتدی ها یک کار ارزشمند برای تمام عمر شاید :)

ممنون خواهم بود اگر این کار را انجام بدهید.
تا بنده از کار شما یاد بگیرم که چگونه باید ساخت.

البته فقط در شرطی که زمانتان اجازه این کار را بدهد.

smomeni_rad

Member
با سلام ! کیپ رو دیدم !
از اون جایی که خودم کار مذهبی زیاد انجام داده و میدم !

یه چنتا نکته هست که باید اشاره کنم !

اولا اینکه این کارتون و کار مذهبی قبلی ای که گذاشته بودین تو بخش نمونه کارها میشه گفت عین هم هستن و فقط یه تفاوت های کوچکی دارن ! مثلن من که اون کار رو دیده بودم ! اگه این کار رو یه جای دیگه میدیدم میفهمیدم که کار شماست ! این که سبک کاری مشخصی آدم داشته باشه خیلی خوبه ولی این به این معنی نیست که کارهای آدم مثل هم باشن و فقط متن و ترک صوتی فرق بکنه ! به عنوان مثال شما سبک کارهای ویدئو کوپایلت رو با ردجاینت مقایسه کن ! به تفاوت های فاحشی میرسی ! و این به معنای سبک کاره ! مثلن من قبل از اینکه عندرو کریمر پست تیتراژ استار ترک رو بزاره فیلم رو دیده بودم و فهمیدم که کار عندروکریمره ! یه مثال دیگه میزنم ، یه فردی به نام شهاب الدین نجفی توی این زمینه فعالیت میکنه و واقعن کارهای زیبایی انجام میده به عنوان مثال برای نمونه کارهاش میشه به تیتراژ فیلم گناهکاران و تیتراژ سریال نون و ریحون و تیتراژ سریال موج و صخره اشاره کرد ! شما اگه با سبک کاریش آشنا باشی از همون اول میفهمی که این کارو اون انجام داده !

دوما اینکه استفاده از پارتیکل و اپتیکال خیلی خیلی خوبه ولی نمیتونم ارتباطی بین اون درختها و چمن و ... برقرار کنم !

سوما اینکه سعی کنید مرکز اپتیکار از کامپوزیشنتون بیرون بزارین و اشعه های نور رو تو کامپوزیشن قرار بدین ! وجود کل اپتیکال توی کامپوزیشن تو ذوق میزنه !

چهارم اینکه روال آسمون تو کل کلیپ خیلی یکسانه ! میشد کمی به غروب نزدیک شه !

پنجم اینکه استفاده از گرادینت برای سالید آسمون خیلی به زیبایی کار کمک میکنه !

و در آخر اینکه استفاده از vintage برای زیبایی کار خوبه !

در ضمن خوشحال میشم در باره ی کار من نظر بدید :

http://forum.majidonline.com/threads/208477-کلیپ-ای-مبارک-آیه-ی-اکمال-دین-به-مناسبت-غدیر

massomeh1

Member
دوما اینکه استفاده از پارتیکل و اپتیکال خیلی خیلی خوبه ولی نمیتونم ارتباطی بین اون درختها و چمن و ... برقرار کنم !

درباره این باید بگم من سعی کردم فضای زیبای بهشت گونه برای جشنهای مربوط به ائمه ایجاد کنم و در آن فضا تکست یا حرمها رابیارم حالا شما ازچه جهت می گین بی ربطه من متوجه منظورتون نشدم!!!!!! لطفا نظرتون رو واضح تر توضیح بدین که چه اصلاحی می خواد تا ربط ایجاد بشه بین فضای سبز و بقیه موارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوما اینکه سعی کنید مرکز اپتیکار از کامپوزیشنتون بیرون بزارین و اشعه های نور رو تو کامپوزیشن قرار بدین ! وجود کل اپتیکال توی کامپوزیشن تو ذوق میزنه !

درباره این مطلب باید بگم این هم یک روش می تونه باشه و اتفاقا خیلی هم جالبه که اشعه ها فقط در فضا باشه. اما خود مرکز اپتیکال هم در فضا که حرکت کنه و رد بشه اگ رخیلی بزرگ نباشه و تو ذق نزنه به نظرم روش جالبی و به زیبایی کار افزوده میشه به نظرم اپتیکال در این کار کمی بزرگ ست و باید کوچکتر باشه همین.

در این باره بله خوبه که اسمان رادر حاتهای مختلف با ابرهای گوناگون و تن رنگهای متنوع کار کرد جالب میشه اما غروب درباره جشنها نمیشه کار کرد مگر طلوع را نشان دهد نه غروب!!!

بله با گرادینت هم موافقم فکر خوبی هست.

درکل از نظرات خوبی که دادید ممنون و سپاسگزارم به نکات قابل توجهی اشاره کردید .که می تونه به بهبود کارهام کمک کنه.انشاء الله

massomeh1

Member

درباره این باید بگم من سعی کردم فضای زیبای بهشت گونه برای جشنهای مربوط به ائمه ایجاد کنم و در آن فضا تکست یا حرمها رابیارم حالا شما ازچه جهت می گین بی ربطه من متوجه منظورتون نشدم!!!!!! لطفا نظرتون رو واضح تر توضیح بدین که چه اصلاحی می خواد تا ربط ایجاد بشه بین فضای سبز و بقیه موارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درباره این مطلب باید بگم این هم یک روش می تونه باشه و اتفاقا خیلی هم جالبه که اشعه ها فقط در فضا باشه. اما خود مرکز اپتیکال هم در فضا که حرکت کنه و رد بشه اگ رخیلی بزرگ نباشه و تو ذق نزنه به نظرم روش جالبی و به زیبایی کار افزوده میشه به نظرم اپتیکال در این کار کمی بزرگ ست و باید کوچکتر باشه همین.

در این باره بله خوبه که اسمان رادر حاتهای مختلف با ابرهای گوناگون و تن رنگهای متنوع کار کرد جالب میشه اما غروب درباره جشنها نمیشه کار کرد مگر طلوع را نشان دهد نه غروب!!!

بله با گرادینت هم موافقم فکر خوبی هست.

درکل از نظرات خوبی که دادید ممنون و سپاسگزارم به نکات قابل توجهی اشاره کردید .که می تونه به بهبود کارهام کمک کنه.انشاء الله

در ضمن خوشحال میشم در باره ی کار من نظر بدید :

http://forum.majidonline.com/threads...�بت-غدیر

این کار رو دیدم و خیلی لذت بردم در پست خودش نظرم رو گفتم . اما در نوآوران تصویر که لینک دادی خیلی نمونه کارهای موشن گرافیک مذهبی کم هست فقط همین غدیر و فاطمیه هست اگر میشه کارهای بیشتر و متفاوت تری قرار بده.ممنون

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
البته وقت کافی برای ایجاد خلاقیت بیشتر از این ندارم خودم از یکنواخت شدن کارها اتفاقا راضی نیستم دوست دارم پیشرفت کنم و خلاقیت رو بیشتر چاشنی کارم کنم تااونجایی که وقت اجازه بده .

بعد هم مگر نباید هرکسی یک سبک برای کارش داشته باشه خب من هم در فکر تنوع و خلاقیت هستم اما فکر می کنم باید کارهام شباهتهایی هم داشه باشند که مثل سبک شناخته بشه و خیلی از هم دور نباشند. مثلا یکی مرتب درتمام کارهاش از اپتیکال فلر استفاده می کنه به نحوی این میشه سبک کارش. و یا مثلا از ویگل زیاد استفاده می کنه این میشه سبک کارش و...

البته این رو هم اضافه کنم که یک کار باید قالب مشخص داشته باشه مثلا من در کارهای حرفه ایی دیدم شما یک سر به سایت منجی کلیپ و آلبوم 14 بزن و نمونه کلیپها رو دانلود کن و ببین کارهای جالبی انجام دادن انصافا. بیشتر با ترک و ویگل و توییچ و... کار کردن جذابه.
مثلا کسیکه کار را باافکت جوهر شروع می کند این حالت را تا پایان کار حفظ می کند و این به معنای تکراری شدن نیست این فرمت و قالب کار هست اگر بخواهد مثلا چندتا پلان را با ماسک افکتهای پاشیدن جوهراستفاده کند و بعد در پلانهای دیگر مثلا یک روش دیگه که خیلی دور باشه از این به نظر شما خوب میشه منظورم اینه که این تنوع و خلاقیت به حساب میاد درست متوجه شدم یا نه؟ لطفا توضیح بدین.

مثلا اینکه من درکل کار بالا از استروک و یک ترنسیشن از افکتهای افترافکت برای پرشدن رنگ داخل تصاویر مثلا حرم حضرت علی و از ویگل و توییچ برای افکت روی تصاویر و نوشته ها در تمام پلانها استفاده کردم به نظرتون باعث عدم خلاقیت میشه خب شما به قول دوستمون یک نمونه اصلاح شده درست بفرمایید که من بهتر متوجه منظورتون بشم. بعد هم من دیدم توییچ و ویگل در بعضی جاهای هر پلان باشه و تا آخر کار حفظ بشه به عنوان سبک و قالب کار معرفی میشه و بعد هم موقع صدا گذاری می دیدم خیلی با سرود و وزن سرود و حتی گفتار تطابق داره و خوب بکار میشینه در صورتیکه همین کار بدون ویگل و توییچ با این صداها سینک نمیشه و زیاد جالب درنمیاد. اصلا آدم احساس می کنه آهنگ صداها و موج صداها روی تصاویری که این دوتا افکت رو داره اثر کرده به نظرم کار جالبیه. وتازه جالبتر از اینها هم میشه با این دوافکت کار کرد راستش من به تازگی به قدرت پنهان ایندو افکت برای ایجاد جذابیت و خلاقیت در کار پی بردم و بیشتر از اینها هم می خوام با ایندوافکت به اشکال مختلف در کارهای بعدی خود بهره ببرم.

و اینکه با چندتا ریزه کاری می توان به کار قوت بیشتری داد درست می گین امادر عمل لطفا نشان دهید. این راهم بگم که همیشه کارها معمولاجای کار بیشتر دارند و خلاقیت و بحث گرافیک و... هیچ وقت مرز نداره .ببشخید که حرفهام طولانی شد.

سلام اگر لحن انتقادم تند بود معذرت میخوام ولی انگار به جمله اولم دقت نکردید که گفتم با لحن آرام بخونید
به هر حال من اصلا آدم تندی نیستم و هدفم پیشرفت بچه های انجمن هستش
در این کار ارزشمندی که گذاشتید چند جاش به دلم نشست و اون ترانزیشن های آخر کار بود،دقیقا دو تای آخر منظورمه
ببینید ظاهر شدن حرم ها چقدر نچسب هست به کار
میتونستید از همین ترانزیشن ها استفاده کنید،با گلو یا به قول خودتون جوهر ظاهر بشن تا اینکه با پارتیکل این شکلی ظاهر بشن
نکته بعدی هم استفاده از کبوتر و پروانه به جا و خیلی رئال میتونه کمک کنه به کارهای مذهبی
در رابطه با عمق میدان دفه سومه عرض میکنم،کارهای تخت خیلی حس و حالو انتقال نمیده،عمق میدان میتونه کمک کنه خیلی
همین چند تا نکته ریز خیلی میتونه جلوگیری کنه از خسته شدن چشم موقع تماشا کردن کارتون

massomeh1

Member
نکته بعدی هم استفاده از کبوتر و پروانه به جا و خیلی رئال میتونه کمک کنه به کارهای مذهبی

خب کبوتر و پروانه که در بعضی قسمتهای کارم بود!!!!!!

در رابطه با عمق میدان دفه سومه عرض میکنم،کارهای تخت خیلی حس و حالو انتقال نمیده،عمق میدان میتونه کمک کنه خیلی

در چندتا از پلانها فکر کنم دقت نکردین چون عمق میدان به خوبی با فلو بودن گل در فورگراند و فوکوس بودن بکگراند به وضوح به چشم میاد !!!!!! درسته؟؟؟؟
البته کوچک بودن اجسام در بکگراند نسبت به مثلا گلها در فورگراند هم ایجاد عمق می کنه که استفاده کردم و همینطور تفاوت و اختلاف پوزیشن محور زد که در کار دیده میشه !!!!!!

سلام اگر لحن انتقادم تند بود معذرت میخوام ولی انگار به جمله اولم دقت نکردید که گفتم با لحن آرام بخونید

خواهش می کنم.
بله جمله اولتون رو هم خونده بودم اتفاقا ولی در ادامه متنتون متاسفانه مفهوم جمله اولتون رو انتقال نمیداد و در تناقض بود از نظرمن.
به هر حال متشکرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا