با سلام خدمت دوستان عزیز این کار را برا ی عید غدیر انجام دادم .
http://uploadyar.com/downloadf-4431a03b1d28-wmv.html
http://uploadyar.com/downloadf-4431a03b1d28-wmv.html
آخرین ویرایش:
دوما اینکه استفاده از پارتیکل و اپتیکال خیلی خیلی خوبه ولی نمیتونم ارتباطی بین اون درختها و چمن و ... برقرار کنم !
سوما اینکه سعی کنید مرکز اپتیکار از کامپوزیشنتون بیرون بزارین و اشعه های نور رو تو کامپوزیشن قرار بدین ! وجود کل اپتیکال توی کامپوزیشن تو ذوق میزنه !
چهارم اینکه روال آسمون تو کل کلیپ خیلی یکسانه ! میشد کمی به غروب نزدیک شه !
پنجم اینکه استفاده از گرادینت برای سالید آسمون خیلی به زیبایی کار کمک میکنه !
دوما اینکه استفاده از پارتیکل و اپتیکال خیلی خیلی خوبه ولی نمیتونم ارتباطی بین اون درختها و چمن و ... برقرار کنم !
سوما اینکه سعی کنید مرکز اپتیکار از کامپوزیشنتون بیرون بزارین و اشعه های نور رو تو کامپوزیشن قرار بدین ! وجود کل اپتیکال توی کامپوزیشن تو ذوق میزنه !
چهارم اینکه روال آسمون تو کل کلیپ خیلی یکسانه ! میشد کمی به غروب نزدیک شه !
پنجم اینکه استفاده از گرادینت برای سالید آسمون خیلی به زیبایی کار کمک میکنه !
سلام اگر لحن انتقادم تند بود معذرت میخوام ولی انگار به جمله اولم دقت نکردید که گفتم با لحن آرام بخونیدالبته وقت کافی برای ایجاد خلاقیت بیشتر از این ندارم خودم از یکنواخت شدن کارها اتفاقا راضی نیستم دوست دارم پیشرفت کنم و خلاقیت رو بیشتر چاشنی کارم کنم تااونجایی که وقت اجازه بده .
بعد هم مگر نباید هرکسی یک سبک برای کارش داشته باشه خب من هم در فکر تنوع و خلاقیت هستم اما فکر می کنم باید کارهام شباهتهایی هم داشه باشند که مثل سبک شناخته بشه و خیلی از هم دور نباشند. مثلا یکی مرتب درتمام کارهاش از اپتیکال فلر استفاده می کنه به نحوی این میشه سبک کارش. و یا مثلا از ویگل زیاد استفاده می کنه این میشه سبک کارش و...
البته این رو هم اضافه کنم که یک کار باید قالب مشخص داشته باشه مثلا من در کارهای حرفه ایی دیدم شما یک سر به سایت منجی کلیپ و آلبوم 14 بزن و نمونه کلیپها رو دانلود کن و ببین کارهای جالبی انجام دادن انصافا. بیشتر با ترک و ویگل و توییچ و... کار کردن جذابه.
مثلا کسیکه کار را باافکت جوهر شروع می کند این حالت را تا پایان کار حفظ می کند و این به معنای تکراری شدن نیست این فرمت و قالب کار هست اگر بخواهد مثلا چندتا پلان را با ماسک افکتهای پاشیدن جوهراستفاده کند و بعد در پلانهای دیگر مثلا یک روش دیگه که خیلی دور باشه از این به نظر شما خوب میشه منظورم اینه که این تنوع و خلاقیت به حساب میاد درست متوجه شدم یا نه؟ لطفا توضیح بدین.
مثلا اینکه من درکل کار بالا از استروک و یک ترنسیشن از افکتهای افترافکت برای پرشدن رنگ داخل تصاویر مثلا حرم حضرت علی و از ویگل و توییچ برای افکت روی تصاویر و نوشته ها در تمام پلانها استفاده کردم به نظرتون باعث عدم خلاقیت میشه خب شما به قول دوستمون یک نمونه اصلاح شده درست بفرمایید که من بهتر متوجه منظورتون بشم. بعد هم من دیدم توییچ و ویگل در بعضی جاهای هر پلان باشه و تا آخر کار حفظ بشه به عنوان سبک و قالب کار معرفی میشه و بعد هم موقع صدا گذاری می دیدم خیلی با سرود و وزن سرود و حتی گفتار تطابق داره و خوب بکار میشینه در صورتیکه همین کار بدون ویگل و توییچ با این صداها سینک نمیشه و زیاد جالب درنمیاد. اصلا آدم احساس می کنه آهنگ صداها و موج صداها روی تصاویری که این دوتا افکت رو داره اثر کرده به نظرم کار جالبیه. وتازه جالبتر از اینها هم میشه با این دوافکت کار کرد راستش من به تازگی به قدرت پنهان ایندو افکت برای ایجاد جذابیت و خلاقیت در کار پی بردم و بیشتر از اینها هم می خوام با ایندوافکت به اشکال مختلف در کارهای بعدی خود بهره ببرم.
و اینکه با چندتا ریزه کاری می توان به کار قوت بیشتری داد درست می گین امادر عمل لطفا نشان دهید. این راهم بگم که همیشه کارها معمولاجای کار بیشتر دارند و خلاقیت و بحث گرافیک و... هیچ وقت مرز نداره .ببشخید که حرفهام طولانی شد.
نکته بعدی هم استفاده از کبوتر و پروانه به جا و خیلی رئال میتونه کمک کنه به کارهای مذهبی
در رابطه با عمق میدان دفه سومه عرض میکنم،کارهای تخت خیلی حس و حالو انتقال نمیده،عمق میدان میتونه کمک کنه خیلی
سلام اگر لحن انتقادم تند بود معذرت میخوام ولی انگار به جمله اولم دقت نکردید که گفتم با لحن آرام بخونید