عکس گیتار!!!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خواهشا برای اینکه این کل کلای الکی بیشتر نشه دیگه کسی پست نزنه فکر می کنم مشکل این دوستمون هم از بابت عکسا حل شد پس دیگه چه لزومی داره الکی با هم بحث کنیم. به هیچ کسی هم قدرت گوگل تو سرچ کردن پوشیده نیست ولی این دوستمون حالا به هر دلیلی خواسته اینجا مطرح کنه. همین!!

خواهشا ادامه ندین تا بحث الکی کش پیدا نکنه

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خواهشا ادامه ندین تا بحث الکی کش پیدا نکنه

حتما!

سلام
به خدا من از این به بعد تو گوگل سرچ میکنم تا شماهها اینجوری به هم نپرید...
آقا غ.........ط کردم.
به جون خودم پشیمون شدم.

نه داداش سوء تفاهم نشه یه وقت ، اینجا کسی به کسی نمیپره من خودم کوچیک همه بچه های مجید آنلاین هم هستم .
به هر حال هر کس یه نظری داره و با این بحثا هم میشه از نظرات مختلف مطلع شد. او کی؟

saeedmasih

Member
با سلام و عرض پوزش خدمت سروران خودم
اینجانب چون خودم را در محیط کاملا حرفه ای مجید آنلاین یافتم پس سوالم را از خدمت شما سروران و استادان پرسیدم و به جواب کاملا حرفه ای هم رسیدم.
پس خواهشمندم که اینجانب را در رسیدن به اهداف خودم با جوابهای کاملا حرفه ای خود همراهی و مشایعت بفرمایید.
با احترام فراوان
سعید ابراهیمی

album

Member
سارا خانوم شما به یک بحث میگید کل کل
23.gif
؟
در ادامه بحث:
خوب در ادامه مبحث مربوط به تنوع گوگل حق با شماست !
189.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برخلاف میل باطنی که نمیخواستم این صحبتا ادامه پیدا کنه فقط اینو بگم که Album جان بحث کردن با این حرفا خیلی فرق داره. یه موقع هست که صحبتایی که افراد میکنن یه سودی برای همه داره ولی وقتی همه از قدرت گوگل در پیدا کردن هر نوع اطلاعاتی مطلع هستن پس چه لزومی داره با هم بحث کنیم که گوگل خوبه یا خوب نیست یا چرا این بنده خدا درخواست داده و ...

saeedmasih

Member
خدمت همگی عرض کردم
می خواستم از نظرات حرفه ای شما عزیزان استفاده کرده باشم.
با احترام فراوان
سعید ابراهیمی

album

Member
الان بحث سر قدرت گوگل نبود قربان بحث سر این بود که اگه بتونیم سایت های فوتوبانک مجانی رو که عکسای حالا نسبتا حرفه ای و مجانی و همچینین گلچین شده در اختیار لینک بدیم و یا از سی دی های که برای طراح ها ( چه دو بعدی و چه سه بعدی ) استفاده کنند نتیجه یر سریع تر وبا کیفیت بهتر میدن چ.ن اولا سایت های از قبیل photo.net یا همین sxc.hu بر اساس نظرات گلچین شده هستند و لاغیر ...
157.gif
هر چند درسته یکمی بحث به خاطر اینکه صرفا مربوط به یک عکس گیتار هست که البته سعید جانم به چیزی که میخواستند رسیدند زیادی میاد ولی خوب من از اونجایی که خودم همیشه آلبوم عکس داشتم علاقه مند شدم به ادامه ی موضوع ...
189.gif

saeedmasih

Member
آقا شما حرفه ای کار میکنید.
ما آماتورا آلبوم عکسمون کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

album

Member
من حرفه ای نیستم که بابا
55.gif
فقط چون دو سه تا آلبوم عکس داشتم و تو سایت Ozami.net که البته فیلتر شد
44.gif
خیلی لول میخوردم با آلبوم عکس بخصوص Celeb خوب آشنا شدم
157.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا