عکس گیتار!!!!

saeedmasih

Member
سلام دوستان
اگر برایتان مقدور است عکسهایی از گیتار میخواستم.
((تا آنجایی که امکان دارد تک باشند:eek: ))
با احترام فراوان
آرزومند آرزوهایتان
سعید ابراهیمی

Parham

Well-Known Member
فکر نمیکنم بیشتر از این جایی‌ داشته باشه ! از آرشیو DA استفاده کن ...» از اینجا میتونی‌ عکس های مربوط به گیتار از ببینی‌ ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینا هم هست
123.gif

پیوست ها

• acoustic guitar 3.jpg
    acoustic guitar 3.jpg
    55.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • acoustic guitar 7.jpg
    acoustic guitar 7.jpg
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • carved guitar 3.jpg
    carved guitar 3.jpg
    81.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • electric guitar 11.jpg
    electric guitar 11.jpg
    48.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • man playing guitar kneeling 2.jpg
    man playing guitar kneeling 2.jpg
    70.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14

saeedmasih

Member
از لطف و وقتی که برای این بنده حقیر گذاشتید یک دنیا سپاسگزارم.
با احترام فراوان
آرزومند آرزوهایتان
سعید ابراهیمی

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آره واسه پیدا کردن عکس به نظر من اول از همه گوگل رو باید سرچ کرد.

album

Member
ببینید گوگل تا موقعی خوبه که این سایت ها رو نداشته باشیم ... خیلی از عکس ها هستند که بدلیل نو بودنشون تو سیستم های سرچ ثبت نمیشن و کمی طول میکشه تا ثبت بشن . یا اینکه این کیفیت و این نوع کلاسه بندی رو دارا نیستند ! در ضمن برای عکس بهترین منبع داشتن یک کردیت و عضو شدن تو سایت های بانک عکس هست!من گوگل رو بیشتر برای مواقعی که عجله دارم و میخوام همینجوری یک چیزی بگیرم استفاده میکنم
59.gif

آخرین ویرایش:

saeedmasih

Member
دقیقا با حرف شما موافقم . من در سرچ گوگل به جز 3-4 تا عکس به درد بخور عکس دیگری را پیدا نکردم.
باز هم از محبت شما سپاسگزارم.

album

Member
حالا که بحثش شد به شما توصیه میکنم بری تو بازار کامپیوتر محل سکونتتون نبال یک پکیج عکس بگردی تا به خلق خدا محتاج نشی من الان یک 6 تا سی دی دارم ولی از کیفیت راضی نیستم ! کسی چیزه خوبه دیگه ای سراغ نداره ؟

GFX Master

Album عزیز بحث محتاج شدن نیست! کسی اینجا محتاج کسی نیست فقط بعضی موقعا آدم از دیگران کمک میخواد اینم یه نمونشه هیچ ایرادی هم نداره. در مورد سی دی عکس هم فکر کنم سی دی کارن (3 سی دی) بد نباشه چون تو هر زمینه ای هم عکس داره

GFX Master

سی دی معروفیه فکر کنم پاساژ رضا یا علاءالدین داشته باشه. سی دی جدیدی نیست واسه 2 -3 سال پیشه ولی هنوز کاربرد داره

album

Member
sara_is_nice_girl گفت:
Album عزیز بحث محتاج شدن نیست! کسی اینجا محتاج کسی نیست فقط بعضی موقعا آدم از دیگران کمک میخواد اینم یه نمونشه هیچ ایرادی هم نداره. در مورد سی دی عکس هم فکر کنم سی دی کارن (3 سی دی) بد نباشه چون تو هر زمینه ای هم عکس داره
بد گرفتی خواهر
22.gif
منظورم از اینکه محتاج خلق نشی این بود که لازم نباشه بیاد اینترنت و بگرده تا پیدا کنه
23.gif

saeedmasih

Member
آقا به خدا من نمی خواستم اینجوری بشه .
من اگر نیاز فوری نداشتم اصلا اینجا تایپیک نمی دادم.
شما ها هم منت به سر این بنده گذاشتید راهنمایی کردید و کار من راه افتاد.
حالا میترسم دوباره تایپیک بدم عکس میخوام..........................

album

Member
واه چرا بد برداشت کردی هیچ موردی نداره که بپرسی که !
37.gif
گفتم اگه بتونی سی دی هارو گیر بیاری وقتت کمتر هدر میشه و دیگه مشکلی از بابت عکس نخواهی داشت
157.gif
همین ولا غیر
39.gif

saeedmasih

Member
نه عزیز من برداشت بد نکردم.
عرض کردم که هم سعی داشتم از تجربه و دانسته های شما عزیزان استفاده کرده باشم و هم خیلی فوری فوتی عکس ها رو میخواستم.
با احترام فراوان
آرزومند آرزوهایتان
سعید ابراهیمی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ببینید گوگل تا موقعی خوبه که این سایت ها رو نداشته باشیم ... خیلی از عکس ها هستند که بدلیل نو بودنشون تو سیستم های سرچ ثبت نمیشن و کمی طول میکشه تا ثبت بشن . یا اینکه این کیفیت و این نوع کلاسه بندی رو دارا نیستند ! در ضمن برای عکس بهترین منبع داشتن یک کردیت و عضو شدن تو سایت های بانک عکس هست!من گوگل رو بیشتر برای مواقعی که عجله دارم و میخوام همینجوری یک چیزی بگیرم استفاده میکنم

ایول، کار شما درسته دوست عزیز.
من منکر این نمیشم که بهترین عکسها تو سایت های عکس هستن ولی همه نمیتونن از این سایتها خرید کنن و اونهایی هم که مجانی هستن اونقدر تنوع تو عکسهاشون ندارن که گوگل داره.
در ضمن من فکر میکنم از بین 970000 عکسی که گوگل با سایز بزرگ تو همین زمینه گیتار لیست کرده حداقل نمیگیم 100 تاش ولی 20 تاش باب میل طراح میشه.
به هر حال هر کس نظری داره.

saeedmasih

Member
سلام
به خدا من از این به بعد تو گوگل سرچ میکنم تا شماهها اینجوری به هم نپرید...
آقا غ.........ط کردم.
به جون خودم پشیمون شدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا