عکاس

ubuntu

Member
نرم‌افزار عکاسي با چهار حالت

سلام.
من وقتي پروژه آقاي سامان رو ديدم فکر ساختن اين نرم‌افزار به ذهنم رسيد. يعني محرک ايشون بودن. با تشکر مخصوص از ايشون.:rose:
اين نرم‌افزار يک نرم‌افزار مخصوص عکاسي از صفحه نمايش به چند حالتت مي‌باشد. اين نسخه بتا هستش و هنوز کامل نيست. اگه نظر يا پيشنهادي دارين همين جا بگين تا من بررسي کنم و برنامه رو پيشرفت بدم.

لينک پيوسته

لينک جداگانه روي سرور مجيدآنلاين:

پیوست ها

• Photographer.part1.rar
    488.3 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • Photographer.part2.rar
    488.3 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • Photographer.part3.rar
    488.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • Photographer.part4.rar
    277.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
ممکن براي بعضي‌ها Textboxها به هم بريزه. فونت زير رو دانلود و در پوشه C:\Windows\Fonts کپي کنيد. ان شاء الله در نسخه بعدي خودش خودکار اين کار رو نجام مي‌ده.

پیوست ها

• BZAR.rar
    24.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام،
برنامه ی خوبی هست،
وحالا ذکر چند نکته:
یه ایراد: وقتی با برنامه عکس میگیریم، عنوان پنجره از Taskbar حذف میشه، ولی وقتی کار عکاسیمون تموم میشه، دوباره ظاهر نمیشه، و اگه در این حالت پنجره رو Minimize کنیم، دیگه نمیشه پنجره رو دید و باید از تو TaskManager ، Maximizeش کرد
بهتره یه مقدار رنگبندی پروژتون رو در قسمت راهنمای برنامه بهتر کنید، البته این نظر منه
در قسمت Save اگه بخایم یه folder رو برای Save عکس مشخص کنیم، فکر کنم یه مقدار مشکل داره، چون من وقتی Desktop یا یکی از فولدرهای توی دسکتاپ رو انتخاب کنیم، Error میده و میگه فولدر رو انتخاب نکردید، برای من که اینجوری بود
ولی در کل برنامت جالبه، منتظر نسخه های بعدی هستیم...

ubuntu

Member
یه ایراد: وقتی با برنامه عکس میگیریم، عنوان پنجره از Taskbar حذف میشه، ولی وقتی کار عکاسیمون تموم میشه، دوباره ظاهر نمیشه، و اگه در این حالت پنجره رو Minimize کنیم، دیگه نمیشه پنجره رو دید و باید از تو TaskManager ، Maximizeش کرد
درسته. و متاسفانه هر کاري کردم نتونستم برطرفش کنم. ولي اگه خارج نرم‌افزار کليک کني و بعد روش کليک کني بر مي‌گرده. با Alt+Tab هم همين طور. زياد دست و پا گير نيست.

بهتره یه مقدار رنگبندی پروژتون رو در قسمت راهنمای برنامه بهتر کنید، البته این نظر منه
قبول دارم يه ذره خوندنش سخته.

در قسمت Save اگه بخایم یه folder رو برای Save عکس مشخص کنیم، فکر کنم یه مقدار مشکل داره، چون من وقتی Desktop یا یکی از فولدرهای توی دسکتاپ رو انتخاب کنیم، Error میده و میگه فولدر رو انتخاب نکردید، برای من که اینجوری بود
اين قيمت از زير دستم در رفت. مطمعن باش درستش مي‌کنم.
از اينکه مشکلات رو گفتي ممنون. گفتم که برنامه هنوز مشکل زيادي داره. من هم منتظر پيشنهادات شما هستم.
باتشکر...

امروز تونستم دکمه تسکبار رو درست کنم. هنوز هم منتظر نظرات شما هستم.

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
بازم سلام. من رو نسخه جديدش يه کم کار کردم و بعضي چيزهارو اصلاح و تکميل کردم. باز هم مي‌گم تو نسخه بالايي اگه کم و کاستي ديگه‌اي ديدين بگين سعي مي‌کنم درست کنمش.
اصلاح شده ها:
1- رنگ بندی راهنما. (تذکر از: nevercom)
2- تکمیل بخش ذخیره و اضافه شدن فرمت JPG به آن.
3- تعمیر دکمه نرم‌افزار در نوار وظیفه. (تذکر از: nevercom)
4- اصلاح راهنما.
5- تعمیر دکمه انصراف.

اينم لينک پيوسته تا ديگه نيازي به 4 تا فايل نباشه!:
لينک پيوسته

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
صفحه که باز میشه با پیغام
Invalid download link.
مواجه میشم..

ubuntu

Member
لينک تصحيح شد! در ضمن اين همون نسخه قبليه. جديده رو هنوز نذاشتم.

ubuntu

Member
خوب کسي که نظر ديگه‌اي نميده. نسخه جديدش رو با سورسش ميزارم. فقط صبر کنيد آپلود بشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا