عوض شدن عکس دستکتاپ

به نام خدا
من یه فایل اسکن سیور دارl که با ستاپ اجرا می شه که شامل 41 عکس اموزشی حالا 3 تا سوال دارم.
1چه کار کنم وقتی کاربر سی دی را داخل دستگاه می زاده ستاپ تا مرحله اینستال بره یعنی کاربر فقط یه دکمه را فشار بده تا نسب بشه
2. چه کار کنم که بعد از نصب شدن اسکن سیور هر 10 دقیقه صفحه دستکتا پ عوض بشه و 41 عکس دونه دونه بیاد برای همیشه البته هروقت کاربر اسکن سیور عوض کرد این عمل متوقف بشه
3. و یا چه کار کنم همزمان با بالا امدن سی دی عکس دستکتاپ عوض بشه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

بيلدر امكان اينكه رو برنامه نصبي كه توسط زبان ديگه اي توليد شده مديريت كنه و تغييرات بده نداره.

شما فقط ميتونيد با دستور Run برنامه نصب اسكرين سيورتون رو باز كنيد و طي كردن فرايند نصب رو به كاربر بسپاريد. مگه اينكه خودتون اسكرين سيور رو مجددا بسازيد و براش مطابق با سليقه خودتون برنامه نصب توليد كنيد.

در مورد عوض كردن عكس دسكتاپ هم كه جناب Amit13 راهنماييتون كردن.

moalla

Member
من حدود 50 تا عکس دارم که باید بصورت thumbnail‌در بیان و قاعدتا باید اسکرول هم بخورن و بعد با کلیک روی هر کدوم و پس از گرفتن تایید از کاربر به پشت زمینه دسکتاپ منتقل بشن
برای قسمت اول یعنی thumbnail‌با اسکرول شما پیشنهادی دارین؟ پیشنهاد خودم استفاده از یک صفحه اچ تی ام ال و ارسال مقدار و فراخوانی scripهستش
شما پیشنهاد دیگه ای دارین که ساده تر و شکیل تر بشه ای کار رو انجام داد؟

splinter cell

Well-Known Member
شما پیشنهاد دیگه ای دارین که ساده تر و شکیل تر بشه ای کار رو انجام داد؟
اگر از فلش استفاده کنید میشه افکتهای زیباتر و شکیلتری برای انتخاب عکسها و همینطور نحوه نمایششون اعمال کرد.
برنامه های زیادی هم برای ساخت منوها و گالریهای عکس با فلش وجود داره و بعد میتونید سورس فلش طراحی شده رو باز کرده و با دستور fscommand بین اون با بیلدر ارتباط برقرار کنید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
اسكرول ساختن و tumbnail كردن گرچه با html و يا فلش ساده تر هست اما تو خود mmb هم ميشه.

كافيه يك منطقه بعنوان طول اسكرول و يك آبجكت بعنوان خود دستگيره اسكرول بسازيد. و چيزي شبيه به seekbar رو پياده سازي كنيد.

بعد همزمان با حركت اسكرول به سمت چپ يا راست در سمت چپ يا راست اسكرول خودتون شي HotSpot بسازيد و عكسي كه براي tumbnail در نظر داريد رو درون HotSpot جايگزين كنيد.

براي كم شدن حجم پروژه و نساختن HotSpot هاي اضافي هم ميتونيد شرطي رو تعيين كنيد كه اگه HotSpot شما خارج از محدوده برنامه هست با دستور DeleteObject حذف بشه و اگه اسكرول شما در منطقه اي قرار داره كه بايد HotSpot به داخل فضاي كاري كشيده بشه با دستور CreateHotSpot مجددا HoSpot ي رو بسازيد.

قبلا يه نمونه اينجوري ساخته بودم اما الان دسترسي ندارم تا براتون مثالش رو بزارم. راهش پيچيده و كمي پردردسره اما تماما با mmb ساخته شده.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من متوجه منظور این پلاگین نشدن.باید چی کار کنم.

منظورتون پلاگين WallPaper هست؟

شما به كمك اين پلاگين ميتونيد رو تصاوير دسكتاپ مديريت كنيد.

براي راهنمايي دستورات اين پلاگين به محل نصب نرم افزار mmb بريد و پوشه Plugin و زير شاخه PluginIndex رو باز كنيد.

فايل PluginIndex.chm كه تو اين مسير هست رو اجرا و تو راهنماي دستورات پلاگين WallPaper بخونيد كه چطور ميشه از اين دستورات استفاده كرد.

موفق باشيد.

moalla

Member
با تشکر از پیشنهادات جالبتون
واقعا طرح مساله تو این فروم خیلی ذهن رو باز میکنه
سورسهای فلش اینقدر باز میشن که بشه توشون fscommand نوشت؟ یکی دو باره سعی کردم نشد. یه برنامه البوم فلش و یه برنامه برای هک کردن اون اگه میشناسین که بشه این کارها رو کرد بگید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بله به كمك برنامه هايي ميشه از يك فايل swf سورسش رو بدست آورد اما از اونجايي كه مطرح كردن مسائلي در زمينه كرك برنامه ها و نقض حقوق مولف خلاف قوانين اين انجمن هست معذورم از نام بردنشون.

براي توليد آلبوم فلش من پيشنهاد ميكنم از نرم افزارهايي مثل Flash Photo Maker يا Wondershare Flash Gallary يا Coffecup Flash Photo Gallary استفاده كنيد.

فکر می کنم هیچ کس منظور سوال من نفهمید.:rose:.من 1 اسکن سیور دارم که پیوستش کردم که تو درایو c نصب می شه.حالا چی کار کنم که بعد از نصب این اسکن سیور عکساش هر 10 دقیقه یکی بیاد رو دستکتاپ یعنی خودکار عوض بشه .حتی اگه cd داخل کامپیوتر نباشه.:paint:

پیوست ها

• h.rar
    961.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Amit13

Well-Known Member
ببخشيد دوست عزيز من نميدونم " اسكن سيور " چيه؟؟؟؟:-?

اصلا سوالتون mmb هست؟؟

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

راس میگه : اسکن سیور : چیه ؟!

حتی اگه cd داخل کامپیوتر نباشه.

کدوم سی دی ؟! شما اسمی از سی دی نیاوردی !!!

اصلا این فایلی که پیوست کردی با mmb که نیس @

چیشو میخوای به mmb ربط بدی @؟

آخرین ویرایش:

saadatmsg

Active Member
درك من بعد از كلي فكر كردن در رابطه با سوال ايشون اينه كه ايشون مي خوان كاري كنن بعد از نصب اسكرين سيور عكسهاي دسكتاپ از روي اسكرين سيور عوض بشه . مثل خيلي از نرم افزار هايي كه براي دسكتاپ وجود داره و هر چند وقت يكبار عكس اونو عوض مي كنه . البته فكر كنم ايشون مي خواد عكسا از رو اسكرين سيور خونده بشه.

اگر سوال ايشون واقعا اين باشه نميدونم چجور مي خوان عكساي داخل اسكرين سيورو براي دسكتاپ استفاده كنن.

در كل من فكر مي كنم ايشون يك دسكتاپ دايناميك و متحرك مي خوان.

در مورد cd هم منم متوجه نشدم منظورشون چيه.
در كل سوال خيلي نا واضحه. دوست من اگر مي شه سوالتو كامل توضيح بده چون ما كاملا گيج شديم.

من شرمنده ام وقتون گرفتم.دوباره سوالم می پرسم.
من یک اسکن سیور اموزشی دارم که می خوام بین مردم بخش کنم.اسکن سیور از طریق ستاپ تو کامپیوتر نصب می شه.حالا سوال اینجاست چطوری یه برنامه به این اسکن سیور اضافه کنم .که عکسهای اسکن سیور هر د 10 قیقه یکیش بیاد روی دستکتاپ.عکسها هم قرار نیست از اسکن سیور بیاد من عکسها را جداگونه به کاربر می دم.یعنی اینکه اسکن سیور و عکسهای اون با هم تو یه cd ریخته می شه و بین مردم بخش می شه.
نکته اینکه اسکن سیور با mmb ساخته نشده.

saadatmsg

Active Member
معذرت مي خوام ولي منظورتون از اسكن سيور همون اسكرين سيور هست؟

و يك سوال ديگه. شما داخل cd تون هم عكسارو جدا گذاشتيد و هم اسكرين سيورو؟

Amit13

Well-Known Member
من یک اسکن سیور اموزشی دارم

داداش ، اسكرين سيورها براي جلوگيري از سوختن فسفر مانيتورها طراحي ميشن تا در هنگامي كه از ما از كامپيوتر استفاده نميكنيم پيكسل ها كار اضافي نكنند و از سوختنشون جلوگيري بشه.به نظر من براي آموزش از روش هاي نرمال امروزي مثل pdf و اگر هم ميخواين متحرك باشه و جداب ميتونيد از flash و جاي دوري نريم خود بيلدر استفاده كني.

saadatmsg

Active Member
خوب اگر شما مي خواين كه بدون cd اجرا بشه بايد براي cdتون يه فايل نصب درست كنين كه عكسها همراه با اسكرين سيور نصب بشن و هر زمان كه خواستيد عكسهارو از داخل محل نصب بخونه و اونو تو دسكتاپ قرار بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا