عوض شدن عکس دستکتاپ

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
ظاهرا به راهنمايي‌ها توجه زيادي نميكنيد.
قبلا عرض كردم شما توسط mmb امكان مديريت بر فرايند نصب برنامه‌اي كه توسط نرم افزار يا زبان ديگه اي توليد شده نداريد. راه حل شما اينه كه اسكرين سيور رو مطابق با نياز و سليقه خودتون بسازيد. اين اسكرين سيوري كه اينجا گذاشتيد هم نميتونه توسط mmb كنترل بشه.

اسكرين سيورها فايلهايي با فرمت scr هستن كه توسط برنامه‌هايي مثل screen saver maker ساخته ميشن و كافيه كپيش كنيد تو مسير system32 و بعد از طريق پنجره display properties فعالش كنيد.

پلاگين Wallpaper ميتونه چيزي شبيه اين رو براي شما شبيه سازي كنه.

شما با استفاده از اين پلاگين تصوير دسكتاپ رو با تصويري كه مدنظرتون هست عوض ميكنيد و بعد با ScriptTimer و زمان 600000 ميلي ثانيه عمليات عوض كردن تصوير دسكتاپ رو تكرار كنيد.

saadatmsg

Active Member
دوست عزيز يه نمونه برات درست كردم

اما 3 تا نكته :

1- تو اين مثال من زمان تعويض عكسو 5 ثانيه گذاشتم تا نتيجه رو زود ببيني اما خودت مي توني تنظيمش كني.

2- من فايلارو تو خود برنامه Embed كردم شما مي توني بجاي اون آدرس محل نصب نرم افزار خودتو بدي.

موفق باشين

3- تعداد عكسارو 2 تا گذاشتم ولي شما به نسبت تعداد عكسات تو دستور For عددو تغيير بده

پیوست ها

• chane wallpaper.rar
    866.6 کیلوبایت · بازدیدها: 59
ببخشید من از نسخه 4.9.7 mmb استفاده می کنم باز نمی شه فایلتون از چه نسخه ای باید استفاده کنم

اول از همه تشکر می کنم از شما دوست عزیز که مشکل من و حل کردی:oops:. فقط 3 تا سوال کوچولو دارم.
1. چطوری این فایل تو کامپیوتر کاربر همراه با اسکن سیور نصب بشه.
2.کجا نصب بشه که با بالا امدن ویندوز این فایل هم بیاد بالا.
3.چه کار کنم که ایکون برنامه از تسکبار ---------بیاد بقل ساعت --------رو تسکبار نباشه.

اول از همه تشکر می کنم از شما دوست عزیز که مشکل من و حل کردی:oops:. فقط 3 تا سوال کوچولو دارم.
1. چطوری این فایل تو کامپیوتر کاربر همراه با اسکن سیور نصب بشه.
3.چه کار کنم که ایکون برنامه از تسکبار ---------بیاد بقل ساعت --------رو تسکبار نباشه.

saadatmsg

Active Member
سلام دوست من

جواب:
1- دو راه داري اول اينكه با نرم افزار هاي ساخت Setup اين كارو انجام بدي و دوم اينكه با خود MMB فايلهارو داخل آدرسي كه مي خواي كپي كني

2- جاي نصبش مهم نيست فقط بايد براي اجراش موقعي كه ويندوز بالا مياد يه كليد تو رجيستري ويندوز ايجاد كني كه بره تو startup

3-مي توني با پلاگين هايي كه براي اين كار وجود داره اين كارو انجام بدي

تذكر : تمام مطالب بالا در انجمن بحث شده براي جزئيات بيشتر و روند انجام آنها لطفا جستجو كنيد

موفق باشي

Silver PC

Well-Known Member
برای فرستادن به کنار ساعت :

MMBTray PlugIn
در صورتی که ندارید این پلاگین رو بگید پیوست کنم @
--

نمونه برای قرار دادن برنامه در startup پیوست شد

چطوری این فایل تو کامپیوتر کاربر همراه با اسکن سیور نصب بشه.

همون دو راهی که دوستمون گفتن !

موفق باشید

پیوست ها

• Copy To StartUp.rar
    98.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
این کاری که من انجام دادم.حالا فقط نفهیمدیم چطوری خودکار بیاد بالا موقع شروع ویندوز.
بعد الان ایکون هم رو تسکبار هم روی ساعت می خوام رو تسکبار نباشه.بعدش کنار ساعت امد کلید راست کریم کلمه close بیاد که بسته بشه.
حلا یه سوال دیگه می شه وقتی که کنار ساعته روش کلید کرد و همه عکسها رو نشون بدن بعد کاربر هرکدوم که دوست داشت انتخاب کنه . این کار شدنی هست مثل ویندوز 7.

پیوست ها

• chang.rar
    489.5 کیلوبایت · بازدیدها: 47

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

براي اينكه آيكن برنامتون رو تو system tray نمايش بديد به Tray Plugin احتياج داريد كه همراه با مثالش پيوست ميشه

براي اينكه آيكن برنامتون رو از رو تسكبار برداريد احتياج به پلاگين g-hideshow و دستور HideTaskbarButton داريد كه تو مسير نصب برنامه mmb اين پلاگين و مثالش هم وجود داره.

براي اينكه برنامتون رو تو start up قرار بديد به رجيستري و مسير زير مراجعه كنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

كليدي از نوع String بسازيد و تو مقدارش آدرس فايل برنامتون رو وارد كنيد.

براي كار با رجيستري (ساخت كليد، خواندن مقادير، ثبت مقادير و ...) هم ميتونيد از Small Plugin استفاده كنيد كه پلاگين و مسالش تو مسير نصب برنامه mmb قرار داره

حلا یه سوال دیگه می شه وقتی که کنار ساعته روش کلید کرد و همه عکسها رو نشون بدن بعد کاربر هرکدوم که دوست داشت انتخاب کنه .
متوجه منظورتون نشدم، منظورتون از "همه عكسها رو نشون بدن" رو واضحتر بگيد

پیوست ها

• Tray.zip
    259.4 کیلوبایت · بازدیدها: 24

saadatmsg

Active Member
تا جايي كه متوجه شدم ايشون مي خوان وقتي روي آيكن برنامه تو Tray كليك ميشه يه پنجره كوچيك حاوي همه عكسها بالاي Tray باز بشه و همه عكسهارو نمايش بده تا كاربر به طور دلخواه يكيشو انتخاب كنه.

مثل قابليتي كه 7 داره كه چن تا فولدر وقتي باز و Minimize هستن و موس روي Toobar پايين ميره همه پنجره هارو نمايش ميده تا هر كدومو كاربر مي خواد Maximize كنه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
تا جايي كه متوجه شدم ايشون مي خوان وقتي روي آيكن برنامه تو Tray كليك ميشه يه پنجره كوچيك حاوي همه عكسها بالاي Tray باز بشه و همه عكسهارو نمايش بده تا كاربر به طور دلخواه يكيشو انتخاب كنه.

مثل قابليتي كه 7 داره كه چن تا فولدر وقتي باز و Minimize هستن و موس روي Toobar پايين ميره همه پنجره هارو نمايش ميده تا هر كدومو كاربر مي خواد Maximize كنه

چنين كاري در حالت عادي امكان پذير نيست

البته ميشه يه كلك كوچولو زد :wink:

يه پروژه در ابعاد كوچكتر جوري كه فقط tumbnail تصاوير رو نمايش بده بسازيد و با همون فرمت mbd ذخيره كنيد.

بعد از طريق منويي كه تو آيكن برنامتون تو Tray ساختيد دستور RunMbd رو با پارامتر New_Window براي اين پروژه صادر كنيد.
تو Page Start اين پروژه هم با دستور SysCommand و پارامتر MoveWindow پنجره به گوشه پايين و سمت راست مانيتور كاربر هدايت كنيد تا دقيقا بالاي ساعت پنجره برنامه شما نمايش داده بشه.

با پلاگين SysMetrics هم مقداري از opacity اين پنجره رو كم كنيد

اين ترفند چيزي كه مدنظرتون هست رو شبيه سازي ميكنه.

الان کاربر بخواهد آيكن برنامه که تو هست Tray ببنده باید چیکار کنه و چطوری برنامه با ویندوز بیاد بالا ........خلاص

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
کاربر بخواهد آيكن برنامه که تو هست Tray ببنده باید چیکار کنه
دستور Remove_From_Tray رو استفاده كنيد

چطوری برنامه با ویندوز بیاد بالا
قبلا عرض كردم كه كليدي تو رجيستري و تو مسيري كه گفتم بسازيد و آدرس برنامتون رو درون اون كليد ثبت كنيد. براي اينكار از پلاگين SmallPlugin و دستورات مربوط به رجيستري استفاده كنيد.

دستور remove_from_tray رو استفاده كنيد

میشه نمونه کار بزار

قبلا عرض كردم كه كليدي تو رجيستري و تو مسيري كه گفتم بسازيد و آدرس برنامتون رو درون اون كليد ثبت كنيد. براي اينكار از پلاگين smallplugin و دستورات مربوط به رجيستري استفاده كنيد.
میشه نمونه کار بزاری

Amit13

Well-Known Member
اقا من منتظرم

من كه ميگم منتظر نشين،چون اين انجمن اينقدر فعاله كه هر روز 2 3 پست به انجمن اضافه ميشه و كي ديگه حوصله داره پست هاي قبلي رو بررسي كنه؟؟؟:lol::lol::lol:

اين كاري كه ميخواي رو خودت بايد بسازي.
:wink::wink:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من كه ميگم منتظر نشين،چون اين انجمن اينقدر فعاله كه هر روز 2 3 پست به انجمن اضافه ميشه و كي ديگه حوصله داره پست هاي قبلي رو بررسي كنه؟؟؟:lol::lol::lol:

اين كاري كه ميخواي رو خودت بايد بسازي.
:wink::wink:

دوست من
درسته كه فعاليت اين تالار زياده و هر دو سه روز تمام پستهاي صفحه اول كاملا عوض ميشه اما دوستان پستهاي قديمي رو هم بي جواب نميزارن.

تا جايي كه پاسخ و طرف پاسخگويي به سوال بنده بوده باشم سعي كردم فراموش نكنم سوال دوستان رو.

علت اينكه اين مبحث هم هنوز تكميل نشده همون مسافرت و عدم دسترسي به نرم افزارهاست. تا جايي كه سوادم اجازه بده دوستان رو اينجوري راهنمايي ميكنم تا مشكلشون حل شه اما براي ساخت مثال واقعا دسترسي ندارم تا مثال بسازم.

:rose:

چطوری در حالت tray راست کلید فعال کنم که دو گزینه داشته باشه.1 close
2.about تو را خدا جواب این سوال منو بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا