عوارض مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

anti-life

Active Member
ايران وب دزد بگم كه والا ما خوبه ايران نيستيم شاعر شديم ......ولي دوستام بهم ميگن كه خيلي شعر ميگم حالا از كدوم مدلش رو خدا ميدونه :شيرين پلو

iman_flash

Active Member
آقا اينا چيه نوشتيد تو اين تاپيك؟؟؟ :lol:
اينم شعر من
اگر بيش از اين فرستيد دري وري --- قفل شود دوباره تاپيك ديگري :دو تا پرانتز باز
:D

sp-sky

Member
iman_flash گفت:
اينم شعر من

:p ( يا به قول شما پي

Pooriya_Online

Active Member
iRWEBDES گفت:
Pooriya_Online گفت:
پس شما ها هم اينطوري شدين.

آقا باور نميكنيد. اگه بياين دفتر كتاباي منو ببيني يا عكس پروانه كشيدم يا نوشتم MajidOnline :lol: نه يه دونه و يه شكل بلكه در هر صفحه حداقل 10تا و با طرحهاي مختلف.

بعضي وقتا هم كه مثلا شبش آنلاين بودم و بعد از اينكه از مدرسه ميام (فرداي اون شب) فكر ميكنم الان 2 3 روزه آنلاين نشدم و به اين سايت 2 3 روز سر نزدم.

بايد مجيد پول ويزيت و دوا درمونمونو پرداخت كنه تا خدا شفاي آجل ((عاجل)) (يادم نيست چه طوري مينوشتن :lol:) عنايت كنه :lol: :wink:

موفق و معيد با شيد...

موفق و معيد باشيد...

آقا پوريا در مورد حال شما ميتونم بگم : درد عشقي كشيده ام كه مپرس ؛
از بچگي يادمه خودمون و همكلاسيامون كه آشق ميشدند اسم زيداشون رو مينوشتن تو دفترهاشون بيشتر موقعها به انگليسي يا مخفف ؛
با طرححها و رنگهاي مختلف :دي
تو هم حتما عاشق مجيد آنلاين شد ! :شيويد .

اما بچه ها در آخر بايد از اين آنتن عزيز تشكر كنم كه فرهنگ لغت جديدي به مجيد آنلاين آورد ؛
مثل : ( :دي ؛ :سبزي ؛ :اس و ... )

هي گفتيم بغل اين جواب سريع دو سه تا از اين عكسها بزاريد نزاشتيد اينطوري شد !

به سوزه پدر عاشقي...

راستي اينكارا ديگه قديمي شده ما الان ديگه اسم مسم نمينويسيم خود دختررو ميارم تو كلاس :lol:

راستي اين بنده خدا مار ماهي نيست :lol: مستر موهيه :lol:

راستي :دي

يه دونم منم تا چند ماه آينده ميسازم و زبان جديديرو به جهانيان اراپه ميكنم :wink: :cry: :roll:

موفق و معيد باشيد...

آقا منم يه دوست دارم اسمش بابك هست
من هي با بابك ساطلي اشتباه ميگيرم :پيتزا :دي

Mohi Design

Member
نه assan جان اكثر ما ها همينجوري هستيم :دي . البته من خيلي وقته اينجوري ام ...
حتي قبل از اينكه بيام مجيد آنلاين...
مثلا دارم فيلم ماتريكس مي بينم يهو يه پنجره تو نظرم باز ميشه مي نويسه trinity is now online يا مثلا تو خونه يه چيزي گم مي كنم مي خوام برم توي search دنبالش بگردم ...

حالا اينا رو گفتم كه assan فك نكه فقط خودش اينجوريه :دي

MrMohi

Active Member
آنتن جون به گمونم اون پشت مٌشتا داشتن لاو میترکوندن... ; پَشمک

H-assan

Well-Known Member
anti-life گفت:
مار ماهي جون ميگم عجب فيلمي گفتي ........ ولي آخر سر چي شد پسر اش نخورده دهن سوخته دستگير شد ...... :اس

ببخشيد ولي موضوع يك چيزه ديگه استا لطفا صحفه ي اول روببينيد اگر مهرداد كوهي بيات مي گه بحث شخصي نكنيد بابا در مورد موضوع تازگي فيلم هم جز عوارض مجيد آنلاين شود ؟؟؟

anti-life

Active Member
نه ديگه پوريا ..اين همون مارماهي خودمونه .....

در ضمن منتظر زبون جديد شما هستم ببينم با زبان قوي و اصيلي كه بنده ساختم مطابلت ميكنه يا نه : اشكول تپه

در ضمن ايمان جان ...بابا ما خوراكمون اينكه تاپيك ول بديم بعدش قفل شه ........ بابا اين تاپيك هم براي درد عشق بود ....

ميگم يه بار تو خواب منم Crash كردم شانس آوردم تونستم خودم رو ريستارات بكشم وگرنه همونجا تو خواب ميرفتم تو قسمت سايتهاي deface شده .... با مامانم صحبت كردم ميخوام سيستم عاملم رو عوض كنم ....نظر شما چيه :دي :اس

iRWEBDES

Active Member
assan گفت:
anti-life گفت:
مار ماهي جون ميگم عجب فيلمي گفتي ........ ولي آخر سر چي شد پسر اش نخورده دهن سوخته دستگير شد ...... :اس

ببخشيد ولي موضوع يك چيزه ديگه استا لطفا صحفه ي اول روببينيد اگر مهرداد كوهي بيات مي گه بحث شخصي نكنيد بابا در مورد موضوع تازگي فيلم هم جز عوارض مجيد آنلاين شود ؟؟؟

ديوار كوتاه تر از ما پيدا نكردي ؟ 8) :(

anti-life

Active Member
همون والا آخه اين مهرداد ما يه ديورا گلي بيشتر نيستش . :گردالي

Norik

Active Member
:هويج

منم عوارض vice city گرفتم :pS2
وقتی cellphone ميزنگه فکر ميکنم بايد L1 بزنم
وقتی يکی رو تو خيابون ميبينم داره ميدوه ميفکرم بايد بزنمش 50$ پول برا good citizen bonus بگيرم
حالا موتور سيکلت ميبينم فکر ميکنم بايد بردارم تک چرخ بزنم
:m&m همون :شيرنی هستش

H-assan

Well-Known Member
بابا چرا با اين اسم ها همديگر رو صدا مي كنيد(درس اخلاق فصل اول)

نه درست نيس anti (بخدا ما گيج شديم نفهميدم شما آقا هستي يا خانم هستي اول شما جنسيتت مشخص كنن )شما هرچي بخوايد به بچه ها مي گيد يعني چي (وقتي بچه ها ندون كه پسري مي گن خوب بابا ولش كن بي خيال ارزش نداره جواب بدي و اگر بدونن پسري جواب مي دنن ) حالا چي هستي ؟؟؟ (شوخي بود ناراحت نشو) / خواهشا در مورد تاپيك و بحث اين موضوع نظر بدبد همين در ضما كار درستي نيست همديگر رو توي اين جا با اين اسم ها صدا كنيد بابا اين مهرداد كوهي پسر گلي /انقدر گير نده ديگه

iman_flash گفت:
اينم شعر من

اگر بكنن حق دارن ديگه ادامه نديد :wink:

anti-life

Active Member
چون گفتيم تاپيك رو ادامه نديم منم مجبورم جواب اقا اسان رو بي جواب بزارم .

Salar

Active Member
آقاي آناهيتا خانوم دیگه چه صیغه ایه مهرداد جان!!!؟؟؟.........;کدو گندیده

iRWEBDES

Active Member
salar گفت:
آقاي آناهيتي خانوم ؛
يك موجود به نام ( گفته نگم ) است كه با اومدنش تو مجيد آنلاين يك حال و هواي جديد به سايت داد ( بچه خوبيه ازش خوشم مياد البته به خودش نگيد ) !

: دي

Norik

Active Member
iRWEBDES گفت:
salar گفت:
آقاي آناهيتي خانوم ؛
يك موجود به نام ( گفته نگم ) است كه با اومدنش تو مجيد آنلاين يك حال و هواي جديد به سايت داد ( بچه خوبيه ازش خوشم مياد البته به خودش نگيد ) !

جان!!! 8O

:شيطون
:فرشته

iRWEBDES

Active Member
Norik گفت:
iRWEBDES گفت:
salar گفت:
آقاي آناهيتي خانوم ؛

جان!!! 8O

:شيطون
:فرشته
:موجودي به نام آنتن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا