عوارض مجيد آنلاين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-assan

Well-Known Member
نه خير موضوع در مورد خارج زدن براثر آنلاين شودن يك سر به صحفه اول بزن

سلام

آقا امير را كه بايد يه روز حسابي ببنديمش به تخت تركش بديم...

منم وقتي گوشي تلفنو برميدارم فكر ميكنم تو تاكسيم ميگم آقا همين دوروبرا پياده ميشم تشكر...:)

اينم از ما.

daryvary

Member
من هم بعضي وقتا كه ميخوام كانال توليزيون رو عوض كنم روي كنترل دابل كليك ميكنم!

MrMohi

Active Member
منکرات اومد.... ببو ببو ببو ببو ... تیمور بگیر پسره رو داره در میره ! اصغر بپر پسره رو بگیر ... صفدر تو هم دختره رو دسبند بزن ... زنیکه جیغ نزن تو بازداشگاه بهت میگم جیغ زدن چند من ... داره! ...ناصر در ماشین شورشیو باز کن میخوام امشب یه حالی به این دوتا بدم تا دیگه تو کوچه خلوت از این بازیا در نیارن ....
جناب سروان ببو زاده اول یه چک تو گوش پسره میزنه و میگه(با لحجه غلیظ ترکی- یه چیز تو مایه های حسنی امام جمعه ارومیه) : خیال کردی که چی؟ مملکت صاحاب نداره؟؟ همینجوری با دختر مردم سوار ماشین میشین میرین تو کوچه خلوت که چه غلطی بکنین؟؟

فیلم سینمایی "فقط برای یک ماچ " برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها

"فقط برای یک ماچ"
فیلمی خاطره انگیز!!! و سراسر هیجان!!!!

H-assan

Well-Known Member
خيلي جالب بود راستي ايم موضوع رو اولين بار با مهرداد گفتم ومهرداد اين اسم رو گداشت روي اين موضع

Salar

Active Member
MrMohi بلیطای فیلم رو برام گیر میاری خیلی دوست دارم ببینمش!!!....;دی

MrMohi

Active Member
ای بابا ... اینم شد مثل قضیه اون خانم منشیه ها ... اون سری گفتی میام منم برات ردیفش کردم ولی نیومدی ضایع شدم... باشه حالا چون تویی چند تا بلیط جشنواره ای برات ردیف میکنم بیای با رفیقات تو جشنواره فیلمو ببینی با هنرپیشه ها هم یه ماچ و بوسی کنی و حالی ببری... فقط یادت باشه تو جشنواره شیطون بازی در نیاری...همون قضیه منکرات و اینا که گفتم...

anti-life

Active Member
مار ماهي جون ميگم عجب فيلمي گفتي ........ ولي آخر سر چي شد پسر اش نخورده دهن سوخته دستگير شد ...... :اس

MrMohi

Active Member
آنتن عزیز مگه فیلمو دیدی که میگی آش نخورده ... یهو دیدی آشو خورده... ولی در کل غیر از دهنش یه جایی دیگش هم سوخته...
دیگه بیشتر از این هم موضوع فیلم رو فاش نمیکنم چون رو فروش فیلم تاثیر داره... پس فردا کارگردان و نویسنده میان خِرِ منو میگیرن .... بلیطهامون هم تموم شد همشو دادیم سالار ... هر کی بلیط میخواد بره از سالار بگیره ... فیلمش هم امسال حتما جایزه پشمک طلایی رو میبره... دیگه فیلم از این توپ تر میخواید؟ ... بدووین تا سینما تا خرخره پر از آدم نشده برین جا بگیرین . یه جا هم واسه من بگیرین میخوام فیلمو دوباره ببینم . چیپس و تخمه و پفک هم یادتون نره... تو سالن جنگولک بازی هم در نیارین یه وقت با اردنگی پرتتون میکنن بیرون...

anti-life

Active Member
خوب آخه اين فيلم داره ايران اكران ميشه منم كه دستم از اونجا كوتاه ..پس بي زحمت تو ببين برام تعريف كن .... دمت قيژ

MrMohi

Active Member
باشه پس بزار بگم : اول فیلم یه پسری یه دختری رو سوار ماشینش میکنه . بعد این دوتا داشتن همینجوری خوش و خرم میرفتن که یهو پسره فرمونو کج میکنه و میپیچه تو یه کوچه خلوت و تاریک . بعد نمیدونم چرا درست تو این لحظه فیلم قطع شد و برقای سینما به کل خاموش شد . مام که اون ردیفای جلو نشسته بودیم . فقط یادمه که من یه صداهای مشکوکی از ردیفای عقب میشنیدم که آخرش هم نفهمیدم این صداها برای چی بود !

iRWEBDES

Active Member
آقايان مارماهي و انتن دمتون گرم كلي از حرفهاتون خنديدم به قول اين انت :يه چشم :دي

iman_flash گفت:
اين مشكل من رو فكر ميكنم خيليا تجربه كرده باشن ولي بهش توجه نميكنن:
تا حالا شده تو زندگي يه كاري كرده باشين كه براي يك لحظه دنبال كليد Undo بگرديد؟ يا حرفي زده باشيد كه دنبال كليد Back Space بگرديد؟ يا مسيري رو طي كنيد و بفهميد كه اشتباست بعد دنبال كليد Back بگرديد؟
من بارها اينا رو تجربه كردم...

ولي فكرشو بكنيد اگر اون گوشه‌ي زندگي (بالا سمت چپ) يه كليد
mo_undo.gif
Undo تعبيه ميشد چقدر حال ميداد!!

آقا ايمان آي گفتي ... !
ولي اگه اين دكمه هم بود كه ديگه زندگي پيچ و خم نداشت ...
تو هرچيزي يه حكمتي هست .
خدا گر ز حكمت ببندد دري ؛ ز رحمت گشايد در ديگري
اما اين آنتن ميگه :
خدا گز ز حكمت ببندد دري ؛ ز رحمت ببندد در ديگري

Pooriya_Online گفت:
پس شما ها هم اينطوري شدين.

آقا باور نميكنيد. اگه بياين دفتر كتاباي منو ببيني يا عكس پروانه كشيدم يا نوشتم MajidOnline :lol: نه يه دونه و يه شكل بلكه در هر صفحه حداقل 10تا و با طرحهاي مختلف.

بعضي وقتا هم كه مثلا شبش آنلاين بودم و بعد از اينكه از مدرسه ميام (فرداي اون شب) فكر ميكنم الان 2 3 روزه آنلاين نشدم و به اين سايت 2 3 روز سر نزدم.

بايد مجيد پول ويزيت و دوا درمونمونو پرداخت كنه تا خدا شفاي آجل ((عاجل)) (يادم نيست چه طوري مينوشتن :lol:) عنايت كنه :lol: :wink:

موفق و معيد با شيد...

موفق و معيد باشيد...

آقا پوريا در مورد حال شما ميتونم بگم : درد عشقي كشيده ام كه مپرس ؛
از بچگي يادمه خودمون و همكلاسيامون كه آشق ميشدند اسم زيداشون رو مينوشتن تو دفترهاشون بيشتر موقعها به انگليسي يا مخفف ؛
با طرححها و رنگهاي مختلف :دي
تو هم حتما عاشق مجيد آنلاين شد ! :شيويد .

اما بچه ها در آخر بايد از اين آنتن عزيز تشكر كنم كه فرهنگ لغت جديدي به مجيد آنلاين آورد ؛
مثل : ( :دي ؛ :سبزي ؛ :اس و ... )

هي گفتيم بغل اين جواب سريع دو سه تا از اين عكسها بزاريد نزاشتيد اينطوري شد !

Salar

Active Member
موهی میدونی چی شد دفعه قبل....این خطهای یخ زدن همون شب خبره بلیطها 1 هفته بعد اومد...
حالا این دفعه تا دیر نشده بگیر...فیلمش خیلی جالبه...;دی

Salar

Active Member
iRWEBDES گفت:
آقايان مارماهي و انتن دمتون گرم كلي از حرفهاتون خنديدم به قول اين انت :يه چشم :دي

iman_flash گفت:
اين مشكل من رو فكر ميكنم خيليا تجربه كرده باشن ولي بهش توجه نميكنن:
تا حالا شده تو زندگي يه كاري كرده باشين كه براي يك لحظه دنبال كليد Undo بگرديد؟ يا حرفي زده باشيد كه دنبال كليد Back Space بگرديد؟ يا مسيري رو طي كنيد و بفهميد كه اشتباست بعد دنبال كليد Back بگرديد؟
من بارها اينا رو تجربه كردم...

ولي فكرشو بكنيد اگر اون گوشه‌ي زندگي (بالا سمت چپ) يه كليد
mo_undo.gif
Undo تعبيه ميشد چقدر حال ميداد!!

آقا ايمان آي گفتي ... !
ولي اگه اين دكمه هم بود كه ديگه زندگي پيچ و خم نداشت ...
تو هرچيزي يه حكمتي هست .
خدا گر ز حكمت ببندد دري ؛ ز رحمت گشايد در ديگري
اما اين آنتن ميگه :

Pooriya_Online گفت:
پس شما ها هم اينطوري شدين.

آقا باور نميكنيد. اگه بياين دفتر كتاباي منو ببيني يا عكس پروانه كشيدم يا نوشتم MajidOnline :lol: نه يه دونه و يه شكل بلكه در هر صفحه حداقل 10تا و با طرحهاي مختلف.

بعضي وقتا هم كه مثلا شبش آنلاين بودم و بعد از اينكه از مدرسه ميام (فرداي اون شب) فكر ميكنم الان 2 3 روزه آنلاين نشدم و به اين سايت 2 3 روز سر نزدم.

بايد مجيد پول ويزيت و دوا درمونمونو پرداخت كنه تا خدا شفاي آجل ((عاجل)) (يادم نيست چه طوري مينوشتن :lol:) عنايت كنه :lol: :wink:

موفق و معيد با شيد...

موفق و معيد باشيد...

آقا پوريا در مورد حال شما ميتونم بگم : درد عشقي كشيده ام كه مپرس ؛
از بچگي يادمه خودمون و همكلاسيامون كه آشق ميشدند اسم زيداشون رو مينوشتن تو دفترهاشون بيشتر موقعها به انگليسي يا مخفف ؛
با طرححها و رنگهاي مختلف :دي
تو هم حتما عاشق مجيد آنلاين شد ! :شيويد .

اما بچه ها در آخر بايد از اين آنتن عزيز تشكر كنم كه فرهنگ لغت جديدي به مجيد آنلاين آورد ؛
مثل : ( :دي ؛ :سبزي ؛ :اس و ... )

هي گفتيم بغل اين جواب سريع دو سه تا از اين عكسها بزاريد نزاشتيد اينطوري شد !

خدا گز ز حكمت ببندد دري ؛ ز رحمت ببندد در ديگري

میگم انتی رو معلم ادبیات فارسی کنیم.....;سبزی قورمه

Salar

Active Member
ببخشید دیگه مهرداد جان بیخوابی زده به سرم;دوغ
دیگه تکرار نمیشه;پلنگ صورتی
موفق باشی;کرگدن!!!

anti-life

Active Member
اوها ........ بابا ديگه ما نيستيم كپي پست كنين ...خوشم ميياد ذكر منبع ميشه .........

در مورد شعر بگم كه :

خدا گر ز حكمت ببندد دري .... ز رحمت زند قفل محكمتري....

اين شعر اصليش بود ....

در مورد اون مار ماهي جون بگم كه حالا اون پشتيا داشتن حرف ميزدن يا ابراز احساسات ميكردن تو اون هواي تاريك ......

ميگم سالار يه دفعه لينك ول داديا ....قضيه اين لينك چي بيد ..... :منيژه خانوم.

iRWEBDES

Active Member
خدا گر ز حكمت ببندد دري ؛ ز رحمت زند قفل محكم تري !

ايول آنتن جون شاعري هستي واسه خودتها !
: حالا يه نفر .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا