the_king
مدیرکل انجمن
سلام
من وقتی از اتصال اینترنت هوشمند (عدم نیاز به نام کاربر و رمز عبور و پرداخت هزینه روی قبض تلفن) یکی از شرکت های
سرویس دهنده تهرانی استفاده می کنم، یک برخورد عجیبی از سیستم majidonline می بینم.
"Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here"
اگه این پیغام رو بصورت دائمی دریافت می کردم، مورد عجیبی نبود ولی مساله اینجاست که بعد از چندین دفعه فراخوانی
مجدد صفحه، سیستم از خیر مشکل می گذره و صفحه را به درستی نمایش می ده.
مگه IP من هر چند ثانیه یکبار عوض میشه؟ این پیغام چرا یک وضعیت تصادفی و فاقد ثبات داره؟
این مساله را قبلا (دو هفته پیش) با همان لینک "Click Here" گزارش داده بودم ولی پاسخی داده نشد و مشکل پابرجاست.
این مشخصات IP من بر اساس اطلاعات سایت ip-adress است :
My IP address : 87.247.162.2
My IP address country : Iran, Islamic Republic of
My IP address state: Tehran
My IP address city: Tehran
My IP address latitude : 35.6719
My IP address longitude : 51.4244
My Proxy: Transparent, Real IP: 192.168.16.75
مشخصات ISP و Organization را حذف کردم که متهم به تبلیغ نشم.
اگه نیازی به آنها بود، لطفا من را در جریان قرار دهید.
من وقتی از اتصال اینترنت هوشمند (عدم نیاز به نام کاربر و رمز عبور و پرداخت هزینه روی قبض تلفن) یکی از شرکت های
سرویس دهنده تهرانی استفاده می کنم، یک برخورد عجیبی از سیستم majidonline می بینم.
"Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here"
اگه این پیغام رو بصورت دائمی دریافت می کردم، مورد عجیبی نبود ولی مساله اینجاست که بعد از چندین دفعه فراخوانی
مجدد صفحه، سیستم از خیر مشکل می گذره و صفحه را به درستی نمایش می ده.
مگه IP من هر چند ثانیه یکبار عوض میشه؟ این پیغام چرا یک وضعیت تصادفی و فاقد ثبات داره؟
این مساله را قبلا (دو هفته پیش) با همان لینک "Click Here" گزارش داده بودم ولی پاسخی داده نشد و مشکل پابرجاست.
این مشخصات IP من بر اساس اطلاعات سایت ip-adress است :
My IP address : 87.247.162.2
My IP address country : Iran, Islamic Republic of
My IP address state: Tehran
My IP address city: Tehran
My IP address latitude : 35.6719
My IP address longitude : 51.4244
My Proxy: Transparent, Real IP: 192.168.16.75
مشخصات ISP و Organization را حذف کردم که متهم به تبلیغ نشم.
اگه نیازی به آنها بود، لطفا من را در جریان قرار دهید.