پشتیبانی علی کریمی

mehdi3am

Member
سلام
کار قشنگی شده ولی قسمت ریش زیاد طبیعی نیست
ضمنا همونطور که دوستان گفتن صورتش چاق تر از واقعیت از آب در اومده
موفق باشید

آخرین ویرایش:

agira3d

کاربر VIP
سلام بر کوروش عزیز .:rose:
به به ترکوندی معلو م میشه خیلی وقت گذاشتی روش.:cool:

یکم کول و سرشونه هاش کوچیکه قوز شده.
سکینت خوبه چون گوش تو تاریکیه بک اسکتر دیده نمیشه دوستان میگن sss داره یا نه!!!{sss رو تو قرمزی|پشت گوش میبینن}
دیسپلس یکم جزئیات کم داره.
عکستم خیلی باحال شده.:green:
خسته نباشی.
موفق باشی.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
مهران عزیز :rose: ممنون شباهتش رو خودم هم میدونستم اما بهتر از این نشد که بشه اگه بخوای کاملا شبیه بشه کار واقعا سختیه شاید با تمرین خیلی زیاد در آینده بتونم.

LinkinForEver :rose: شماره 2 رو متوجه نشدم . علت رندر بزرگ هم به خاطر مو ها هستش مخصوصا مژه ها . موتورهای دیگه رو نمیدونم اما تو منتال اگه رندر کوچیک باشه و مو ها اندازشون زیر 0.003 باشه حتما باید رندر بزرگ بگیری تا finalgather روی موها اعمال بشه.

حسین جان :rose:

عماد جان :rose:

آقا مهدی :rose:

آقا صادق عزیز :rose: انقد وقت گزاشتم که چند ماه به خودم استراحت دادم:wink:

:rose::rose: سلام عزیز خسته نباشید که واقعا زحمت کشید کار جالبی شده اما علی کریمی نشده :green: بیشتر میخوره یه داداش داشته باشه کریمی و این داداش 3 ومی باشه به نظر من مو هاش یه ذره انگار آبرنگ کار شده تا موی 3دی ریش هاش خوبه اما این ضرب المثل که می گند ریش هاش سبز شده را واقعا پیاده کردی چون این کاراکتر هم ریش هاش واقعا رنگش سبزه :) حالتش خوبه اما رنگش نه زیاد دندون هاش باحال شده اما لب هاش مثل ماتیک زنونه شده یک ذره هم خودشا خیلی سفت گرفته می تونست ریلکس تر باشه در کل پیشنهای که واسه دوست خوبم کرورش جان و دوستان دیگه ای که می خواند کاراکتر بسازند اینه که رو کاغذ خدای طراحی آناتومی بشند یعنی صورت و بدن را ماهیهچه به ماهیجه بتونند طراحی کنند حتی تو حالت های مختلف مثل خنده گریه تعجب و ... بعد از 1ماه 2 ماه 1سال یا شاید 2-3 سال بعد تو 3دی وارد طراحی کاراکتر بشند خودم هم الان مشغول همین کارم قبلا که می رفتم تو مایا و یا زدبراش واقعا نمی دونستم کجا کاراکتر به عنوان ماهیچه بیرون میاد کجاش میره داخل نه تو بدن نه تو صورت یک جا حساس دیگه که خیلی ایراد داشتم ساخت لب خوب برای کاراکتر بود فقط مدام عکسا میدیدم و کارم را عوص می کردم تا اینکه الان بعد از گذشت 1 سال کار رو طراحی دیگه خیلی راحت با دیدن یک عکس از کاراکتر کل حالات صورت چهره و آناتومیش سریع تو ذهنم مثل دوربین عکاسی ثبت میشه و حتی می تونم دخل و تصرف هم بکنم تو اجزایش چون دیگه می دونم فلان مکان کدوم ماهیچه هست و مثلا میخواد کاراکتر عصبانی تر به نظر برسه کدوم ماهیچه ها باید جابه جا بشند برای اینکار حالا بگذریم این ها تجریبه ی من از طراحی کاراکتر بود برای دوستانی که واقعا زحمت میکشند و زمانشون را با وقت و هزینه صرف می کنند اما به نتیجه دلخواهی که می خواند نمی رسند و شاید واسه این کار خیلی دیگه آموزش می 3بعدی می دیدند اما بازم ایجاد بهبود چشمگیری در کار نمیکردند راز یا همون secret : ) اینه طراحی رو کاغذ.... :) اگه این طراحی رو کاغذ قوی شه اصلا کار لذت بخش هم میشه اما وقتی ندونی میخوای چیکار کنی و با نرم افزار های سنگینی مثل زدبراش و مایا و مکس بجنگی واقعا سخته مطمئنا هم نمی تونیم پیروز بشیم any way hope you find this helpful

zzmm14

Active Member
باسلام
خسته نباشین . مشخصا زحمت زیادی کشیدین .
ولی اگه وقت بیشتری بگذارین شبیه میشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا