علي دايي و اسپايدر من !

به نظرتون علي دايي همون اسپايد منه ؟!

• مجموع رای دهندگان
    20

Gt-Max

Member
اين عكسي از بازي ديروز است !خودتون ميبينيد علي دايي داره از قدرت مافوق بشريش استفاده ميكنه براي گرفتن توپ لازم به ذكره كه بعد از اين صحنه علي دايي بارها از نايتروس براي گرفتن بازيكنان حريف استفاده كرد
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif

r3200760262.jpg

يچه ها شايد بگيد اين عكس ها ربطي به فوتوشاب نداره و چرا اصلا اين جا گذاشته شده...

راستش من قبل از هرچيزي از آقا مجدي و تمامي مديران اين تالار عذرخواهي مي كنم ولي چون ديدم كه اين تاپيك شلوغ ترين تاپيك مجيد انلان باشه گفتم كه عكس ها رو اين جا بزارم...

با خودم گفتم شايد بشه رو اين عكس ها يه سري جلوه فوتوشاپي اومد يه خورده بخنديم...

راستي اين كره ايه با دستاش داره چي كار مي كنه...؟!
blinksmiley.gif

حتماي يه كاري كرده كه علي دايي رو ناراحت كرده اونم مي خواد كره ايه رو بخوره !
laughingsmiley.gif

براي ديدن بقيه عكس ها اينجا رو ببينيد ====> Click Here !

toranj_1455

Member
سلام

[شوخي] دفه ي آخرت باشه به خاطر اين كه اينجا شلوغتربن انجمنه تاپيك بي ربط به فوتوشاپ ميفرستي ها [شوخي/] :wink: خود اين عكسه اونقدر خنده داره كه نياز به جلوه ي ويژه نداره :D
راستي من بازي رو نديدم چند چند شدن؟!
ولي از اين به بعد لطف كن به اين جور تاپيك ها رو به انجمن عكاسي بفرست (به خدا اونجا هم شلوغه ها :lol: )

ممنون
عليرضا

اين مدلي كه دايي خيز برداشته اگه بيوفته روي يارو سه سوت ياورش استاد ميشه و طرف سر از بيمارستان در مياره :lol:

spsgorgan

Active Member
ashkanjoon گفت:
اين مدلي كه دايي خيز برداشته اگه بيوفته روي يارو سه سوت ياورش استاد ميشه و طرف سر از بيمارستان در مياره :lol:
آقا بعد بازي رو بگو . علي اوفتاده دونبال طرف :

علي : ادْ من خودم 2 سال گزويم بودم .
طرف : خوب چه ربطي داره به من ؟
علي : الان ربطتشو ميگم ...

نيم ساعت بعد ....

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بيمارستان .... چين <<<>>>

Gt-Max

Member
toranj_1455 گفت:
سلام

[شوخي] دفه ي آخرت باشه به خاطر اين كه اينجا شلوغتربن انجمنه تاپيك بي ربط به فوتوشاپ ميفرستي ها [شوخي/] :wink: خود اين عكسه اونقدر خنده داره كه نياز به جلوه ي ويژه نداره :D
راستي من بازي رو نديدم چند چند شدن؟!
ولي از اين به بعد لطف كن به اين جور تاپيك ها رو به انجمن عكاسي بفرست (به خدا اونجا هم شلوغه ها :lol: )

ممنون
عليرضا

خوشحالم كه خوشتون اومد...

به هر حال ببخشيد ديگه تكرار نميشه...

راستي شما با شركت ترنج نگار رابطه اي داريد..؟!

Pooriya_Online

Active Member
spsgorgan گفت:
ashkanjoon گفت:
آقا بعد بازي رو بگو . علي اوفتاده دونبال طرف :

علي : ادْ من خودم 2 سال گزويم بودم .
طرف : خوب چه ربطي داره به من ؟
علي : الان ربطتشو ميگم ...

نيم ساعت بعد ....

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بيمارستان .... چين <<<>>>

:lol: :lol: :lol:

جاي پروين با اون دهن مباركش اونجا خالي بود... :lol: :lol: :lol:

MrMohi

Active Member
حالا دریبل کردنشو ندیدین ... این دایی یه مشکل سادیسمی که داره اینه که خیال میکنه یه آن شده پاول ندود ... یهو جوگیر میشه میخواد همه رو دریبل کنه ... بعد همون اول لنگاش به هم گره میخوره و میفته زمین..اونوقت تازه میفهمه که اسمش علی دایی بوده نه پاول ندود ...
rofl.gif

sutinevis

Member
این پاس دادنشو دیدید!
توپ یا به حریف میرسه یا یه متر جلوتر وایمیسه!

جدیدترین ارسال ها

بالا