علت reset شدن سیستم

bono056

Member
سلام
من چند روز پش رم قبلیم که یک دونه 512 بود رو با دو تا رم 512 دست دوم مثل هم عوض کردم. الان هر دو سه روز یکبار سیستمم یکدفعه reset میشه. (اول یه صفحه آبی رنگ میاد و سریع ریست میشه). کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاست؟
این صفحه آبی رنگ که احتمالا به علت crash کردن سیستم اشاره کرده هم سریع میره و نمیشه خوندش. این error ها جایی log میشه که بفهمم مشکل از کجاست؟

hossein_ir

Member
سلام دوست عزيز
شما هر كدام از رم ها رو جداگانه رو سيستم سوار كن ببين چي ميشه
ممكن است يكي از رم هايتان نيم سوز باشه
اگه نرم افزار تست رم داري يك تست بكن
براي نشون دادن صفحه آبي هم توي اين تنظيمات برو
روي my computer كليك راست كن و propertisرو انتخاب كن بعد در سربرگ advanced گزينه ستينگ سومي رو انتخاب كن و بعد تيك جلوي automatically restart رو بردار

javadshahvand

New Member
سلام
من چند روز پش رم قبلیم که یک دونه 512 بود رو با دو تا رم 512 دست دوم مثل هم عوض کردم. الان هر دو سه روز یکبار سیستمم یکدفعه reset میشه. (اول یه صفحه آبی رنگ میاد و سریع ریست میشه). کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل کجاست؟
این صفحه آبی رنگ که احتمالا به علت crash کردن سیستم اشاره کرده هم سریع میره و نمیشه خوندش. این error ها جایی log میشه که بفهمم مشکل از کجاست؟

شما با تعویض رم این مشکل براتون پیش اومده پس کاملاً واضح هست که مشکل از رم است برای اینکه دقیق تر ذبفهمید میتونید اون کد هگز 10 رقمی که توی صفحه آبی هست رو در گوگل سرچ کنید تا متوجه شوید

جدیدترین ارسال ها

بالا