علاقه مندان و استادان php بفرماييد وارد تالار شويد

saman_sweden

Active Member
من از bbcode خوشم نميايد براهمين ميخواهم تگ هاي html را با رعايت مسايل امنيتي در php استفاده كنم
همانطور كه دوستان اطلاع دارن من يه گوست بوگ نوشتم (البته نصف از خودم ونصف از اينترنت) خيلي محشز وعالي شده توش از اديتور htmlarea استفاده كرده ام كه عالي شده

باز به مشكل برگرديم كه ميخواهم اين تگ هاي html را بتونه اتومات به bbcode تبديل بكنه كه نشه برنامه را هك كرد براي اينكه اين گوست بوك چه با sql باشه چه با flattext قابل هك است
كسي ايده برنامه و يا .... سراغ داره ما منتظريم

درضمن اين گوست بوگ هديه به كاربران مجيد آن لاين خواهد بود بشرطي كه بطور كامل مطعن شوم ايرادي نخواهد داشت
درضمن طوري طراحي كرده ام كه بشه با يه تغييرات كوچك از sql به flattext تبديل كرد تا اونايي كه مشكل ديتابيس دارن هم بتونن استفاده بكنند

oxygenws

Active Member
سامان، یک کلام، ورودی رو باید به صورت BBCODE (یا چیزی شبیه اون) بگیری و بعد اون رو به تگ های HTML (برای خروجی) تبدیل کنی.

(با چیزی که بالا نوشتی، می خوای ورودی HTML بگیری و خروجی رو BBCODE؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

saman_sweden

Active Member
oxygenws گفت:
سامان، یک کلام، ورودی رو باید به صورت BBCODE (یا چیزی شبیه اون) بگیری و بعد اون رو به تگ های HTML (برای خروجی) تبدیل کنی.

(با چیزی که بالا نوشتی، می خوای ورودی HTML بگیری و خروجی رو BBCODE؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

ورودي را HTML مي گيرم و اون HTML اتومات به BBCODE تبديل بشه بعد همين BBCODE براي خروجي HTML بده

اوني كه توي htmlarea مينويسم همزمان در پشت صحنه به BBCODE تبديل بشه بعد براي خروجي HTML بده والا نميشه htmlarea را به BBCODE نوشت اگر هم بشه من نميدونم

oxygenws

Active Member
شدنش که می شه، ولی کار آسونی نیست.
شما --باید-- ورودی رو BBCODE بگیری. البته بایدی وجود نداره، ولی یکی از ساده ترین و بهترین راه ها همینه.

جدیدترین ارسال ها

بالا