من از عكاسي خوشم مياد اونم زمان غروب يا طلوع خورشيد اونم لبه دريا واقعا قشنگه
M Mahmoodi کاربر مهمان Nov 2, 2004 #21 من از عكاسي خوشم مياد اونم زمان غروب يا طلوع خورشيد اونم لبه دريا واقعا قشنگه
H-assan Well-Known Member Nov 3, 2004 #22 Bepar2 گفت: من از عكاسي خوشم مياد اونم زمان غروب يا طلوع خورشيد اونم لبه دريا واقعا قشنگه کلیک کنید تا باز شود... واقعا راست می گه من غروب لب دریا رو دوست دارم از حالا به بعد سه تا چیز رو بگید ا. از کدوم قسما عکاسی خوشتون میاد منظورم چه نوعی است 2.با دوربین دیجیتال عکس می گیرید یا مکانیکی 3.معمولا از چی دوست دارید عکس بگیرید یا می گیرید
Bepar2 گفت: من از عكاسي خوشم مياد اونم زمان غروب يا طلوع خورشيد اونم لبه دريا واقعا قشنگه کلیک کنید تا باز شود... واقعا راست می گه من غروب لب دریا رو دوست دارم از حالا به بعد سه تا چیز رو بگید ا. از کدوم قسما عکاسی خوشتون میاد منظورم چه نوعی است 2.با دوربین دیجیتال عکس می گیرید یا مکانیکی 3.معمولا از چی دوست دارید عکس بگیرید یا می گیرید
sambol Active Member Nov 3, 2004 #23 من با مكانيكي مي گرفتم ولي الان با ديجيتال بيشتر هم دوست دارم از طبيعت و مناظر تك اگه گيرم بياد تو اين شهر شلوغ پلوغ عكس بگيرم
من با مكانيكي مي گرفتم ولي الان با ديجيتال بيشتر هم دوست دارم از طبيعت و مناظر تك اگه گيرم بياد تو اين شهر شلوغ پلوغ عكس بگيرم
M maryam dj Member Nov 3, 2004 #24 فروشگاه سي دي و نرم افزار با قيمت ارزان www.HarCD1000.com آشنايي با محصولات جديد و بينظير ما www.PishgamSoft.com ورود به فروشگاه سي دي و نرم افزار www.TakShop.com ورود به سايت قفل نرم افزاري کولاک www.CoLock.com ورود به سايت تاپ سي دي www.TOPCD.IR سايت تخصصي بازيهاي رايانه اي www.Baziha.com
فروشگاه سي دي و نرم افزار با قيمت ارزان www.HarCD1000.com آشنايي با محصولات جديد و بينظير ما www.PishgamSoft.com ورود به فروشگاه سي دي و نرم افزار www.TakShop.com ورود به سايت قفل نرم افزاري کولاک www.CoLock.com ورود به سايت تاپ سي دي www.TOPCD.IR سايت تخصصي بازيهاي رايانه اي www.Baziha.com
S shahab nejati Member Nov 3, 2004 #26 اقا ماهم عكس ميگريم با لوبيتل زنيت نيكون و ديجيتال از صبح و ظهر و شب و نصف شب هم عكس ميگريم همه رقم عكسيم دارم هركه خواست بخواد بمن چه با تشكر
اقا ماهم عكس ميگريم با لوبيتل زنيت نيكون و ديجيتال از صبح و ظهر و شب و نصف شب هم عكس ميگريم همه رقم عكسيم دارم هركه خواست بخواد بمن چه با تشكر