عكس من : فرشته ...

black-die

Active Member
.

پیوست ها

• U2.jpg
    U2.jpg
    101 کیلوبایت · بازدیدها: 43
آخرین ویرایش:

aldavood

Member
دروود
عكس بسيار زيبايي بود
ولي هميشه از اين جور مساپل تو خواب اتفاق مي افته........لووول
شايدم ژيدا بشه ..بستگي به شانس طرف داره...

FashisT

Active Member
مجسمت خیلی زشته ولی عکست از اونم زشت تر..
بالاخره هر کی نظری داره پس احترام بزار:دی
فعلا

Pooriya_Online

Active Member
عكس جديد و جالبي شده فقط نوري پس زمينه بايد كمي كم نورتر ميبود و خيلي تو ذوق ميزنه...

فاشيت اينقدرها هم زشت نيست و لطفا اگه علاقه اي نداري و نميتوني خودت عكس بگيري بيخودي حرف نزن شما با همون فتوشاپت طراحي كن و فكر كن فتوشاپ نرم افزاري براي كار طراحان ولي هنوز هم همينو نميدوني كه اون فتوشاپي كه دستت دادن براي كار عكاسان حرفه اي مثل همين فرزان خودمونه...

Marzban

Well-Known Member
عكست خيلي خوي شده
فقط اون نوري كه پشت سر همون مجسمه هست كار را خراب كرده
به نظر من اگر دوربينت را به صورت عمودي مي گرفتي تا مجسمع به صورت كامل بيافت و زومت را هم بيشتر ميكردي بهتر ميشد چون الان تو عكست فضاي اضافي زياد هست

black-die

Active Member
دوستان از همتون ممنون برای نظراتتون ..
پوریا جان با نظر تو هم موافقم .. مخصوصا اون قسمتش که با شهرام بودی
4.gif
( این بشر درکش پایینه )
راستی پوریا دوربین جدید مبارک ( برا ما هم جور کن قسطی
4.gif
)

مرزبان جان نظر شما هم خوبه .. سعی میکنم در عکسهای بعدی ازش استفاده کنم
ممنون

FashisT

Active Member
Pooriya_Online2 گفت:
عكس جديد و جالبي شده فقط نوري پس زمينه بايد كمي كم نورتر ميبود و خيلي تو ذوق ميزنه...

فاشيت اينقدرها هم زشت نيست و لطفا اگه علاقه اي نداري و نميتوني خودت عكس بگيري بيخودي حرف نزن شما با همون فتوشاپت طراحي كن و فكر كن فتوشاپ نرم افزاري براي كار طراحان ولي هنوز هم همينو نميدوني كه اون فتوشاپي كه دستت دادن براي كار عكاسان حرفه اي مثل همين فرزان خودمونه...
واقعا براتون متاسفم..
اگه ميدونستيد كه منو فرزان دو تا دوست هستيم كه نه فقط در نت بلكه در بيرون شايد اين حرفو نميزديد...
و مثل شما هم نميتونم تلاش كنم براي رسيدن به بهترين بادمجان دور قاب...
ممنون كه نگرانيه تمامه گرافيست ها رو برطرف كرديد كه دو به شك بودن ايا فتوشاپ براي ايجاد طرج گرافيكي هست يا نه!!!
فرزان خودتي!
95.gif

فعلا
96.gif

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
لطفا احترام همديگرو نگه داريد واسه هنر دوستان ارزش قايل شين و همديگه رو مسخره نكنيد

اگر بحث ادامه پيدا كنه مجبور ميشم برخورد كنم

موفق باشيد

علي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

FashisT

Active Member
شرمنده علی جان ..
در هرصورت من هم دوست ندارم ادامه بدم!!
فعلا

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مرسی ممنون شهرام جان

فرزان تو هم عکست قشنگ شده به یه جایی میرسی اگه ادامه بدی :wink:

موفق باشی

علی

black-die

Active Member
علی جان تا این حرف رو زدی من متحول شدم :دی
اصلا به خاطر حرف شما هم که شده اینقدر ادامه میدم تا به یک جا برسم :دی

( علی جان ممنون از نظرت )

Pooriya_Online

Active Member
من بحث رو ادامه نميدونم ولي خوب شد نمورديمو فهميديم بادمجون دور قابچي هم يعني چي... اگه اينه پس همه منطقدها بادمجون دور قابچين... در اون مورد گرافيستها هم من اين حرف رو از خودم نزدم اينو همه دنيا ميدونن و خود فتوشاپ هم از امكانات و توضيحاتش و حرفهاي ادوب معلومه كه براي چه كاريه حالا براي چي من حرس بخورم...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
پوریا لطفا به دیگران احترام بذار حرفایه شما اصلا صحیخ نیست پس لطفا از این به بعد در رفتارتون تجدیده نظر کنید

فتوشاپ هر چیزی هست واسه خودش یه هنر یه حرفه هست و گرافیست هم یه هنرمند پس لطفا به دیگران احترام بذارید

موفق باشید

علی

جدیدترین ارسال ها

بالا