حامد منصف گفت:لطفا نوع دوربين و ترفند هاي نوري رو هم كه ايتفاده كردين براي دوستان بزارين تا علاوه بر لذت يه چيزي هم ياد بگيريم
موفق باشيد
daydad گفت:این تاپیک رو زدم، که دوستانی که می خوان عکساشون رو به بقیه ی دوستان نشون بدن، تاپیک های جدید باز نکند و همین جا عکساشون رو بگذارن که همه لذت ببرند، و کلا عکسای اینجا سر جمع بشه.
خودم هم با اجازه ی دوستان یه عکس واسه ی شروع می گذارم.
daydad گفت:اینجا مثل اینکه مشتری نداره! وقتی اسم تاپیک هست: آخرین عکسی که گرفتم، منظورم از من همه ی ما هستیم
دیگه! حالا چون مشتری نداره خودم شروع می کنم، و خواهش می کنم دوستان آخرین عکسایی که گرفتن رو
بگذارن که همه لذت ببرن.
شرمنده من هنوز اونقدر بزرگ نشدم که عکس سیاه سفید بگیرم، به خوبی خودتون ببخشید.
![]()
توضیح: عکس دارای سه لایه ی فاصله ای تا لنز دوربین هست، که از دور به نزدیک فوکاس شده.
Pooriya_Online گفت:تاپيك خوبيه ولي اميدوارم به صورت نقدر عكس باشه نه نظر...
فعلا اين دوتا باشه.
متاسفانه چون عكسها نگاتيو هست مشخصات فني رو هم ياداشت نكردم و ندارم.
![]()
نورسنجي بر روي زمين و نقطه اي انجام شده با فيلتر پولاريزه.
![]()
نورسنجي روي فواران نور انجام شده براي همين بعضي جاها يا اوركسپوز شده يا تاريك و با فيلتر ND شماره 4.
هر دو عكش (و همه عكسهام) رو از روي خود عكس چاپ شده اسكن ميكنم.
Pooriya_Online گفت:اول از همه از نظرات ممنون ولي دوست داشتم نقد بيشتري ميشد. اما من از عكس دومي Daydad خيلي خوشم اومد چون واقعا سياه وسفيد براش جالبه فكوس عاليه و حالت نيز خوبه و فكر نميكنم نقصي داشته باشه.
عكس آقا رضا هم من ريشه رو خيلي خشوم اومد ولي سپياش هم امتحان كن فكر كنم جالبتره بشه كلا كادربنديه خوبي داره. ولي عكس دوم من يه عادت بدي دارم و اونم DOF هستش كه خيلي دوست دارم توي عكسهاي ماكرو باشه...
ولي در مورد خودم. اسكنرم يه ماديران 512s هستش فلت هم هستش. و دوربينم توي هر دو عكس Canon EOS 300v با لنز Canon EF 28-105mm f/4-5.6 براي هردو با فيلم FujiFilm ProPlus ISO100 كه واقعا نگاتيو عالي هستش (به همه پيشنهاد ميكنم). عكسهام هم بزرگ اسكن كردم ولي سايزش رو كوچك كردم در واقع طول بزگر 14000 بود موقع اسكن.
اينم يه عكس ديگه با اجازه بقيه:
![]()
دوربين: Canon EOS 300v
لنز: Canon EF 28-105mm f/4-5.6
فيلم: FujiFilm ProPlus ISO100
اسكنر: Madiran Flatb 512s[/QUOTE
درسته که میگن فیلم فوجی تن رنگ سبز بیشتری داره چون من خودم امتحان کرده بودم اگفا به قرمزی میزد کونیکا به رنگ ابی و فوجی به سبز ؟؟؟؟؟
خوبی عکس های پوریا در اینکه هیچکدوم ایرادی ندارند اگر هم ایرادی داشته باشه
بخاطر جبر موضوع هستش
این عکس فجر هم همون طور که تو وبلاگ هم گفتم عظمت دروازه های روم رو برای ادم تداعی میکنه
و واقعا به این میگن شکار لحظه ها از نظر فنی هم که خیلی دقیق تنظیم شده شاید 1 دقیقه یا کمتر فرصت داشتی تا چند شات بیشتر بگیری
daydad گفت:عکس ضد نور پوریا، عکس ضد نور بسیار خوبیه، با اینکه اندازه ی عکس کوچیکه، ولی می شه تصور کرد
که چه عظمتی داره افق نوری که از پشت ابرها بیرون می آد. flow طیف نور بسیار خوبست ... دیگه چی
می شه گفت واسه این سایز ؟ اینکه یه مقداری رنگ ها حالا یا به خاطر اسکن شدن، یا به خاطر نگاتیوی
بودن، یا هم به خاطر دوربین و خاصیت حالت عکاسی، خصوصیات واقعی خودشون رو از دست دادن که
البته چیزی از عکس کم نمی کنه.
اینم یه عکس دیگه از من که امروز گرفتم:
توضیح : عکس در اصل سیاه سفید نبود، چون دارم جدیدا روی سیاه سفید تحقیق می کنم،
و نور در عکس کم بود، و هم اینکه عنصر های سایه ها و نقاط سفید توی اونها موضوع اصلیه
عکسه، اون رو سیاه سفید کردم، و یه مقداری هم blur و glow روش انجام دادم.