moslancer2
Member
سلام دوست عزیز بهت تبریک می گم کار جالب و زیباییه ! چشم عقاب می تونست کمی براق تر باشن ! موهای تاج عقاب هم کمی یکنواخت
به نظر می رسه ! اگه کمی روی جزئیات کار کنی طرح زیباتری از آب در میاد ! موفق باشی .
ممنونم دوست جان... با جزئیات موافقم... کار میشه روش...

ممنونم هم اسم جان... میدونم باید برم سمت تب اما بذار ببینم تا چه حد از پس کارا با ماوس بر میام بعد که دستم راه افتاد میرم سراغش...کار خیلی خوبی شده، با توجه به این که با موس کار کردی خیلی خوبه...
به نظر من هم حیفه با تبلت کار نکنی، شاید اولش فکر کنی با موس راحت تره اما یکم که کار کنی بهش عادت میکنی
موفقیتـ![]()

سلام.
من زیاد تو این زمینه ها حرفی برای گفتن ندارم و شاید نتونم کارتون رو نقد و بررسی کنم. اما من واقعا خوشم اومد و لذت بردم.
درود بر تو.
دوست جان ممنونم از نظرت... اما عزیز کی گفته نمیشه نقد کرد و نقد کنی، شما اگر به این کار ایرادی از دید حتی یک بیننده میبینی بگی برای من با ارزش هست (ماشاال.. که خودت اینکارارو انجام میدی مرد)... منم با اینکه خیلی ساله کارم طراحی و ایناس همیشه میترسیدم برم سراغ اینکار شاید روی کاغذ راحت میبودم... اما اینارو گفتم تا نگی حرفی برای گفتن نداری مگر این تو نیستی که کارات رو میذاری؟ خب پس زمینه داری... پس هر چی به نظرت اومد بگو...