عقاب من :)

moslancer2

Member
سلام دوست عزیز بهت تبریک می گم کار جالب و زیباییه ! چشم عقاب می تونست کمی براق تر باشن ! موهای تاج عقاب هم کمی یکنواخت

به نظر می رسه ! اگه کمی روی جزئیات کار کنی طرح زیباتری از آب در میاد ! موفق باشی .

ممنونم دوست جان... با جزئیات موافقم... کار میشه روش...:rose:

کار خیلی خوبی شده، با توجه به این که با موس کار کردی خیلی خوبه...
به نظر من هم حیفه با تبلت کار نکنی، شاید اولش فکر کنی با موس راحت تره اما یکم که کار کنی بهش عادت میکنی:wink:
موفقیتـ:rose:
ممنونم هم اسم جان... میدونم باید برم سمت تب اما بذار ببینم تا چه حد از پس کارا با ماوس بر میام بعد که دستم راه افتاد میرم سراغش...:wink: هنوز به پای دوستانی مثل شما و گیلاس جان و برهانی جان و باقی اساتید نرسیدم چون تازه کارم فعلا دست گرم بشه بعد حتما... مرسی از نظرت...:rose:

سلام.
من زیاد تو این زمینه ها حرفی برای گفتن ندارم و شاید نتونم کارتون رو نقد و بررسی کنم. اما من واقعا خوشم اومد و لذت بردم.
درود بر تو.

دوست جان ممنونم از نظرت... اما عزیز کی گفته نمیشه نقد کرد و نقد کنی، شما اگر به این کار ایرادی از دید حتی یک بیننده میبینی بگی برای من با ارزش هست (ماشاال.. که خودت اینکارارو انجام میدی مرد)... منم با اینکه خیلی ساله کارم طراحی و ایناس همیشه میترسیدم برم سراغ اینکار شاید روی کاغذ راحت میبودم... اما اینارو گفتم تا نگی حرفی برای گفتن نداری مگر این تو نیستی که کارات رو میذاری؟ خب پس زمینه داری... پس هر چی به نظرت اومد بگو...:rose: موفق باشی...:wink:

Mandana

Active Member
نسبت به اینکه با موس کار شده خوب شده اما خوب منم موافقم حیفه با تبلت کار نکنین.منتظر ادامه کارهاتون با تبلت هستیم دوست جان^.^
راستی یه تشکر ویژه هم از محمد برهانی باسه لیزی نزومی..خییییییلی دنبال همچین چیزی می گشتم به نظرم یکی از معایت فتوشاپ همین نداشتن لیزی موس زی براش بود.واقعن ممنون
موفق بباشین:rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
عذر مي خوام كه با كمي تاخير نظر ميدم

اينكه با موس اين جوري حركت هاي قلم رو كنترل كرديد بسيار شگفت آوره دويت خوبم
واقعا كار و كنترلتون روي طرح عاليه

ايرادات كار هم خيلي جزئيه
بهترين روش اينه كه توي محيط اطرافتون به متريالهاي مختلف نگاه كنيد و اونها رو از لحاظ رفلكس در برابر نور تجزيه و تحليل كنيد و در كارهاتون به كار ببنديد

با نظر همه دوستاني كه گفتند با تبلت كار كنيد موافقم يا حداقل با قلم نوري كار كنيد
موفق باشي :rose:

reza_playmat

Active Member
سلام مصطفی جان
تبریک میگم با کار زیبات همه بزرگتن رو به کارت جذب کردی. من شخصا نمیتونم نظر بدم و یا بنده خودم رو در حدی نمیدونم که بخوام از کار شما ایرادی بگیرم فقط مثل دوستان و استادان بزرگی مثل ماندانا خانوم، سارا خانوم، سید جان، اقا سعید و تمام دوستان دیگه پیشنهاد ادامه این کارو با تبلت میدم! در ضمن از الان به بعد هرجا سید جان قبل از من نظر بده بنده نظر نمیدم! :green: البته نه از سر دشمنی از سر حسادت!!!!! اخه اکثر اوقات بنده با 100 در 100 نظراتش موافقم!
در ضمن بابت پذیرش دوستی ممنونم!

جدیدترین ارسال ها

بالا