عقاب من :)

moslancer2

Member
سلام بر شما دوستان...:rose:
بعد از مدتی دوباره یک کار انجام دادم...:)
دومین کار نقاشی دیجیتال من با ماوس (بدون تبلت) در سر اوقات بیکاری در محل کار...:green:
مدت زمان انجام 3 روز...
میدونم جای کار زیاده اما خب دیگه با ماوس بهتر نمیشه در آورد (در کار قبلی هم همین جمله که ماوس نمیشه بهتر رو گفتم که سعی میکنم دیگه نگم، اما همین حالت پرهاش وقت گیر بود)...:wink:
حالا چرا ماوس: برای اینکه 1) من به ماوس عادت کردم و برای محل کارم هم از ماوس داخل منزل خریدم... و 2) اینکه تبلتم همیشه همراهم نیست و زیاد هم باهاش کار نمیکنم در حد آکبند مونده...:green:

منتظر نظر شما دوستان هستم...
عکس عقاب و کار خودم هم گذاشتم بصورت wallpaper... سعی هم کردم از حالت fur استفاده بهینه کنم و بعد هم کمی blur کنم...
امیدوارم که مورد قبول واقع بشه...:rose:

پیوست ها

• my-eagle-wallpaper.jpg
    my-eagle-wallpaper.jpg
    344.7 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Eagle-original-size.jpg
    Eagle-original-size.jpg
    308.3 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
همونطوری که گفتید چون با ماوس کار کردید خیلی خوب شده. تبریک میگم. وقتی استعدادش رو دارید چرا کار با تبلت رو شروع نمیکنید؟ حیفه!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آفرین
کار خیلی خوبی شده
با موس بسی سخت است اما خوب اجرا شده

اما بهتره با تبلت هم کار کنید تا کار پخته تری رو ارایه کنید
موفق باشید

moslancer2

Member
همونطوری که گفتید چون با ماوس کار کردید خیلی خوب شده. تبریک میگم. وقتی استعدادش رو دارید چرا کار با تبلت رو شروع نمیکنید؟ حیفه!

ممنونم از لطف شما... مرسی از نظر دلگرم کننده شما... خیلی سپاس... راستش من بیشتر وقتم برای کار تبلیغاتی و انیمیشن هست... خیلی وقته تبلت گرفتم اما به ماوس بیشتر اختم چون از اولین بار که کار با کامپیوتر رو شروع کردم کلا با ماوس راحت تر بودم... من به ماوسم بیشتر از هرجای سیستمم میرسم:green: برای همین اگر کار نقاشی دیجیتال رو شروع کردم برای این بود که به این موضوع علاقه دارم و کارهای دوستانی همچون استاد gilas و سایر دوستان منو وسوسه کرد که دست بکار بشم... و طلسم چندین سالم رو یواش یواش بشکنم...
چشم حتما در آینده با تبلت کار میزنم...:paint:
بازم مرسی:rose:

آفرین
کار خیلی خوبی شده
با موس بسی سخت است اما خوب اجرا شده

اما بهتره با تبلت هم کار کنید تا کار پخته تری رو ارایه کنید
موفق باشید

مرسی استاد جان... شما که اینطور میگی کار خوبی شده آدم روحیه میگیره برای ادامه ممنونم از نظر دلگرم کننده ات... چشم همونطور که به GFXMaster عزیز هم قول دادم در آینده با تبلت کار میزنم...بازم مرسی از نظرت:rose:

سلام بر یه چشم بیتبلت

استاد از هنرنمایی با دستت خوشحال میشم. اما به خاطر دو چیز کار با تبلت رو دوست دارم: به خاطر اعمال جسارت و به خاطر اعمال مهارت
اینکه با ماوس بتونی کارو خوب در بیاری یعنی جاها ر ومیشناسی و کنترل دستت خوبه. هر دو امتیاز هست. به نظرم اینم یه کلاس قدرت هست.
منم دوست دارم ماوس رو... یه نویز طبیعی به کار میده که خیلی حال میکنم.
اما بدون تبلت بهتر از این نمیشه و این حرفها رو اصلا نگو... اصلا بهانه خوبی نیست. تو مختاری به وسیله اما محکومی به نتیجه خودت. هر امتیاز و نقصی مستقیما متوجه خودته! اگه اینجور راحتی خب باید بتونی باهاش رقابت کنی.

ابزاری هست برای تعدیل حرکت موس که تو فتوشاپ هم کار میکنه
LazyNezumi
http://people.happycoders.org/kamih/wordpress/?page_id=46

LazyNezumi.png

تو برنامه AZdrawing هم برای کار تک رنگ و تو illust studio و artrage هم ابزارهای قلم نرم شونده وجود داره که بدون ماوس یه نعمت جدیده

اینو بگیر و باهاش قویتر و کاملتر کار کن...

کارت هم خیای خوبه و حس پر و کرک و رنگ داره اما من جسارت بیشتری رو دوست دارم ببینم. چیزی که وجود یک دست قدرتمند رو اثبات میکنه و به رخ میکشه

moslancer2

Member
با اینکه تبلت نداشتی و با موس کار کردی عالی شدهـــ
آفرین.

مرسی دوست جان... ممنونم از نظرت... لطف داری استاد..:rose:

سلام بر یه چشم بیتبلت

استاد از هنرنمایی با دستت خوشحال میشم. اما به خاطر دو چیز کار با تبلت رو دوست دارم: به خاطر اعمال جسارت و به خاطر اعمال مهارت
اینکه با ماوس بتونی کارو خوب در بیاری یعنی جاها ر ومیشناسی و کنترل دستت خوبه. هر دو امتیاز هست. به نظرم اینم یه کلاس قدرت هست.
منم دوست دارم ماوس رو... یه نویز طبیعی به کار میده که خیلی حال میکنم.
اما بدون تبلت بهتر از این نمیشه و این حرفها رو اصلا نگو... اصلا بهانه خوبی نیست. تو مختاری به وسیله اما محکومی به نتیجه خودت. هر امتیاز و نقصی مستقیما متوجه خودته! اگه اینجور راحتی خب باید بتونی باهاش رقابت کنی.

ابزاری هست برای تعدیل حرکت موس که تو فتوشاپ هم کار میکنه
LazyNezumi
http://people.happycoders.org/kamih/wordpress/?page_id=46

LazyNezumi.png

تو برنامه AZdrawing هم برای کار تک رنگ و تو illust studio و artrage هم ابزارهای قلم نرم شونده وجود داره که بدون ماوس یه نعمت جدیده

اینو بگیر و باهاش قویتر و کاملتر کار کن...

کارت هم خیای خوبه و حس پر و کرک و رنگ داره اما من جسارت بیشتری رو دوست دارم ببینم. چیزی که وجود یک دست قدرتمند رو اثبات میکنه و به رخ میکشه

یه چشم بی تبلت:lol: سلام استاد جان... مرسی از نظرت خیلی ممنونم... کاملا با شما موافقم بهانه خوبی ندارم کاملا قبوله... منم نه اینکه تبلت رو قبول نداشته باشم راستش یکم تسلطم روی ماوس بیشتره... دمت گرم استاد جان برای این ابزار حرکتی که معرفی کردی... باید باهاش کار کنم چون خودم براش رو توی فتوشاپ کنترل میکنم و بازی میکنم اینم باید جالب باشه... ماوس فقط یک بدی داره که فشار رو نمی تونی اعمال کنی و باید با تنظیمات مرتب براش به افکت های دلخواه برسی...
از باقی نرم افزارها هم ممنونم عزیز، حتما برروی چشم استفاده میکنم...:rose:
در کارهای بعدم هم برروی چشم چه با ماوس باشه چه با تبلت حتما جسارت بیشتری خرج میکنم...:rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوست من خوبین ؟ خوشین ؟ به به میبینم که از اسب و حیوانات مزرعه دست برداشتین و درست دستتون رو گذاشتین رو سلطان آسمون ها ... :green:
واقعا فوق العاده شده و به چشم من که خیلی نشست :neutral:
انشالله که همیشه تو کارهات موفق و موید باشی
راستی شیطون نگو که بعد آسمون میخوایی بری بسمت دریا و اینا :paint:

moslancer2

Member
عالی بود داداش

ممنونم عزیز....:rose: مرسی...:rose: موفق باشی داداش:rose:

سلام دوست من خوبین ؟ خوشین ؟ به به میبینم که از اسب و حیوانات مزرعه دست برداشتین و درست دستتون رو گذاشتین رو سلطان آسمون ها ... :green:
واقعا فوق العاده شده و به چشم من که خیلی نشست :neutral:
انشالله که همیشه تو کارهات موفق و موید باشی
راستی شیطون نگو که بعد آسمون میخوایی بری بسمت دریا و اینا :paint:

سلام خوبی؟ حیوانات اهلی و بعدش جنگلی و بعدم دریایی جالب بود:lol:... ممنونم از نظرت، چشم هات همیشه سلامت باشه و خودت و خانوادت همیشه شاد و سلامت...:rose:
شمام موفق باشی...:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
البته با این که تبلت داشتی و با موس کار کردی جای بسی تعجب داره !!!!!
خوب لابد مد شده :ی شوخی کردم
کار خوبی شده یه کم بیشتر رو detail وقت بزار / نمیدونم اون خطهای مشکی جزو خط استورک کاره یا نه جز رنگ کاره ولی بیشتر باید ادقام بشهتا محو تر بشه . در کل خیلی خوبه استعدادشو داری استاد ایشالا کارای بهتر :wink:
have good talent

moslancer2

Member
البته با این که تبلت داشتی و با موس کار کردی جای بسی تعجب داره !!!!!
خوب لابد مد شده :ی شوخی کردم
کار خوبی شده یه کم بیشتر رو detail وقت بزار / نمیدونم اون خطهای مشکی جزو خط استورک کاره یا نه جز رنگ کاره ولی بیشتر باید ادقام بشهتا محو تر بشه . در کل خیلی خوبه استعدادشو داری استاد ایشالا کارای بهتر :wink:
have good talent

ممنونم دوست جانم... دانم که عجیب است... کلا خودم هم عجیبم:)
چشم بیشتر روی جزئیات وقت میذارم...:paint:
ممنونم از نظرت...:rose:

Leoric

Active Member
سلام دوست عزیز بهت تبریک می گم کار جالب و زیباییه ! چشم عقاب می تونست کمی براق تر باشن ! موهای تاج عقاب هم کمی یکنواخت

به نظر می رسه ! اگه کمی روی جزئیات کار کنی طرح زیباتری از آب در میاد ! موفق باشی .

MOSTAFA

کاربر فعال
کار خیلی خوبی شده، با توجه به این که با موس کار کردی خیلی خوبه...
به نظر من هم حیفه با تبلت کار نکنی، شاید اولش فکر کنی با موس راحت تره اما یکم که کار کنی بهش عادت میکنی:wink:
موفقیتـ:rose:

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
من زیاد تو این زمینه ها حرفی برای گفتن ندارم و شاید نتونم کارتون رو نقد و بررسی کنم. اما من واقعا خوشم اومد و لذت بردم.
درود بر تو.

جدیدترین ارسال ها

بالا