عذر خواهی رسمی از یکی از مسولین سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kami_mz

Well-Known Member
Pooriya_Online گفت:
من ميدونم اون مدير كيه...

و اخلاق نابشم ميدونم... :wink:

نه به مشكلات اينجا رسيدگي ميكنه تازه وقتي كسي ازش عذرخواهي ميكنه تا نره پيشش و پاشو نبوسه ولكن معامله نيست...
منو ميگي؟ :D :p

Pooriya_Online

Active Member
kami_mz گفت:
Pooriya_Online گفت:

نه به مشكلات اينجا رسيدگي ميكنه تازه وقتي كسي ازش عذرخواهي ميكنه تا نره پيشش و پاشو نبوسه ولكن معامله نيست...
نه بابا شما كه سروري... :wink:

اگرم اون پرتال IPB رو هم فارسي كني كه ديگه تاج سري... :lol:

H-assan

Well-Known Member
دوستان لطفا رعایت کنید پوریا لطفا اسم نبر خیلی از بچه ها می دونن موضوع

در ضما دوست خوب من گفتم که 2 بار ارسال کردم براشون پیغام و اینکه گفتم اگر مشکلی داره کسی عذر خواهی کنه لطفا شما با ارسال ها که می کنید هم من رو ناراحت می کنید و هم .... اگر از نظر شما این قسمت مشکل داره مراجعت نکنید

موفق باشید
آسان

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
saman_sweden گفت:
چي بگم

ولي بموني بهتره

سايت هم همون سايت قديم

آقا سامان منظورت از چي بگم چيه شما اگر از من ناراحت هستيد بگيد اگر نارحتون كردم بهتون جسارت كردم بگيد تا عذر خواهي كنم لطفا چيزهاي ديگه رو قاطي نكنيد (ببخشيد اگر با بد مفهوم رو رسوندم) آخه فقط مي خوام بدونم ايشون معظرت خواهي من رو قبول مي كنن و كسي از من ناراحت هست يا نه

اگر سر موضوع يازده سبتامبر ناراحتي من كه چندين بار عذر خواهي كردم و باز هم اينجا عذر خواهي مي كنم از شما اگر باز موضوعي هست كه من جسارت كردم بگيد

از بقيه دوستان تشكر مي كنم ممنون پسر من هم خيلي دوست دارم روزبه پير شدي نه !

آسان

منظور من شما نبوديد من منطورم اون مريخي بود

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آسان جان هدف شما از ارسال اين تاپيك معذرت خواهي بود كه نشان دهنده لطف شماست. پس براي اينكه اين بحث ادامه پيدا نكنه من اين تاپيك رو قفل ميكنم.!
من هم نميدونم منظور شما كدوم مدير هست اما مطمئنا اين نامه رو ديده و نظر شما روخونده و اگر بازم ازتون ناراضي بود حتما به من ميگفت . پس مطمئن باشيد هيچ ناراحتي در ميان نيست

موفق باشيد

مجيد

saman_sweden

Active Member
kami_mz گفت:
Pooriya_Online گفت:

سلام
عزيز شما كه آزارتون حتي به يه مورچه هم نرسيده چه رسد بما

منكه شخصا از شما رضايت كامل دارم

شاد و خوش وخرم باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا