عذر خواهی از تمام انجمنی های گرامی و بزرگ

majid9990

New Member
بسمه تعالی
با تشکر از تمام انجمنی های عزیز و گرامی مجید آنلاین....
امیدوارم بنده ی حقیر رو به خاطر این قصور ببخشید و دیگر چنین موضوعی چه برای بنده و چه برای هیچ کس دیگر اتفاق نیافتد....
در مورد اشتراک قبلی که با نام این بنده ی حقیر در انجمن ثبت شده ( مشکل در اکشن 3 ) اینجانب بی تقصیر بوده و به علت سوء استفاده ی یکی از دوستان از سیستم اینجانب چنین اتفاقی افتاده.....
من اصلا در جریان این پست نبودم....امروز که ایمیلم رو چک می کردم به یکباره موجی از اخطار ها و تهدیدها را مشاهده کردم که به یکباره غافلگیر شدم....و قتی به انجمن سر زدم تازه فهمیدم که ظاهرا جواب اعتماد به یکی از دوستان رو انگونه گرفتم....
به هر حال.... این نیز بگذرد....
اما بر خود واجب دیدم از این که چنین اتفاقی با نام اینجانب افتاده است از تمامی دوستان عذرخواهی کنم....
و شاید با این اتفاقی که برای من افتاده دیگر هیچوقت توفیق حضور در انجمن رو پیدا کنم....
چون امروز بسیار بسیار از این اتفاق ناراحت شدم و زبانم از این همه بی معرفتی دوستانم بند آماده....
در اینجا لازم می دانم از برادران محترمی که قبلا به بنده کمک کرده بودند ولی با اتفاق دیروز موجب آزردگی خاطر آن ها نیز شدم عذر خواهی کنم...
دوست و برادر عزیز آقای Amir02111 و آقای akherat از شما عزیزان عذرخواهی می کنم

من هیچ گاه چیزی را به رایگان از کسی طلب نکرده ام.... اگر به اشتراک های قبل این جانب نگاه کنید خواهید فهمید که درست می گویم یا نه.....
به هر حال شاید حکمتی در این کار بوده.... همچون اتفاق های دیگر....
والسلام...یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا