عدم همکاری و جلوگیری از برگزاری مسابقه هفتگی

30min

Banned
"" سلام
اين انجمن صرفا جهت بحث و تبال نظر در زمينه مشكلات و امكانات و مباحثي هست كه مربوط به سايت مجيد آنلاين مي شود و بحث در هر موردي خارج از اين حيطه ، بدون هماهنگي قبلي از انجمن حذف خواهد شد. لطفا انجمن مناسب را براي سوالات و مشكلات خود انتخاب كنيد.
مجيد علوی زاده ""

خب با توجه به اینکه خیلی اهمیت داده میشه به درست بودن جای تاپیک ها و خیلی هم خوب من این نوشته مدیریت کل رو نقل قول کردم که دوستان هم در جریان باشن و البته دیگه بهانه ای هم برای پاک شدن این تاپیک نباشه !

خب فکر میکنم کلا اینجا کسی تو خط پاسخ دادن به پیغام های خصوصی نیست ! اینجا مینویسم شاید بیشتر به چشم بیاد !
خب همونطور که در جریان هستید دو تا مسابقه در حال برگزاری . اول تایپوگرافی و دوم هم طراحی آرم .
مسابقه تایپوگرافی که برگزار شد و رای گیری هم در حال انجام هستش .
حالا نکته ای که این میون واسه من خیلی عجیب اینه که این تاپیک قفل شده !!!! تاپیکی که ما داریم رای گیری میکنیم واسه تعیین برنده هفته اول :
http://forum.majidonline.com/threads/204175-رای-گیری-مسابقه-هفتگی-تایپوگرافی

اینم از دلیل قفل شدن تاپیک : تا اطلاع ثانوی لطفا صبر کنید تا مدیریت جدید با برنامه ریزی و هماهنگی انتخاب شه
قفل - علیرضا بهرامی

حالا من سئوالی که دارم اینه که دقیقا انتخاب مدیریت یا هماهنگی یا هر چیزی دیگه چه ارتباطی به این تاپیک داره که قفل شده ؟!
اینکار اختلال در انجام مسابقه هستش مثلا ما داریم رای گیری میکنیم ها !
از طرفی میگید مدیر وظیفش نیست ! اما باز همون مدیر میاد و تاپیک رو قفل میکنه اونم به این دلیل که هیچ ربطی به برگزاری مسابقه نداره !
نمیدونم لج و لجبازی مگه اینجا ؟! مشکل شخصی اگه هست که خب به من اخطار داده شد ! آخه توهین کردم به مدیر ...
لطفا رسیدگی کنید و هر کسی که مسئول این کار هست تاپیک رو باز کنید تا رای گیری انجام بشه و نتیجه هم اعلام بشه .
من این رو دیشب دیدم اما منتظر موندم که باز بشه تاپیک اما مثل اینکه قرار فعلا قفل بمونه .
منتظر پاسخ مسئول هستیم حالا هر کس که مسئولیت اینکار رو داره .
با تشکر

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
من واقعا از این جور برخوردهای یک طرفه زیاد دیدم داخل انجمن
چند بار هم با مدیران صحبت کردم و به جوابی نرسیدم
در مورد این اتفاق هم واقعا به نظرم بی ربط میاد این برخورد
با ناظم صحبت کنید فکر کنم به نتیجه برسید

30min

Banned
من به خود این آقا مسیج دادم و همچنین به خود ناظمی (tymaz ) که به من کارت زرد داد ! ( دارم کلکسیون کارت و اخطار جمع میکنم من ! )
در هر صورت با مسائل قبل کاری ندارم فقط میخوام بدونم این تاپیک به چه دلیل قفل شده ؟! اگه همکاری نیست اقلا کارشکنی که نشه دیگه !

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کاربر محترم 30min بله پیغام خصوصی شما رو خوندم و داشتم تمام پست های شما رو چک میکردم، نمیدونم دلیل این لحن تند شما تو نوشتن اینگونه پست ها چیه!، دلیل تاخیر تو جواب من به شما تو پیغام خصوصی فقط و فقط بررسی پست های قبلی شما بوده که تو اکثر مواقع با مدیران مشکل پیدا کردید، کاربر محترم یک نفر بد میشه، 2 نفر بد میشه ! شما با همه مدیران بخش مشکل دارید،
من از خود علیرضا پرسیدم که مسابقه با هماهنگی شما بوده یا نه که گفت بدون هماهنگی برگزار شده، شمایی که قوانین رو رعایت نمیکنی، انواع توهین ها و تهمت هارو به مدیران انجمن و ناظم میزنی چه انتظاری داری!
جریان اون پست مسابقه به مدیر کل سایت اطلاع داده شده که ایشون بیان و رسیدگی کنن، اگر شما اخطاری گرفتی به خاطر عدم رعایت قوانین هست، کسی با شما خصومتی نداره، انجمن قوانین داره و طبق اون هرکجایی که کاربری تخلف کنه برخورد میشه، شما میخوای فعالیت کنی درست ولی با رعایت قوانین، ممنون میشم یه بار به دقت قوانین رو مطالعه کنید
تو پست قبلی هم به شما عرض کردم اگر مشکلی هست به مدیر کل سایت اطلاع بدین، قفل تاپیک فقط به خاطر جلوگیری از پست های نامربوط به تاپیک و لحن تند شما بوده،
موفق باشید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
من به خود این آقا مسیج دادم و همچنین به خود ناظمی (tymaz ) که به من کارت زرد داد ! ( دارم کلکسیون کارت و اخطار جمع میکنم من ! )
در هر صورت با مسائل قبل کاری ندارم فقط میخوام بدونم این تاپیک به چه دلیل قفل شده ؟! اگه همکاری نیست اقلا کارشکنی که نشه دیگه !
کارت زرد شما به خاطر توهین به مدیر بود که تو پیغام خصوصی هم که به من دادین این رو قبول کردین

30min

Banned
آقای ناظم لطفا بحث های حاشیه ای رو تو پیغام خصوصی مطرح کنید .
چون من اگه جواب بدم باز میگید به حاشیه کشوندی بحث رو !!!
اگه تمایل دارید همون پیغام خصوصی که به شما زدم رو اینجا هم بنویسم !!!
من یک سئوال کردم و حالا جوابش رو میخوام حالا شما خودت داری حاشیه سازی میکنه مشکل من با مدیران چه ارتباطی به این تاپیک داره ؟!
اینا همه رو از مشکلاتم با مدیران و توهین و همه موارد رو تو پیغام خصوصی نوشتم .
میتونید بخونید

30min

Banned
در ضمن در مورد قفل تاپیک چرا متوجه نیستید ؟!!! من میگم رای گیری چه ارتباطی به لحن تند من داره ؟! اون و چرا قفل کردین !!!!؟ عجب ها !

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ای بـــــــــــــــــــــابـــــــــــــــــــــــــــــــا
به همین سادگی به همین خوشمزگی
========================
واقعا متاسفم

Mehran coyote

Well-Known Member
کلا تو این سایت به خاطر فعالیت کمه مدیران به خصوص بخش 3 بعدی و بخش 2 بعدی هر چند روز یه بار جنجال داریم

من شخصا با تایماز جان و ماندانا صحبت کردم
با ماندانا اردیبهشت صحبت کردم که گفتن قراره تغییراتی بشه و الان نزدیک نیمه ی تیر هستیم و هیچ تغییراتی رو نمیبینم

اگر سایت به این روال ادامه بده خیلی از یوزرهاشو از دست میده همینطور که خیلیشاون رفتن
اگر میخواید همین چندتا یوزر هم داشته باشین لطفا رسیدگی کنید و با بن کردن دو سه تا کاربر چیزی درست نمیشود

با تشکر

بخشای دو بعدی سه بعدی انصافا کم کاری شده!
هیچ نظارتی روش نیست
پیشنهاد من اینه ک مدیران این بخشها رو عوض کنید

Mehran coyote

Well-Known Member
داداشم 1 ساله چندتا از کاربرای با سابقه سایت دارن میگن این قضیه رو به هر مدیری که فک کنی گفتیم، کسی کاری نمی کنه
به کاره خودت برس و بیخیال قضیه شو :)چون کسی پشت فرمون نیست

یا علی

Mandana

Active Member
می به شخصه توانایی هام محدوده.تا یک حد خاصی میتونم قول بدم و انجام بدم.از اونجا به بعد دست من نیست.
اما العان مدت زیادی نیست برگشتم(اسعفا داده بودم و نبودم به دلیل درگیریهای شغلی و غیره...ولی هستم از این به بعد.)
اگر خدا بخواد از شنبه دیگه مسائل شخصیم تموم میشه و میتونم مجدد با خیال راحت به سایت رسیدگی کنم.
از همگی دوستان هم درخواست می کنم با هم همکاری کنیم و با کمک شما دوستان سعی می کنیم سایت رو دوباره رونق بدیم
ممنون از همگی.موفق بباشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا