عدم شناخت دومین در ویندوز 98

sasan_magd

New Member
با سلام و تشکر از وقتی که برای حل مشکل دیگران اختصاص می دهید

من یک شبکه کوچک با یک سرور 2000راه اندازی کرده ام کلاینتهائی که با ویندوز xp کار می کنند هیچگونه مشکلی در رابطه با برقراری ارتباط با سرور و سایر کامپیوترهای عضو دومین ندارند ولی دستگاه هائی که ویندوز 98 دارند را نمی توانم عضو دومین کنم و به شبکه متصل نمی شوند در ضمن IP را نیز بصورت دستی تنظیم کرده ام و از DHCP استفاده نمی کنم ممنون می شوم که مرا در حل این مشکل یاری فرمائید

با تشکر فراوان -ساسان

R_chizari

Active Member
درود
دوست گرامي شما دومين تعريف كرده ايد و با استفاده از هاب يا سويچ و كارت شبكه 10/100 كامپيوترها با هم مرتبط هستند ؟ اگر بله روش كارتان در ويندوز 98 را توضيح دهيد تا اگر اشكالي وجود دارد مشخص شود. ضمنا لازم است آي پي ها را در يك رنج داده باشيد يعني با فاصله يكي يكي اضافه شود.

چيذري

saman_sweden

Active Member
شما بايد DHCP و ماسكها را در ويندوز 98 تعريف كنيد
ويندوز ايكس پي اينا را اتومات انجام ميده ولي در ويندوز 95و98 وملينيوم و 2000 و همچنين 2003 اين تعريفها را بايد خودتان دستي انجام دهيد

متاسفانه من از IP شما و نوع رايانه تان اطلاع ندارمو نمي توانم براتون ماسك تعيين كنم و اضافه كنم سعي كنيد از كلاس A استفاده كنيد

R_chizari

Active Member
saman_sweden گفت:
شما بايد DHCP و ماسكها را در ويندوز 98 تعريف كنيد
ويندوز ايكس پي اينا را اتومات انجام ميده ولي در ويندوز 95و98 وملينيوم و 2000 و همچنين 2003 اين تعريفها را بايد خودتان دستي انجام دهيد

متاسفانه من از IP شما و نوع رايانه تان اطلاع ندارمو نمي توانم براتون ماسك تعيين كنم و اضافه كنم سعي كنيد از كلاس A استفاده كنيد
درود
وقتي dhcp server وجود نداشته باشد امكان تعريف آي پي خودكار نيز نيست لازم است دستي تعريف شود. ايشان نيز گفته كه آي پي ها را دستي تعريف كرده چون dhcp ندارد. ضمنا هرگاه شما dhcp server داشته باشيد هر ويندوزي اتوماتيك در شبكه آي پي ميگيرد ارتباطي هم به نوع ويندوز ندارد. اگر هم نداشته باشيد كه ناچاريد آي پي دستي ست كنيد كه براي شبكه هاي كوچك مناسب است و براي شبكه هاي با تعداد كامپيوتر بالا ست كردن آي پي دستي براي هر كامپيوتر زمان بر خواهد بود.

چيذري

sasan_magd

New Member
با تشكر فراوان از شما بخاطر لطف و توجه اي كه فرموده ايد

من از يك سوييچ D-link و همینطور کار ت شبکه های 100/10 استفاده می کنم و ماسک IP را نیز بصورت 255.255.255.0 تنظیم نموده ام و همینطور که عرض کردم هنگامی با ویندوز XP به شبکه LOG IN می شوم هیچگونه مشکلی ندارم و در ویندوز 98 هم ابتدا IP را با ماسک ذکر شده تعریف و نام DOMAIN را در قسمت انتخاب نوع اتصال تعریف نموده و در تنظیم DNS نیز ابتدا نام دومین و HOST , و سپس IP دومین را تعریف کرده ام و در قسمت نام کامپیوتر/ نام WORKGROUP را نام دومین گذاشته ام و هنگام LOGIN شدن در زیر قسمت PASSWORD نام دومین نیز اورده شده است ولی در هنگامی که از کلمه عبور یکی از کاربران موجود در دومین استفاده می کنم پیغامی به این مضمون که دومین شناخته نمی شود را دریافت می کنم و امکان اتصال به شبکه را پیدا نمی کنم در ضمن DOMAIN و OUو USER را نیز تعریف نموده ام خیلی ممنون می شوم که مرا در این مورد راهنمائی بفرمائید

با سپاس فراوان - ساسان

sirvan

Member
یه جایی بود(Propertes شبکه ویندوز 98) که میگفتیم Logon to microsoft win nt یا مشابه این .
پیداش کن،ست کن،مارو بی خبر نگذار که نگرانتیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا