عدم ریداکت جهت لاگین

imanmir

Member
با سلام و خسته نباشید این کد را نگاه کنید من برای اینکه لوگین کنم کاربر که ورود می کنه باید صفحه رفرش بشه یا ریداکت به طور اتوماتیک به همون صفحه بشه تا مقادیر را چک کنه برای این کار بدین صورت انجام دادم
ابتدای صفحه مورد نظر
if($S1)
{
header("Location: index.php");
}
در بخش فرم لاگینم
<form action='' method='post'>
<input name='S1' />

$S1=@mysql_real_escape_string($_POST['S1']);
if($S1)
{
echo"Loading...";
}
</form>
لوکال جواب می ده ولی آنلاین نه هم در IE و FF ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
میشه یکمی بیشتر و واضح تر توضیح بدید ؟
اشکال در کجاست ؟ چه اروری میده ؟

imanmir

Member
توضیح بیشتر

با سلام و خسته نباشید ببخشید اگه خوانا نبود من منظورتون از مشکل BOM متوجه نشدم مگه چه مشکلی داره
این کد اولین خط در صفحه لاگینمه به خاطر این اول گذاشتم که با Header به مشکل بر نخوره
PHP:
if($S1)
	{
	}
[PHP/]
در پایئن صفحه من یک فرم تشکیل دادم که گفتم زمانی که بر روی دکمه ارسال فرم یا هموم s1 کلیک زده شد ریداکت کن به index.php یا همون صفحه لاگینم که کدش اینه

[PHP]
<input name='S1' />

$S1=@mysql_real_escape_string($_POST['S1']);
if($S1)
{
echo"Loading...";
}
</form>
[PHP/]

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
با سلام و خسته نباشید ببخشید اگه خوانا نبود من منظورتون از مشکل bom متوجه نشدم مگه چه مشکلی داره
این کد اولین خط در صفحه لاگینمه به خاطر این اول گذاشتم که با header به مشکل بر نخوره
PHP:
if($s1)
	{
		header("location: Index.php");
	}
[php/]
در پایئن صفحه من یک فرم تشکیل دادم که گفتم زمانی که بر روی دکمه ارسال فرم یا هموم s1 کلیک زده شد ریداکت کن به index.php یا همون صفحه لاگینم که کدش اینه

[php]
<input name='s1' />

$s1=@mysql_real_escape_string($_post['s1']);
if($s1)
{
echo"loading...";
}
</form>
[php/][/quote]
این الا خواناه؟!

X7337X

Member
شما چرا 2 بار شرط واسه 1 متغییر تعریف کردی؟
اصلاح کن شاید درست شه

parsiteam

Member
اصلا اگر شرط اول برگذار بشه هدر انجام میشه و اصلا اون Loading نمایش داده نمیشه داداش من . کدتون مشکل داره . در مورد BOM هم عرض کنم که شما با Notepad یا احیانا FrontPage کداتونو نمی نویسین ؟ :sad:

imanmir

Member
توضیح مجدد

با سلام دوست عزیز مرسی از پاسخ ها بسیار خوبت!
من مشکل را یک بار دیگه می گم زمانی که s1 را می زند (کلیک روی فرم می کنم) شرط بر قرار می شه و loading هم نمایش می ده ولی ریداکت نمی کنه در ضمن من در Adobe Dreamweaver تایپ می کنم الان اینطوری نوشتم تا بهتر نمایش بده لطفا یک راه حل بدید؟

Masoud1365

مدیر انجمن
آقا ایمان لطفا کدهاتون رو در تگ کد قرار بدید که خواناتر با شه.
و به جای استفاده از
PHP:

این رو تست کنید ببینید جواب میده ( که با هدر هم مشکل نداشته باشه )
PHP:
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0; url=$url\" />";
که در متغیر url شما آدرس صفحه ای رو که می خواهید به اون برذوید رو بنویسید مثل index.php

موفق باشید.

imanmir

Member
با سلام

مرسی از همگی بچه ها من تک میتا را امتحان کردم جواب داد ولی سرعت انجام فرایندش در حالت لوکال هم کمه چه برسه به آنلاین در ضمن و در بخش head کد را گذاشتم که استاندارد باشه ولی بازم همون طوری هستش و در آنلاین فقط لونیک دار نمایش می ده ریداکت نمی که دقیقا مانند header که در لوکال جواب می ده ولی در آنلاین نه مشکل از کجاست ؟

imanmir

Member
سلام

سلام من به کدوم حرفا عمل نکردم ؟؟؟؟؟شما امتحان کن اگه اینایی که گفته شده مشکل منو حل می کرد که بحث تموم شده بود ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا