عدم امکان ورود محتویات دی وی دی نرم افزا

سلام؛ دوستان کسی می دونه چجوری می شه کاری کرد که کاربر نتونه وارد پنجره محتویات دی وی دی ای بشه که با یک پروژه MMB بصورت دیسک اتوران در اومده!؟

1- از طریق open یا explore با کلیک راست بر روی آیکن سی دی رام
2- از طریق browse یا explore یا search ویندوز
3- از طریق نوار آدرس پنجره my computer

و در کل اینکه دی وی دی فقط اتورانش اجرا بشه و پنجره ی محتویات دیسک اصلا یا باز نشه یا پسورد بخواد تا بشه محتویات دیسک رو مشاهده کرد!؟

میشه این کار رو کرد!؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برای باز کردنش که تا اونجایی که من بدونم نمیشه کاری کرد

اما برای اینکه بخوایید محتویات قابل مشاهده نباشه و کاربرا نتونن ازش کپی بگیرن یا ببینن تنها کارش استفاده از قفل هست که نمونه اموزش ها و نرم افزار هاش توی اینترنت موجود میتونید ببینید

و روش دیگش هم اینه که با نرم افزاری که توی پست قبلیتون گفتم مخفی کنید که فقط توسط اتروان قابل اجرا باشن

و روش دیگه هم که با خود بیلدر میتونید انجام بدید اینه که از همون روش Encrypt&Decrypt استفاده کنید که برای فایل های حجیم توصیه نمیکنم

به نظر من بهتره توی اینجور کارا اگه محتویاتتون فیلم یا عکس باشه براشون از واتر مارک استفاده کنید اینجوری بهتره

اگرم فیلم یا عکس نیست به همون توضیحات قبلی که گفتم توجه کنید

ممنونم ولی:
1- میشه بگید واتر مارک چیه و چجوری؟! دقیقا واسه فایل صوتی و تصویری می خوام! و چندتا فایل اچ تی ام ال! اما می خوام فایل های صوتی و تصویری روی دستگاه dvd قالب پخش باشه! اگه مخفی کنم میشه!؟
2- super hidden چیه و چجوریه!؟
3- قفل اگه بذارم که نشه کپی کرد که خب پس خودم چجوری رایتش کنم؟!!؟
4- Encrypt&Decrypt که گفتید با خود مولتی مدیا بیلدر میشه انجام داد چی خست و چجوری؟!؟!

MahmoodM30

1 - واترمارک به بیان ساده بگم ، یه متن کوتاه یا یه تصویر کوچیک که مشخص کنه این فایل کار شرکت یا شخصه شماست 2- برای مخفی کردنه ! چیش چجوریه! 3- شما فقط کافیه یه سرچی در مورد قفل گذاری بکنید همه چی دستتون میاد 4- بله میشه گفتم که یه سرچی بکنید اما کو گوش شنوا!

من اصلا نمی فههم encrypt , decrypt در مورد چه فایل هایی هست!؟ فقط فایل متنی؟! مگه mmb این کارو می کنه1؟ از کجا؟!

MahmoodM30

بهتره توی گوگل این دو لغت رو سرچ کنید و ببنید چی هستن تا بفهمید

معلومه که بیلدر این کار رو انجم میده با پلاگین های موجود

شما اصلا به حرف من گوش نمیدید که خدایی چند بار گفتم سرچ کنید کردین؟

MahmoodM30

اینکه متوجه نشدید مشکل خودتونه با یکم مطالعه و توجه بیشتر میتونید بفهمید چی به چی هست در مورد انکریپت و نشون دادن هم خب موقع فراخوانی و اجرا باید دیکریپت کنید تا بتونید مشاهده کنید من هم کار دارم هم بدجور خستم دیشبم نخوابیدمو تا صب بیدار بودم فعلا دیگه توانی برای راهنمایی و ... ندارم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما نمیتونید این اجازه رو از کاربر بگیرید که محتویات دیسک رو نبینه، در عوض باید تمرکزتون رو این باشه که وقتی وارد دیسک شد چیزی عایدش نشه

برای اینجور مسائل یه راه حل کلی وجود نداره، روش های مختلفی رو میشه استفاده کرد که هرکدومشون یک میزانی تاثیر دارن و معایب و مزایای خودشون رو دارن
مثلاً مخفی کردن با CD Secure عملاً کار خاصی انجام نمیده اما جلوی آماتور ها رو میگیره که محتویات دیسک رو نبینن
یا مثلاً برنامه ی MoleBox توانایی این رو داره که فایلتون رو بهمراه تمام فایل ها و فولدرهاش رو تو یه فایل exe. جا بده، اون روهم میشه دور زد اما باز هم به دانش بیشتری نیاز داره، البته مشکلی که وجود داره این هست که احتمال تشخیص فایلتون بعنوان ویروس ۰به اشتباه) وجود داره.
مدتها پیش یکی از کاربران انجمن روشی رو پیشنهاد کردن که فولدر رو با Hex Editor دستکاری کنیم تا ویندوز اون رو بعنوان یک فایل بشناسه و نه فولدر، یعنی وقتی روش دابل کلیک میکنید باز نمیشه (در این زمینه چون نیاز نبوده کار نکردم و هیچ تجربه ای ندارم، میتونید در موردش جستجو کنید، نام کاربری که این روش رو پیشنهاد داد ali guard هست)
میتونید بعضی از فایل ها رو کدگذاری کنید (Encrypt) که البته برای اجراشون نیاز هست که Decrypt بشن تا قابل استفاده باشن که این معنیش این هست که اول باید در جایی از هارد دیسک بصورت دیکد شده و در حالت اصلی ذخیره بشم تا قابل استفاده بشن و بلافاصله پاک بشن، این روش هم میتونه جلوی بعضی از کپی برداری ها اون هم برای فایل های خاص (حجمشون کم باشه و نیاز نباشه بصورت مداوم توسط برنامه خونده بشن) رو بگیره

به هرحال روش های مختلفی میتونه مورد استفاده قرار بگیره، اما خودتون باید با آزمون و خطا به نتیجه ی دلخواه برسید، بعد از اون می تونید اون روش خاص رو برای پروژه ی های دیگه تون بکار بگیرید و تجربیاتتون رو با هم به اشتراک بزارید تا استفاده کنیم.

میتونید بعضی از فایل ها رو کدگذاری کنید (Encrypt) که البته برای اجراشون نیاز هست که Decrypt بشن تا قابل استفاده باشن که این معنیش این هست که اول باید در جایی از هارد دیسک بصورت دیکد شده و در حالت اصلی ذخیره بشم تا قابل استفاده بشن و بلافاصله پاک بشن، این روش هم میتونه جلوی بعضی از کپی برداری ها اون هم برای فایل های خاص (حجمشون کم باشه و نیاز نباشه بصورت مداوم توسط برنامه خونده بشن) رو بگیره.

برای این کار باید فایلم بصورت دیکریپت شده روی هارد کاربر ذخیره بشه! خب اونطوری که بهش دسترسی داره!!! میتونه حین اجرای نرم افزار (قبل از اینکه پاک بشه) بهش دسترسی پیدا کنه! اما به هر حال این روش رو یکی از دوستان تو ی پستی گفته بود درمورد فایل exe اما من متوجه نشدم! میشه به این روش که گفتید یه نمونه ی ساده البته واسه فایل html درست کنید!؟ شرمنده ام. خیلی ممنونتون میشم.

آخه راستش من دارم یه نرم افزاری درست می کنم که متن چندتا کتاب خیلی ارزشمند رو می خوام داخلش بصورت فایل html قرار بدم که با یعالمه پارتی بازی و تعهد اینکه فایل htlm یا text اون کتابا دست کسی نیفته متن word اون کتابا رو گرفتم! و می خوام این فایلای word متن کتابها رو html کنم و داخل نرم افزارم قرار بدم! لطفا نگید pdf بذارم که نمیشه! لازمه ی کارم اینه که html باشه متن کتاب!

حالا اگه میشه به این روشی که گفتید (و اگر واقعا روش ایمنی هست) یه sample ساده برای encrypt فایل html واسم بذارید یکدنیا ممنونتون میشم. :rose:

nevercom

ایمنیش متوسط هست، اما اگر مجموعه خیلی خیلی ارزشمنده از روش های ایمن تری استفاده کنید، اگر خیلی ارزشمند هست از زبان های برنامه نویسی که قدرت بالایی دارن استفاده کنید.
به هرعنوان مثال موجود در این پست میتونه کمکتون کنه، فکر نکنم برای کار با پلاگین fyeo به چیزی فراتر از این مثال نیاز باشه
من در این مثال از فایل تصویری استفاده کردم که در یک شئ HotSpot (شایدم Bitmap) لود میشه، شما از فایل HTML استفاده کنید که در شئ Browser نمایش داده بشه.

خب منم همین sample رو گفتم! دیدم اما هیچی نفهمیدم ازش!

فقط encrypt و decrypt می کنه اما من می خوام توی پروژه ام ازش استفاده کنم!

واسه فایل exe میشه اما فایل html رو هرکار کردم نشد!

یعنی می خوام فایل روی سی دی encrypt باشه، وقتی برنامه رو اجرا می کنم، فایلم decrypt بشه و تو یجای مخفی از هارد کاربر بصورت موقت ذخیره بشه (اگه بشه بصورت hidden توی یه فولدر خاص، decrypt بشه عالیه!) تازمانی که دراه ازش استفاده میشه decrypt باقی بمونه و به محض اینکه دیگه ازش استفاده نشد، wipe بشه! و درصورت استفاده مجدد دوباره این اتفاق بیفته! میشه!؟

nevercom

در صفحه ی Main Page یک لیست باکس میبینید که با انتخاب هرکدوم از گزینه ها تصویری نمایش داده میشه. اون تصویرها بصورت Encrypt شده وجود دارن، با انتخاب هر آیتم برنامه میاد و اون عکس خاص رو دیکریپت میکنه و بعد نمایش میده و بلافاصله پاکش می کنه
شما هم ابتدا باید فایل رو انکریپت کنید که همین مثال میتونه کمکتون کنه، بعد باید کدی به این شکل بنویسید تا فایل رو دیکریپت کنه، بعد ازش استفاده کنه (مثلاً تو شئ Browser لودش کنه) و فوراً پاکش کنه و چون اون فایل رو لود کردید و بعد پاکش کردید در برنامه دیده میشه اما از رو دیسک پاک شده
کد:
ListBoxGetSelectedItems("ListBox","Items$,ItemsNum$,#,NumItems")
For i=NumItems To 1
  ArrayItem$ = GetArrayItem(Items$,#,i)
Next i
in$='<Embedded>\\'+ ArrayItem$ +'.jpg.Encrypt'
out$='<Embedded>\\'+ArrayItem$+'.jpg'
key$='Nevercom'
param$=in$+'|'+out$+'|'+key$
PluginSet("PlugIn","param$")
PluginRun("PlugIn","DeCrypt")
PluginGet("PlugIn","status")
If (status=0) Then
  ReplaceImage("HotSpot","out$")
  PluginSet("PlugIn","out$")
  PluginRun("PlugIn","FastWipe")
End

ممنونم ولی بخدا من در حد آماتور هستم! این کد که شما گفتید درمورد لیست باکس و عکسه! من واسه html و brows میخام! اگه میشه لطف کنید کد مربوط به اون رو بهم بگید!

که موقع استفاده decrypt بشه و بلافاصله wipe بشه! و اگه میشه وقتی قراره واسه استفاده ی کاربر، اون فایل مورد نظر توی هارد کاربر بصورت hidden شده decrypt بشه که کاربر نتونه ببینتش!

یکدنیا ممنونتون میشم اگه یه نمونه ساده از این واسم درست کنید

nevercom

این دوتا هیچ فرقی با هم ندارن، تنها تغییری که باید ایجاد کنید ۲ تا خط کد هست که باید جایگزین بشن.
بزارین کد رو بررسی کنیم:
خط اول تا چهارم: متن آیتم انتخاب شده در ListBox رو بدست میاره و در متغیر $ArrayItem ذخیره میکنه
خط پنجم: چون نام فایل ها با متن موجود در ListBox مرتبط هست، یک آدرس میسازه که ترکیبی از نام آیتم و پسوند فایل هست، این رو خودمون مشخص کردیم. این خط مسیر فایل کد شده رو مشخص میکنه
خط ششم: درست مثل خط قبل مسیر رو بر اساس آیتم میسازه. این خط مسیر فایل نهایی که دیکریپت میشه رو مشخص میکنه.
خط هفتم: در این متغیر کلیدی که برای باز دیکریپت کردن فایل استفاده میشه ذخیره شده
از خط هشتم تا یازدهم: این کدها ثابت هستن، اطلاعات رو که شامل آدرس فایل کد شده، آدرسی برای ذخیره ی فایل دیکریپت شده و کلید برای دیکریپت کردن؛ دریافت میکنه، سعی میکنه فایل رو دیکریپت کنه. اگر عملیات به درستی انجام بشه، مقدار متغیر status عددی بزرگتر از صفر هست.
از خط 12 تا 16 شرطی هست که چک میکنه اگه فایل درست دیکریپت شده باشه کدهای مربوط به نمایش رو اجرا کنه.
خط 13: در این خط فایلی که دیکریپت شده (و آدرسش در متغیر $out ذخیره شده) رو در HotSpot نمایش میده: شما باید اینجا همین فایل رو در Browser لود کنید
دو خط بعد هم فایل رو پاک میکنه.
کد:
in$='<Embedded>\myfile.encrypt'
out$='<Embedded>\file.html'
key$='Nevercom'
param$=in$+'|'+out$+'|'+key$
PluginSet("PlugIn","param$")
PluginRun("PlugIn","DeCrypt")
PluginGet("PlugIn","status")
If (status=0) Then
  Browser("Browser","out$")
  PluginSet("PlugIn","out$")
  PluginRun("PlugIn","FastWipe")
End

آهان مرسی:) بعدش باید فایل های html ام رو embedd کنم!؟ اسم فایل هام چی باید باشه طبق این کد؟ و آدرسش کجا باشه؟! واینکه decrypt شده اش کجا ذخیره میشه؟ و سوال دیگه اینکه میشه بصورت hidden در هارد کامپیوتر کاربر hideen بشه که اون نتونه ببینتش؟!

ببینید طبق توضیحات شما نتیجه اونی که من درست کردم این شد. ولی نمیشه!!!
دفعه ی اول نشونش میده ولی دفعات بعدی دیگه نشون نمیده!!!

من یه html یا listbox دارم که فهرست کتابه، بعد با لینک روی هر عنوان، یک html باید توی بروسر نمیاش داده بشه!

پیوست ها

• fyeo html.zip
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:
ببینید من این رو درست کردم و درست شد! امام دوتا مساله هست:

1- برای حذف شدن نسخه decrypt شده باید روی دکمه ی دیگری که ساخته ام کلیک کنم!
(من می خوام وقتی این فایل در حال استفاده نیست، خودبخود حذف بشه! )

2- درمورد ذخیره شدن فایل decrypt میشه آیا فایل بصورت معمولی decrypt نشه و بصورت hidden در مسیر مورد نظر decrypt بشه!؟

پیوست ها

• Decrypt.zip
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9

nevercom

چرا نیازه روی دکمه ی دیگه ای کلیک کنید ؟ خب خودتون دستور مربوط به حذف رو تو دکمه ی دیگه نوشتید
اگر دلیلش این هست که بخاطر اینکه فوراً حذفش میکنه صفحه خوب لود نمیشه (شاید بخاطر این باشه که شئ browser برای لود صفحه به زمان نیاز داره) یه وقفه ایجاد کنید و بعد فایل رو پاک کنید

می تونید فایل رو بعد از ایجاد شدن مخفیش کنید، فکر کنم پلاگین هایی باشن که این کار رو انجام بدن و یا میتونید از دستور ATTRIB در cmd ویندوز استفاده کنید، در مورد هرکدومشون در انجمن جستجو کنید توضیحات لازم رو پیدا می کنید.

ببینید اولا خیلی ممنونم از راهنمایی های کارگشاتون. بله درسته! بخاطر همینی هست که می گید. و کاری که گفتید رو انجام دادم درست شد. درمورد مخفی کردن هم متوجه شدم و اون پست مورد نظر در مورد attrib رو سرچ کردم و خوندم ولی اونی نیست که من میخوام. من میخواهم اگه میشه، کدی بین کدهای مربوط به decrypt کردن فایل encrypt قرار بدم که وقتی فایل مورد نظر Decrypt میشه بصورت Hidden - Decrypt بشه! آیا این کد وجود داره!؟

nevercom

خود پلاگین این امکان رو نداره اما شما میتونید به محض ساخته شدن Hiddenش کنید، البته من نیازی هم نمیبینم چون میتونید بلافاصله بعد از لود شدن پاکش کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا