عجب کلیـپــــــــــــــــــــ ــــــــــــی

ferij

Member
من دانلود كردم.دستتون هم درد نكنه
2%20%2827%29.gif
يه تار مو شما ميارزه به اونوره آبيا. بدون امكانات ......!!؟
4%20%2860%29.gif

ايمان عزيز
4xvim2p.gif
هم منظوري نداشت.اگر مهربونتر كامنتشو بخونيم ميبينيم كه دوست داره بهتر از اين باشيد.
نميگم معركه بود ولي همت كردين با كمك همديگه انجام دادين خودش خيليه."قابل تحسين"
اگر شماو ايمان و كساني كه دستي تو اين حرفه دارن كنار هم باشيد وكار بزنيد چي ميشه. ""به اميد اونروز"
hapydancsmil.gif

هشت روز پيش جواد عزيز از بين ما رفت .پس تا هستيم هواي همو داشته باشيم
خوب پند امروز تمام شد.:lol:
همتونو دوستدارم.
kiss.gif

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من هنوز دانلود نکردم کار رو ولی قبلش یه سوال داشتم :

حالا واقعا لازم بود که از پرده نقره ای استفاده کنید ؟!!!:-?
با پرده سبز و یه نور پردازی خوب میشد خیلی تمیز در آورد کار رو ..(مگر اینکه از قبل داشتید پرده رو .)
چون کرایه یا خرید پرده نقره ای با توجه به بودجه به صرفه به نظر نمی رسه

----------------------
خدائیش امیر این حرف پایین که نوشتی حقه

هر که میتواند انجام میدهد و هر که نمیتواند انتقاد میکند
من تا قبل از اینکه تو وادی عمل و پروژه و اینا بیام همیشه کار کارگردانا رو که می دیدم خیلی تند نقد می کردم و فقط کافی بود یکمی مشکل داشت . .... آبروی کارگردانش و عواملش رو جلوی دوستام میشستم
همیشه می گفتم اگه من جای کارگردان بودم این کار رو می کردم و .....

اما وقتی اولین کارم رو می خواستم بزنم . واقعا به سختی و سنگینی کار پی بردم . مخصوصا دست تنها باشی و با کم ترین امکانات بخوای کار کنی :cry::sad:

امیدوارم مهرداد جان و همینطور بقیه دوستان و همینطور خودم روز به روز کارامون بهتر و بهتر بشه .:):rose:
کار رو هم حتما می بینم و نظرات سازنده ام رو می گذارم
راستی مدل دوربین رو هم می گفتید بد نبود

--------
ولی بچه ها هیچ وقت به هم نتوپید . جور دیگه ای هم میشه نظر داد . ...:snap::neutral:

آخرین ویرایش:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
هیچ فرقی نمیکنه
سبز یا نقره ای اصلا فرقی نداره
با هر کدوم میشه کار رو خوب در اورد
توی امضای من نحوه نور پردازی پرده سبز وجود داره

دوربین ایکس تری :)

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار خوب بود . نقاط قوت زیاد و همینطور نقاط ضعف هم که 100 درصد در همه کار ها وجود داره :-?
به نظر من کارگردان بیشتر از همه کار رو دیده و به اکثر مشکلاتی که بنا به دلایل خیلی زیادی بوجود اومده واقف هست . :cool:
میشه از کم بودن منابع نوری مناسب و سایه تندی داره که خیلی جلب توجه می کنه اشاره کرد و:sad:
تصحیح رنگ خوب بود :wink:
و بقیه مطالب رو فکر کنم دوستان ذکر کردن .
دیگه تکراری میشه گفته بشه
------
خوب کاری کردید کار رو اینجا گذاشتید و واقعا شجاعتتون رو تحسین می کنم . :)
از همه دوستانی تقاضا می کنم حداقل یه کار از خودشون رو اینجا بگذارن .:rose:

آخرین ویرایش:

se7enco

New Member
مهمترین بخش هر کار بخش انتقاداته. انتقادات باعث میشه تو بفهمی کجای کارت اشکال داره و کم کم پیشرفت می کنی.

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

کاری که پول توش خوب نباشه وقت خوب نباشه معمولا به اوج خودش نمی رسه. من یه کاری رو ساعت 4 بعد از ظهر حرکت کردم برم موزیکش رو بگیرم 5 رسیدم و برگشتم خونه 6 بود که آهنگ رو گوش دادم و فردا ساعت 10 صبح استارت کار رو زدیم به نظر شما این کار خوب میشه؟!!

برای مخاطب عامی مهم نیست من چجوری کار کردم بگم پول نبود و وقت نبود میگه بی خود کردی ساختی مگه وقت ما بی ارزشه. اما وقتی به بچه های فنی بخوام بگم این مشکلات رو می گم که بدونند بخشی از ضعف کار برای این چیزها بوده.

اما کلیپ شما با این مشکلاتی که گفتید کلا خوب بود.
دوستان برخی چیزها رو گفتن مثل اپتیکال فلرهای کمی مصنوعی. کاش لااقل رنگش آبی نبود نمی دونم و از این نکات ریز

بعضی از نماهای مدیوم سوژه خوب نور نداره مثل کنسرت و صورتش سیاه شده شاید از قصد بوده ولی تصویر رو از تمیزی انداخته

رو هم رفته خوبه هر چند لوکیشن اول یه کم میره خسته کننده بشه

موفق باشید و بدرود

hajhosssein

Member
خوب از اینکه کار کار ضعیفیه خوب شکی نیست اما گاهی اوقات نیازه وقتی امکانات واسه کار کافی نیست نوع طراحی عوض بشه
مثلا می تونسی دوربینو بهتر به کار بگیری
ولی در کل جای پیشرفت همیشه هست

aligraphic

Well-Known Member
سلام من کلیپ رو ندیدم و هیچ کاری به سطح کلیپ ندارم
اما با ایمان موافقم، ایشون گفتند که خیلی وقته کار میکنه اما هنوز جرات استارت رو نداره!
منم بعد از یه سالی که با افتر کار کردم خلاصه به قول خودم خیلی حرفه ای شدم تو این کار و .... خلاصه عجله کردم خواستم چند میلیونی هزینه دوربین و ... بکنم اما به خودم اومدم و دیدم که دارم اشتباه می کنم.
به قول معروف الان میدونم که هیچی نمیدونم
البته بازم می گم که من هیچ نظری راجع به کلیپ شما ندارم اصلا اونو ندیدم! خلاصه حرف ایمان برام قشنگ بود

جدیدترین ارسال ها

بالا