عجب دريايي كي مي تونه درستش كنه

Alioffline

Member
444.jpg

بچه ها كسي بلده به طور كامل بگه و شرح بده كه اين دريا چه طوري ساخته شده من تازه كارم كامل بگين

everex

Member
احتمالا اين اومده يه عكس رو روي اين دريا ديسپليس كرده آموزششو دارم پيدا ميكنم ميذارم اينجا

ye_mojud

Member
سلام . اين نوع دريا ها رو خيلي راحت و با هر عكسي ميتونيد درست كنيد براي اين كار نياز به يه پلاگ اين در فتوشاپ هست از سري پلاگ اين هاي Flaming Pear . براي ساخت چنين درياهايي از پلاگ اين Flaming Pear Flood استفاده كنيد و با چند تا كليك براي عكستون يك اعكاس در اب و موج اون رو بسازيد . موفق باشيد .

Alioffline

Member
بابا من گفتم تازه كارم زير ديژلم بگو لطفا پلا گ ملاگ چيه قشنگ توضيح بده ببينم چه خبره

ye_mojud

Member
سلام . اقا منم تازه توي امتحان ورودي مكتب سر كوچه مون قبول شدم و از اول مهر ميخوام برم مكتب . اما پلاگ اين ها برنامه هاي جانبي هستن كه امكانات و ابزار هاي اضافه اي رو به نرم افزار ميدن . مثلا توي فتوشاپ پلاگ اين هايي هست كه يك سري افكت ها رو كه براي درست كردنش نياز به مهارت و دقت و وقت زياد هست رو به اسوني برات شبيه سازي ميكنه . توي فتوشاپ فايل هاي پلاگ اين با فرمت 8bf شناخته ميشه كه بايد در پوشه پلاگ اين در مسير نصب برنامه فتوشاپ قرار بگيره و بعد از اجراي فتوشاپ در منوي فيلتر اين فيلتر جديد اضافه ميشه .
اگه فضا براي اپلود پيدا كردم اين پلاگ اين رو اپلود ميكنم و در اختيارتون ميذارم . موفق باشيد و خدا نگهدارتون

جدیدترین ارسال ها

بالا