می یادمه یه روز داداشم اومد خونه گفت یه چیزی بهت نشون میدم سوسک بشی
بعد بهم یه عکس سیاه و سفید نشون داد
بعد همون عکس رو نشون داد که رنگی شده ( العان که فکر می کنم زیاد هم خوب کار نشده بود، اما اون موقه کلی کیف کردم از دیدنش)
گفتم بهم یاد بده، طبق معمول گفت نه
من و داداشم همیشه همینجوری بودیم.چیزی یاد میگیرفتم بهش می گفتم، اما اون به من یاد نمی داد
همیشه می گفتم دیگه بهت هیچی نمی گم اما باز هم گولم می زد
بهر حال یه جورایی کل کل شد بینمون.فتوشاپ رو گرفتم و نصب کردم.بعد از مدتی یاد گرفتم چجوری عکس رنگی کنم.همون عکس رو رنگی کردم و یه افکت انیمیشن دادم بهش و گذاشتم بجای والپیپر توی پی سی ئه داداشم.
تا اینجاش رو بصورت تجربی یاد گرفتم.بعد هم یه سری سی دی نرم افزاری توی مشهد باب شد به اسم تاپ سی دی که یه سری آموزش فتوشاپ توشون بود.استفاده کردم بعد دیدم منبع رو نوشته مجید آنلاین
می هم فضول، اومدم اینجا عضو شدم
جالبیش این بود که خوب معمولن هر سایتی که می رفتم، آدرس خونه رو کامل می نوشتم.موقه ی ثبت نام جای محل سکونت، آدرس خونه رو کامل نوشتم ( اولین فرومی که عضو شدم اینجا بود)
بعدش وقتی اولین پستم رو دادم دیدم جلو اسمم آدرس خونه مون رو نوشته
بساطی داشتیم تا برداشتمش
بقیه ی فتوشاپ رو همینجا یاد گرفتم.چه آموزشهایی که قبلن بود، چه اونهایی که بعدن اومد و چه لینک هایی که بچه ها می دادن.همه رو می خوندم و مرحله به مرحله انجام می دادم.کلن دوران خوبی بود
ولی می بر عکس شما تابحال پول برای آموزش فتوشاپ ندادم.همه رو از همینجا یاد گرفتم.بعد هم همین باعث شد با اینکه رشته ی تجربی بودم، دانشگاه رشته ی گرافیک کامپیوتر بخونم ( تنها کتاب آموزش فتوشاپی که دارم مال درس فتوشاپمون توی دانشگاه هستش)
بعضی وقتها هم کار اشتباهی توی خونه انجام میدم دنبال ctrl+z می گردم
طبیعتن خیلی بیشتر از اینها توی زندگیم نقش داشته.اما همه رو بخوام بنویسم میشه شاهنامه
موفق باشی