عاشقان فتوشاپ جواب بدهند : نرم افزار فتوشاپ چقدر در زندگی شما نقش داشته است

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یه انتقاد از عزیزان و اونم اینکه چرا الز اینکه تو این راه پول خرج نکردین خوشحالین؟:mad: اگه پیش اساتید می رفتین مطمئن باشین
خیلی تاثیر می کرد .البته اساتید نه آموزشگاههای در پیتی.
اگه یه بار برین به یه کانون طراحی تو ترکیه می فهمین چی می گم.
اونا چه جور کار می کنن و ما چه جور.
واسه زدن یه طرح از چه روشهایی استفاده می کنن و ما از چه روشها یی:razz:

راستش 6 ماه اونجا بودم به اندازه 6 ساله اینجا یاد گرفتم.

هنوز اونا هم به اوروپایی ها حسرت می بردن پس به این افتخار نکنین که پول خرج نکردین و نمی کنین.

تو هالیود هم مثل همین ایران کار میکنند :lol: مطمئن باش فقط امکاناتشون بیشتر :eek: :cool:

M.R

Member
سلام به همگی
من از سال 80 فتوشاپ یاد گرفتم فقط به عنوان یه وسیله ی اجرا الانم همینجوری بهش نگاه می کنم
چون معتقدم یه طراح گرافیک نباید وابسته به وسیله ای باشه خیلی از طراح های الان اگه فتوشاپ ازشون بگیری هیچی نیستن
سعی کردم کارایی که با فتوشاپ می زنم با دستم بزنم فرقی نمی کنه چه آرم چه پوستر و بقیه محصولات گرافیک
حسی که تو کار با دست هست هیچوقت تو کار کامپیوتر نیست الان هرکی Cd فتو شاپ می خره خیال می کنه طراح شده
موفق باشید

galagoola

Active Member
منظورتونو نمي فهمم . مگه من كار خاصي كردم كه همه با من يه جور خاصي حرف مي زنن اگه كسي رو اذيت كردم مي تونم اين فروم رو ترك كنم تا ماجرايي پيش نياد

والا اذیت که نه ... ولی احساس میکنم هم آی دی و هم آواترتون یه ذره شبیهه آبجی ماندانای خودمونه

تو هالیود هم مثل همین ایران کار میکنند مطمئن باش فقط امکاناتشون بیشت
من میگم دقتشون بیشتره

tohmat

Active Member
[QUOTE من میگم دقتشون بیشتره[/QUOTE]
منم همينو ميگم! ضمنآ ، مسئوليت پذيري شون هم بيشتره !

خوب منم میگم : تخصصشون بیشتره .
مثلا خوده من ، فتوشاپ کارم ، کرل کارم ، فلش کارم ، طراحم ، اجرا کارم ، ..... و هزار تا چیزه دیگه. تازه خیلی از ما به اینکه همه چی بلدیم کلی افتخار می کنیم!
ولی اگه من توی یه چی تخصص داشتم خیلی بیشتر توش پیشرفت می کردم، :wink:

AMiR

Active Member
در جهت بازگشت تاپیک به مسیر خود و شاد کردن دل چندتا جوون :}

من سال 81 با فتوشاپ آشنا شدم ،توی همشهری انفورماتیک، یه چیزایی ازش می خوندم و به به و چه چه می کردم
بهد انقریب به یه سال افتخار نصب فتوشاپ ، نصیب ما شد .
اولا فقط کاربریش در حد پینت بود.
بعد گفتم برم سراغ اون آموزش های همشهری یه چیزایی ازش یاد گرفتم در حد دفرمه کردن عکس معلم های دبیرستان !
اتفاقا من هم دوستی داشتم که بسی ادعای فتوشاپش می شد، اون کلاس رفته بود ! یه روز ازش پرسیدم که اینا رو از کجا بلدی
گفت کتاب ( یادمه کتاب فتوشاپ 7 دیباگران بود) ازش قرض گرفتم ، از توش اصطلاحات رو یاد گرفتم ( یادمه فرق forground و back ground)رو نمی دونستم :دی، خلاصه ازون کتاب این جور چیزا رو یاد گرفتم!
چون اون موقع اهل وبلاگ گردی بودم ، از توی یکی از بلاگ ها با اینجا آشنا شده بودم( فکر کنم وبلاگ یکی از دو تا سارا خانم بود)

یه شب نشستم همه مقالات توی صفحه اصلی سایت رو دانلود کردم و روزی یکیشون رو می خوندم و با فتوشاپ کلنجار می رفتم ( هنوز هم CD ایش رو دارم )
....
تا به اینجا رسیدم ! من نه تنها فتوشاپ بلکه اونچه از کامپیوتر می دونم رو از این سایت یاد گرفتم ، حالا میزان ضرری که بهم زده رو نمی دونم !
...
البته بعضی اوقات که از پای فتوشاپ پا میشم و می رم سر درسم ، خصوصا ریاضی ، دستم رو ctrl+z ئه ! فکر کنم میزان اعتیاد و علاقه ام رو هم با همین حرف بیان کردم !

... اوپس چه قدر زیاد و رسمی شد .

آخرین ویرایش:
تو هالیود هم مثل همین ایران کار میکنند :lol: مطمئن باش فقط امکاناتشون بیشتر :eek: :cool:

پس حتما ندیدین که می گین فقط امکانات :razz:

من 6 ماهی بودم اینا رو میگم:
1- آموزش اصولی و اکثرا آکادمیک
2_کار گروهی و استفاده از فکر هم
3-داشتن محیطی آروم و ذهنی باز و خلاق (نه مثل ما که صد جور فکر داریم) :sad:
4-امکانات فوق العاده
5- تخصصی کار کردن ( نه مثل اینجا همه چیز دونستن اگه هم بدونن تو یکی استاد می شن)
6-شوق و ذوق زیاد بخاطر ساپورتی که می شن
7- درک دو جانبه هنر مند و جامعه ( نه مثل اینجا که اگه کسی از طرح طرف مقابل خوشش نیاد زود می گه (( مزخرفه))):mad:
و صد تا عامل دیگه :neutral::cry:

سطحی نگر نباشید بهترین اساتید اینجا پیش اونا لنگ می زنن این یه واقعیته (استثنا همیشه بوده):eek:
دوستایی که خارج بودن حتما اینو تایید می کنن ( شاید هم نکنن و من اشتباه می کنم)

Sociant7

Member
من هر چی فکر میکنم اولین باری که با فتوشاپ شروع به کار کردم رو یادم نمیاد!!!
آهان یه چیزایی داره یادم میاد
یه روز رفتم خونه یکی از رفیقام ، یه عکسی رو نشونم داد که اگه اشتباه نکنم ذکر یاعلی بود که یه پروانه روی ذکره بود!
بعد فتو رو باز کردو یه افکت لنز بهش داد ! دهن وا مونده بود! از اونجایی که کلا کارای هنری رو دوست دارم شروع کردم به
یاد گرفتنش!
اولین باری که با مجید آنلاین آشنا شدم روزی بود که با همون دوستم رفته بودیم نمایشگاه کتاب! غرفه جهاد دانشگاهی بود، یه سیستم گذاشته بودن که توش یه سری از آموزشهای فتوشاپ بود که فهمیدم مال سایت مجید آنلاینه ! کلی ذوق کردیم ! رفتیم همشو پرینت کردیم (مسخره نکنیدا :) عشق فتوشاپه دیگه)
اومدم اینجا عضو شدم! البته آی دیمو یادم نمیاد!
اون موقع شهرام مدیر این انجمن بود، آدمی فوق العاده با جنبه و با مرام و گرافیستی بیست20
مصطفی ای زد ، حمید آی آر ،سامان، . . . بقیشو یادم نمیاد!!!:) سارار خانومم که اون اواخری که اینجا بودم اومدن و کارای زیباشونو دیدیم
بعد که دانشگاه شروع شد و دیگه نیومدم
یادمه مصطفی جان یکی از عکساشو گذاشت تا بقیه روش کار کنن ، اگه راضی باشه اونی که من درست کردمو میذارم
----------------
نمیدونم فتوشاپ چه جذابیتی داره که چند شبه میخوام نهایتا 12 بخوابم ولی هر شب تا 3 و 4 بیدار میمونم ، دیشبم که رکورد زدم تا 5.30 بیدار موندم پا فتوشاپ!!!

===========
راجع به بحثتون هم کاش کار رو به پست زدن فقط برای جواب دادن و طولانی کردن این دعوا نمیرسوندین!
واقعا ارزش یه پست رو هم نداره
سایت مدیر داره ، همینطور هم بخش پیغام خصوصی
ببخشید دخالت کردم

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
بچه ها وقتي من داشتم تو اين فروم ثبت نام مي كردم تو مقررات ننوشته بود :
1. اسمتان نبايد شبيه اسم مدير كل باشد
2. همچنان آواتارتان

بنده خدا خودش به من هيچ چيزي نگفتن و هيچ سوالي نكردن .
حالا مي رم مي بينم تو پيغام خصوصي چندتا از اين بچه ها كه احساس با مرامي مي كنند و از تعداد پست هاشون مي شه فهميد كه از قديمياي اين سايتن ، اما نمي دونم چرا هنوز عضو عادي هستن ! به من پيغام مي دن و دليل انتخاب اين اسم رو مي خوان .
آيا مي خواهيد وفاداريتون رو ثابت كنيد ؟ يا نه عادت دارين پست ها رو از مسيرش منحرف كنيد ؟

اینکه سوالی نکردم دلیل بر این نیست که ازین حرکت ناراحت نشدم.آواتار شما به خودتون مربوطه.اما یوزر شما باعث گمراهی سایر کاربران میشه و حتمن خودتون هم بهتر متوجه شدید که کوچکترین صحبت شما ممکنه به ضرر من تموم بشه.پیغام های خصوصی شما رو نمی تونم چک کنم و ممکنه در اون صدها اتفاق بیافته . و از اونجایی که خودتون هم فرمودید، قانونی برای این مورد تابحال وضع نشده بود.اما مسلمن خیلی چیزها هستند که لزومی بر گفتن اونها توی قوانین نیست و یک کاربر به طور پیش فرض می دونه اونها رو باید رعایت کنه.برای مثال در هیچ قسمت قوانین گفته نشده نباید پست هاتون رو با فونت سایز خیلی بزرگ بنویسید، اما همه ی کاربران به طور پیش فرض این مساله رو رعایت می کنند.ولی چشم.این موارد رو هم به بخش قوانین اضافه می کنم و از تذکر شما ممنونم

بعلاوه که طبق قانون شماره ی 23 در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی‌ در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد. بنابراین تمام پست های شما رو همراه سایر پستهای بی ربط به تاپیک پاک می کنم و همچنین یوزر شما بسته میشه.در صورتی که تمایل به ادامه ی فعالیت در سایت دارید یک یوزر جدید با اسم یا مشخصه ی دیگه که هویت دیگران رو زیر سوال نبره درست کنید و خوشحال میشیم دوباره شما رو در جمع خودمون ببینیم.
4xvim2p.gif

شرمنده می عادت به جواب دادن اینطوری که هی به اینجا و اونجا ارجاع بدم ندارم.اما احساس کردم شما برای تمامی پستهاتون ملاک رو فقط و فقط قوانین انجمن گذاشتید، برای همین اینطوری توضیح دادم تا شک و شبهه ای باقی نمونه.
پیشاپیش از همکاری تون ممنونم و اگر پیغام خصوصی ای زده شده که به شما توهین شده، خودم و مقصر می دونم که چرا زودتر برخورد نکردم.از همه ی دوستان هم معذرت میخوام و موفق باشید همه تون دوست جان های مهربون های گل
4xvim2p.gif
4xvim2p.gif
4xvim2p.gif
4xvim2p.gif

donkhowan

Active Member
سلام يار
يادمه كلاس اول دوم ابتداي بودم تازه كامپيوتر خريده بوديم
عموم رفته پاكستان گفت سوقاطي ( صوغاتي ، سقاطي ، ...) چي مي خواي منه احمق هم گفتم واسم چند تا سي دي بيار.؟!:sad:
اونم وقتي اومد يه گوني سي دي واسم آورد ( اخه اونجا سي دي رو كيلويي هم مي فروشن.؟!:) ) خوب منم زياد كامپيوتر بلد نبود
يه دو سه سال طول كشيد كه همه سي دي ها رو چك كنم و نرام افزار هاشو نسب كنم ديدم اخر گوني يه سي دي ه كه جعبه نداره
اول گفتم بندازمش دور بعد گفتم گناه داره نسب كردم ديدم يه برنامه مسخره نقاشي داره ( همون فتوشاپ ) زياد دنباليش نرفتم يه دوسه سال هم در حد دو خط كار مي كردم بعدا ً اسمشو ياد گرفتمو يكم بيشتر باهاش كار كردم.؟! :) . خوب هر چي دارم از مجيد انلاين ندارم تازه يه دوسالي مي شه باهاش اشنا شدم اونم مي رفتم قسمت اچ تي ام ل تا همين يه ماه پيش گفتم برم بيبينم چه خبره هر جا ميري اسمش هست حالا هم كه اومدم مي بينم چيزه خاصي نيست الكي ( علكي،الاكي،...) شولوغش ( شلوغ، شلوق) كردن.؟! ( شوخي كردم.؟!:) )

( قلت املاءي ها رو نديده بگيرين)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سطحی نگر نباشید بهترین اساتید اینجا پیش اونا لنگ می زنن این یه واقعیته (استثنا همیشه بوده):eek:
دوستایی که خارج بودن حتما اینو تایید می کنن ( شاید هم نکنن و من اشتباه می کنم)
دوست عزیز کل حرفای شما رو کاملا قبول دارم بجز اینی که بالا نقل قول کردم.

درسته منم یه دوره ی خیلی خیلی کوچیک اوکراین بودم.
اوکراین از نظر هنر مقام دوم جهان رو داره. اینو تو خود کشور و ساختمونها و بناهاشون و پارکها و کلا همه جا میشه دید.
و میدونم که سطح هنر در اینجور کشورا فوق العاده بالاست.
حالا به دلایلش کاری ندارم چون میتونه خیلی دلیل داشته باشه.

ولی اینکه بگیم اساتید هنر ایران باید پیش اونا ... گمونم اصلا حرف جالبی نباشه!
ما اساتیدی داریم که نه فقط ایران بلکه کل جهان بهشون افتخار میکنن.
امثال فرشچیان و ممیز و قباد شیوا و ... کسایی نیستن که بهمین راحتی این حرفا دربارشون زده بشه!
حتی افراد پایین تر از اونا هم که اکثرشون اساتید دانشگاه هستن بازم از نظر سطح اطلاعات چیزی کم ندارن.
و اینم بگم که بزرگترین مشکل و فرق ما با اونا در اینه که ما امکانات اونا رو نداریم وگرنه اگر امثال من و شما هم
در همچین امکاناتی بودیم مطمئن باشید هم میتونستیم فکرمون رو همسو کنیم هم میتونستیم گروهی کار کنیم
هم ... ولی وقتی شما مجبوری برای یه کتاب طراحی کل انقلاب رو زیر و رو کنی و بعدشم با هزار بدبختی اون کتاب رو
به قیمت بالای 10 هزار تومن بخری دیگه حس و حال فکر و کار گروهی برات باقی میمونه؟!
در کل من میگم من و شما هیچ فرقی با اون جوون خارجی نداریم و فقط فرقمون سطح امکاناتمون هست.

shirani

من که هر موقع مامانم میره 4-5 مینیاتور میدم ببر که برام بفروشه .... حالا نمیدونم شاید استاد های اونجا مال کره مریخ باشند

Sociant7

Member
یکی از اساتید نقاشی رو تو برنامه مهاجران شبکه یک نشونشون میداد که اگه اشتباه نکنم استاد نوری بودن که تو کشور سوئیس زندگی میکنن(اگه اشتباه نکنم) ، از زندگیشون گزارش تهیه کرده بودن، کاش اون گزارش رو میدیدین ، اونوقت دیگه اینجوری در مورد هنر و اساتید هنر ایران صحبت نمیکردین.
خود ایشون شاگرد کمال الملک بودن و از مدتی که پیششون شاگردی میکردن خاطرات بسیار جالبی تعریف کردن
1- گلهای باغچه رو طوری کاشته بودن گه از پشت بام به شکل یک تابلو بسیار زیبا در اومده بود(استاد کمال الملک)!!!
2- تابلو فرشهایی بافته بودن که رو دیوار مجلس نصب شده بود و تا مدتها فکر میکردن عکسه(استاد کمال الملک)!!!
واسه ملاقات استاد نوری هم دانشجوهای هنر اون کشور تو نوبت بودن
----------
نمیدونم تاپیکی تو این زمینه هست یا نه ولی کاش بحث اونجا انجام میشد

Mohamad

O-.-O
خیلی تاپیک زیبایی هستش ولی تو رو خدا تاپیک رو منحرف نکنید که تاپیک به کار خودش ادامه بده
235.gif

دوست عزیز کل حرفای شما رو کاملا قبول دارم بجز اینی که بالا نقل قول کردم.

درسته منم یه دوره ی خیلی خیلی کوچیک اوکراین بودم.
اوکراین از نظر هنر مقام دوم جهان رو داره. اینو تو خود کشور و ساختمونها و بناهاشون و پارکها و کلا همه جا میشه دید.
و میدونم که سطح هنر در اینجور کشورا فوق العاده بالاست.
حالا به دلایلش کاری ندارم چون میتونه خیلی دلیل داشته باشه.

ولی اینکه بگیم اساتید هنر ایران باید پیش اونا ... گمونم اصلا حرف جالبی نباشه!
ما اساتیدی داریم که نه فقط ایران بلکه کل جهان بهشون افتخار میکنن.
امثال فرشچیان و ممیز و قباد شیوا و ... کسایی نیستن که بهمین راحتی این حرفا دربارشون زده بشه!
حتی افراد پایین تر از اونا هم که اکثرشون اساتید دانشگاه هستن بازم از نظر سطح اطلاعات چیزی کم ندارن.
و اینم بگم که بزرگترین مشکل و فرق ما با اونا در اینه که ما امکانات اونا رو نداریم وگرنه اگر امثال من و شما هم
در همچین امکاناتی بودیم مطمئن باشید هم میتونستیم فکرمون رو همسو کنیم هم میتونستیم گروهی کار کنیم
هم ... ولی وقتی شما مجبوری برای یه کتاب طراحی کل انقلاب رو زیر و رو کنی و بعدشم با هزار بدبختی اون کتاب رو
به قیمت بالای 10 هزار تومن بخری دیگه حس و حال فکر و کار گروهی برات باقی میمونه؟!
در کل من میگم من و شما هیچ فرقی با اون جوون خارجی نداریم و فقط فرقمون سطح امکاناتمون هست.

1- منظورم کل هنر نبود اینو خودم قبول دارم که اساتید بزرگی داریم مثل استاد فرشچیان
2- منظورم تو رده گرافیک کامپیوتری و حواشی اونه چند نفر کلا تو گرافیک کامپیوتریاستاد هستن (گفتم استثنا هست ولی چند نفرن؟ با 5 نفر می شه گفت زیادن؟)

3- اینو مطمئن هستم که ما چیزی از اونا کم نداریم ولی همین امکانات که می گین کلی راهه
4- فکر کنم قبول دارید که شرایط جامعه باعث شده همه کمی سطحی کار کنن که خیلی لطمه می زنه

5- دوست دارم یه تاپیک تو این مورد بزنیم و بچه ها بیان مشکلاتشون رو بگن و اینکه چرا نمی تونن اون طرحی رو که می خوان بزنن مشکل کار کجاست سوای مسایل فنی و این حرف که اگه سارا جان صلاح دیدن این کارو بکنن اگه هم اضافه هست که هیچ6
6- من یه دوستی داشتم به اسم تان (TAN) که اهل ترکیه بود ولی تو آلمان زندگی می کرد و 1 سال اومد تبریز تا کارهای چند تا شرکت رو حل کنه یه بار مشکلات گرافیک ایران( و بیشتر مال تبریز) رو واسم گفت که واقعا حق با او بود
حتما اونا رو میذارم که بعضی هاش تو مقاله یکی از دوستان با نام 60 راه گرافیست شدن اومده بود که خیلی خوشحال شدم که اونا دیدم

یکم پر حرفی شد و تاپیک از مسیر منحرف پس بهتره تاپیک جدیدی باز بشه و مشکلات کار بجز مسایل فنی گفته شه

دوستدار همتون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
unique design جان.

هیچ مشکلی نیست شما خودت زحمت تاپیکش رو بکش تا اونجا بحث کنیم.

از بقیه هم بخاطر منحرف شدن موضوع تاپیک عذرخواهی مینمایم!! :دی

sasan.nsd

New Member
کاش همه دوستان و هنرمندانی که اینجا اعتراف به محبوب بودن نرم افزار فتوشاپ کردن حداقل به فکر تهیه نسخه اصلی فتوشاپ می افتادن تا اینجوری دینشون رو به شرکت آدوبی ادا کرده باشن . لاقل اونایی که از فتوشاپ پول درآوردن .

shirani

می خواستند فو تو شاپ طراحی نکنند ولی من نسخه اصلی فو تو شاپ 7 اون موقع که اومده بود خریدم 495 $

salmanclever

Well-Known Member
من بیشتر از همین سایت مجید آنلاین شروع کردم کار با فتوشاپ رو
البته قبلا با فتوشاپ ور می رفتم ولی چیزی بارم نمیشد
ولی از خیلی زمانای پیش با این سایت آشنا شدم
یادش بخیر اون موقع مجید سایت رو با asp نوشته بود
و چندتا آموزش فتوشاپ توش گذاشته بود قضیه بر می گرده به خیلی زمانای پیش
من از همون زمان عاشق فتوشاپ شدم
تا زمانی که با آدمای حرفه ای تو کار فتوشاپ آشنا شدم که اونا هم تو این سایت بودند و اونا خیلی کمکم کردند
مثلا بابک ساطلی
در کل که حالا فتوشاپ شده زندگی من
البته در کنار با نرم افزارای گرافیکی دیگه هم کار می کنم مثل کورل و ...
یادش بخیر اون زمانا یک کورل کار حرفه ای بود با آیدی corelist چقدر با این فتوشاپیا کل کل می کردند
سلمان...

جدیدترین ارسال ها

بالا