..::.:: عاشــــــــــــــــــــور ا ::.::..

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام علیــــــــــــــکم:green:
خوبین؟ خوشین ؟ سلامتین؟ خب خداروشکر.
امسال هم خدا یه عنایتی بهمون کرد و تونستم یک عدد طرح برای امام حسین (ع) بزنم.
ایشالله خود آقا قبول کنه ازم.
خوشحال میشم برای بهتر شدن طرح نظراتتون رو بگید(البته تو روخدا نگید عوض کنم، چون انقدر لایه هاش به هم وره، که خودم وقتی نیگا میکنم هنگ میکنم !!!!! :green::green:)
خب حالا در مورد طرح یه توضیحاتی بدم، که اون متن عاشورا تایپوگرافی هستش که من چندین عاشورا رو کاغذ زدم و این بهترینشون بود ! و روی بک گراندهم خداییش خیلی کار کردم ( حقیقتا پدرم درومد ! :دی) و اینکه دیگر هیچ(اصلش همون دوتا بود)

سایز بزرگترش رو اگه کسی برای استفاده خواست، توی پیغام خصوصی بهم بگه تا بهش بدم.

خب چرا منو نیگا میکنید؟؟ نظرتون بگید دیگه ! :دی

پیوست ها

• Ahooora200.jpg
    Ahooora200.jpg
    470.5 کیلوبایت · بازدیدها: 99
آخرین ویرایش:

shobair133

Active Member
سلام دادا :)
خیلی زیبا و زیبا و زیبا وزیباسته :)
فقط احساس نمودم که "عین" از باقی کار زیادی کنده شده ! و تو چشمه ، اگر اونم یه پترن توش مینداختی تصور میکنم بهتر بود ...
کادر ها هم زیاد دلچسب نیست ، به نظر میاد بی حوصله روشون کار کردی !
شرمنده استاد اعظم ، بی ادبی نمودم ، عفو بفرمایید ...:rose:
یا حسین

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
کلیت کار رو بدون اون خطوط مربع و نوشته های دورش دوست دارم
او نوشته عاشورا رو خیلی خوب در اوردی
در مورد اون خط مشکی معلوم نیست چیه به ترک شبیه ولی شبیه ترک هم نیست بیشتر شبیه رگه سنگه

Alireza Saeedi

Active Member
خیلیییییییییییی خوشمله !!
دوسش میدارم !! ( به قول یه نفر :دی )
ولی از کادرش و اون رگه ی سیاه روی تایپو اصلا خوشم نمیااد !! اه !! اه !! :دی

سلام علیکم

آقا جواد کارتون بسیار زیبا شده ، مخصوصاً اون نوشته عاشورا که فوق العاده در اومده

اجرتون با شهید کربلا

GsGraphic

Well-Known Member
خسته نباشي دوست جان اجرت با آقا
به نظ من اگه رنگ عاشورارو زرد انتخاب نميكردي
بهتر ميشد.در مورد تايپو هم بگم كه همه چيش خوبه
بجز ع كه خوب در نيومده و جاي كار داره
موفق باشي

hamid

Well-Known Member
جوات خوب کار کردی خوشکل شده
بنظر من اگه بتونی زیر ع رو منحنی بدی مثل حالتی که توی ش هست یه هماهنگی بیشتری دارن باهم الانم خوبه ها
من خودم یه طرح زدم فقط نمیتون حرف آ رو چطوری در بیارم که به بقیه حروف بخوره فکر کنم تا شب طرحمو میزارم :دی

norland_ir

Active Member
زیبا شده خسته نباشی گل مولا

گر میسر نشود بوسه زنم پایش را

هر کجا پای نهد بوسه زنم جایش را

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام جواد جان

خیلی زیباست خسته نباشی دادا !
فقط یکسری نکات هست که من در کارت دیدم :
رنگبندی کار خیلی خوبه فقط رنگ زرد کلمه ی عاشورا طوری هست که وقتی می بینی (خودم البته این فکر رو می کنم) یاد واقعه ی عاشورا یا چیزی از شهادت و ... نمی افتی چطوری بگم یک رنگبندی نسبتا شادی داره که میتونست با توجه به زمینش که خیلی خوب اجراش کردی بهتر میشد! اما رنگ تایپو یکم شاد هست و مثل نوشته های تبلیغاتی تجاری شده !
تایپوش خیلی خوبه جواد جان ( به ما هم اگه میشه داداشی تایپو یاد بده هر کاری می کنم نمی تونم تایپو درست کنم مجبورم اماده استفاده کنم)
و این ایده ی مربع های اطرافش رو خیلی دوست داشتم.
در کل خسته نباشی داداشی ^.^

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
از همه ی دوستان نهایت تشکر رو دارم. مــــــــــرسی. خیلی خوشحال شدم.

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام دادا :)
خیلی زیبا و زیبا و زیبا وزیباسته :)
فقط احساس نمودم که "عین" از باقی کار زیادی کنده شده ! و تو چشمه ، اگر اونم یه پترن توش مینداختی تصور میکنم بهتر بود ...
کادر ها هم زیاد دلچسب نیست ، به نظر میاد بی حوصله روشون کار کردی !
شرمنده استاد اعظم ، بی ادبی نمودم ، عفو بفرمایید ...:rose:
یا حسین

مرسی .
آره خودمم یه جورایی حس کردم، ولی خب چون من اینو وکتورش کردم، و یه لایش کردم و انقدر لایه تو لایه شده افکتای پشتش ، و رنگای روش، که اگه میخواستم یک تغییر کوچیک بدم ( که آیا مکنن است خوب بشه یا نشه !!) باید کلی تغییرات میدادم !!

:rose:

کلیت کار رو بدون اون خطوط مربع و نوشته های دورش دوست دارم
او نوشته عاشورا رو خیلی خوب در اوردی
در مورد اون خط مشکی معلوم نیست چیه به ترک شبیه ولی شبیه ترک هم نیست بیشتر شبیه رگه سنگه
:rose:ممنون
در مورد کادر ها هم باید بگم که آره ، شاید خوب نشه ، اما خواستم از سبک ایرانی استفاده کنم، اوننارو گذاشتم، ولی خب به نظرم باز میشد کادرهارو نرم تر کرد که با خود عاشورا همخونی داشته باشه.

خسته نباشي دوست جان اجرت با آقا
به نظ من اگه رنگ عاشورارو زرد انتخاب نميكردي
بهتر ميشد.در مورد تايپو هم بگم كه همه چيش خوبه
بجز ع كه خوب در نيومده و جاي كار داره
موفق باشي

حقیقتش من میخواستم بک گراند رو هم زرد کار کنم که کل کار باهم مچ شه، اما رو قرمز کار کردم ، و عاشورا رو هم زرد، تا اومدم به خودم بیام ، دیدم عاشورا خیلی براق شده !! و به خاطر پیچیده بودن لایه ها، دیگه بیخیالش شدم !!

رنگبندی کار خیلی خوبه فقط رنگ زرد کلمه ی عاشورا طوری هست که وقتی می بینی (خودم البته این فکر رو می کنم) یاد واقعه ی عاشورا یا چیزی از شهادت و ... نمی افتی چطوری بگم یک رنگبندی نسبتا شادی داره که میتونست با توجه به زمینش که خیلی خوب اجراش کردی بهتر میشد! اما رنگ تایپو یکم شاد هست و مثل نوشته های تبلیغاتی تجاری شده !
تایپوش خیلی خوبه جواد جان ( به ما هم اگه میشه داداشی تایپو یاد بده هر کاری می کنم نمی تونم تایپو درست کنم مجبورم اماده استفاده کنم)
و این ایده ی مربع های اطرافش رو خیلی دوست داشتم.

مممنون اوس دادا:rose:
(رنگ رو توضیح دادم)
چه عجب یکی از اون کادر ها خوشش اومد !! :دی:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا